Αναβάθμιση Tri Vista DAC

Reaction score
63
Έχω ενα Tri Vista DAC (Musical Fidelity) κα ενδιαφέρομαι να το αναβαθμίσω ας πούμε κάτι σαν αυτό που έκανε στο παρελθόν η Musical Fidelity (http://www.musicalfidelity.com/fine-tuning/fine-tune-dac/). Επειδή δεν γνωρίζω κάποιον προσωπικά, υπάρχει κανένας συν-φορουμίτης που θα μπορούσε να βοηθήσει?

Ευχαριστώ όλο το forum προκαταβολικά !

Νίκος

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188
Απάντηση: Αναβάθμιση Tri Vista DAC

Καλημερα,
Η προταση μου ειναι να μην το πειραξεις καθολου.
Το συγκεκριμενο dac ειναι πολυ καλο ,αλλα η τεχνολογια εχει προχωρησει και υπαρχουν αρκετα
Καλυτερα.
Οταν δε θα αποφασισεις να το πουλησεις οι βελτιωσεις θα λειτουργησουν ανασταλτικα για τον αγοραστη.
Εαν παρολα σε τρωει, ο Ιωνας στην Exclusive Audio ειναι ο ανθρωπος σου.

Reaction score
63

Καλημέρα !

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Βασικά, ειμαι πολύ ευχαριστημένος από το DAC και έχει ταιριάξει άψογα με τις κόρνες των Klipsch (RF-83) μου, απλά διαβάζοντας στο επίσημο site του κατασκευαστή σχετικά με την εν λόγο αναβάθμιση (καλύτερα υλικά βασικά), σκέφτηκα ότι εφόσον το έκανε η εταιρία στο παρελθόν, θα αξίζει τον κόπο και δεν θα του χαλάσει τον χαρακτήρα η θα καταστεί εμπόδιο στην μελλοντική του πώληση, το αντίθετο, για αυτό και δεν σκοπεύω να το "πειράξω" με αλλαγές αμφιβόλου αποτελέσματος.
Αυτό είναι το σκεπτικό μου και με βαση αυτο θα κινηθώ (αν κινηθώ φυσικά).
Πιστεύεις ότι ο Ίωνας θα μπορούσε να το αναλάβει?

Ευχαριστώ

Νίκος

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188

O Ιωνας ( περαν οτι ειναι βαθυς γνωστης αλλα και ο επισημος αντιπροσωπος) θα σου πει τι πραγματικα αξιζει να κανεις και σε μελλοντικη πωληση θα ειναι με την εγγυηση αντιπροσωπου
Η βελτιωση !

Reaction score
63

Σε ευχαριστώ πολύ, με βοήθησες εξίσου πολύ !

Νικος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas