Αναβαθμιση ηχειων

Reaction score
10
Καλησπερα στο φορουμ
Θα ηθελα καποια προταση για νεα ηχεια, καθως σκεφτομαι να αναβαθμισω τα Wharfedale Linton που εχω με κατι αλλο εως 5000 euro. Ακουω κυριως Blues, Rock, Jazz, πιο σπανια 80s Ηeavy Metal. και μονο βυνιλιο.Eχω ακουσει ηδη το Forte 4 της Klipsch, αλλα δεν το ακουσα στο χωρο μου , με τα δικα μου ενισχυτικα., οποτε δεν εχω ξεκαθαρη εικονα. Το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο
Technics 1200GR2 με την Audio Technika VM740ML
Audio Hungary APR 204
Audio Hungary APX 200

ευχαριστω

Last edited:

Reaction score
2.596
Καλησπερα στο φορουμ
Θα ηθελα καποια προταση για νεα ηχεια, καθως σκεφτομαι να αναβαθμισω τα Wharfedale Linton που εχω με κατι αλλο εως 5000 euro. Ακουω κυριως Blues, Rock, Jazz, πιο σπανια 80s Ηeavy Metal. και μονο βυνιλιο.Eχω ακουσει ηδη το Forte 4 της Klipsch, αλλα δεν το ακουσα στο χωρο μου , με τα δικα μου ενισχυτικα., οποτε δεν εχω ξεκαθαρη εικονα. Το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο
Audio Hungary APR 204
Audio Hungary APX 200

ευχαριστω
Revival Audio Atalante 4 η 5.Αν θυμάμαι καλά,είναι επισης αντιπρόσωπος των ενισχυτών σου άρα μπορεις να πάρεις το πικάπ και τα καλώδια σου και να τον επισκεφθείς.Αν βέβαια σου δώσει τα ηχεία προς ακρόαση στο σύστημά σου,ακόμη καλύτερα.

Reaction score
10
Δεν μενω Ελλαδα αλλα θα τα χω στα υποψιν. Να πω οτι ξεχασα να αναφερω οτι ακουω και πιο ''φορτωμενες'' ηχογραφησεις με πιο πολλα οργανα βλ. prog rock 70s , Ευχαριστω για την αμεση απαντηση

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.972

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.286
Μην κάνεις τίποτα με τα ηχεία. Κράτα τα. Βρες άλλη αναβάθμιση. Subs ας πούμε. Και ενισχυτικά.
Δες και τα πιθανά προβλήματα του χώρου.
IMG_8017.png
IMG_8018.png

Reaction score
10
Μην κάνεις τίποτα με τα ηχεία. Κράτα τα. Βρες άλλη αναβάθμιση. Subs ας πούμε.
Το σκεφτηκα κ γω αυτο αλλα δεν φανταζομουν οτι δεν υπαρχει καποιο αλλο ηχειο που θα ανεβασει το ολο συστημα τοσο πολυ ωστε να μην αξιζει μια τετοια αγορα

daharis666

Moderator
Reaction score
79.972
Μην κάνεις τίποτα με τα ηχεία. Κράτα τα. Βρες άλλη αναβάθμιση. Subs ας πούμε. Και ενισχυτικά.
Δες και τα πιθανά προβλήματα του χώρου.
View attachment 354805 View attachment 354806
παιζ έτσι το λιντον...πωωωω μαμεί

εννοείται κοιτάς άλλα...μπούκωσε σαμπς και ισοστάθμιση..ρουμ τριτμεντ κλπ

Υ.Γ. κ εννοείται πως δεν ακούς μλκίες για αναβάθμιση καλώδια ηχείων... ρευμάτων κλπ

Reaction score
2.596
Φυσικά και τα καλώδια δίνουν μεγάλη διαφορά κι όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο ειναι εκτός πραγματικότητος.Το τραγελαφικο είναι ότι αρκετοί απ' αυτούς που καταφέρονται εναντίον των καλωδίων έχουν καλώδια όμως αρνούνται να παραδεχθούν ότι υπάρχουν καλύτερα από τα δικά τους.
Εγώ δεν σου πρότεινα καλώδια διότι δεν το ζήτησες.Σου πρότεινα αυτό που ζήτησες,ηχεία.Καλή επιτυχία με ο,τιδηποτε άλλο σου προτάθηκε εκτός των ηχείων.Αν γίνουν σωστα θα αναβαθμιστουν τα ηχεία σου όμως ξανά Wharfedale θ' ακούσεις.

Reaction score
5.500
Καλησπερα στο φορουμ
Audio Hungary APR 204
Audio Hungary APX 200

ευχαριστω
Στις 5000 εγώ θα είχα πρώτη λίστα τα Golden Ear Triton one R, KEF R11 (οχι Meta) και Revel Performa F208 ή 206 (αν βρεις κάπου τα f208, μεταχειρισμένα ελαφρώς, με κλειστά μάτια!).
Όσον αφορά sub και room treatment εννοείται ότι συμφωνώ (αν είσαι διατιθεμένος να το κάνεις)

Reaction score
10
Στις 5000 εγώ θα είχα πρώτη λίστα τα Golden Ear Triton one R, KEF R11 (οχι Meta) και Revel Performa F208 ή 206 (αν βρεις κάπου τα f208, μεταχειρισμένα ελαφρώς, με κλειστά μάτια!).
Όσον αφορά sub και room treatment εννοείται ότι συμφωνώ (αν είσαι διατιθεμένος να το κάνεις)

Δεν υπαρχει δυνατοτητα για room treatment ουτε για sub καθως ο χωρος ειναι 4.5 μετρα επι 4, κ απεναντι (μου)υπαρχουν παραθυρα αρκετα αλλα κυριως η γυναικα 😏😏 Παρολα αυτα ευχαριστω ολους για τις προτασεις

daharis666

Moderator
Reaction score
79.972
Φυσικά και τα καλώδια δίνουν μεγάλη διαφορά κι όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο ειναι εκτός πραγματικότητος.Το τραγελαφικο είναι ότι αρκετοί απ' αυτούς που καταφέρονται εναντίον των καλωδίων έχουν καλώδια όμως αρνούνται να παραδεχθούν ότι υπάρχουν καλύτερα από τα δικά τους.
veggos-βεγγος (1).gif

Last edited:

Reaction score
319
Eχει βγει νεα εκδοση super linton νομιζω τα λενε και τα reviews μιλανε για σοβαρη βελτιωση.
Ενα ηχειο που θα ηθελα να ακουσω αλλα ειναι λιγο πανω απο το budget σου ειναι το amphion argon ls7. Υπαρχει ενα στις αγγελιες τσεκαρε το.
Αν θες να μεινεις στην γηραια αλβιωνα κοιτα τα spendor και τα fyne.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.166
Δεν αλλάζει ηχεία. Καλύτερα από τα linton είναι όντως τα super linton, και τα kef r11 meta, revel f208/206 που αναφέρθηκαν, αλλά οι διαφορές είναι σχετικά μικρές, και αν δεν ακούει σε υψηλές στάθμες σχεδόν μηδενίζονται που λέει ο λόγος. Εγώ προσωπικά θα έλεγα να κάτσει στα αυγά του εφόσον sub & room treatment δεν μπαίνει, και ταυτόχρονα δεν έχει κάποιο θέμα με τον ήχο που ακούει ήδη.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.286
Subs μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε χώρο, με οποιαδήποτε γυναίκα. Υπάρχουν τόσο πολλές επιλογές, πχ μικρά ή που εξαφανίζονται κάτω από έπιπλα.

Μια σημαντική αναβάθμιση θα μπορούσε να είναι τα ενισχυτικά. Προ/τελικός άνετα αλλάζουν, και θα έχουμε κέρδος απόδοσης.

Reaction score
10
Τελικο κ προ πηρα πριν ενα χρονο, δεν προβλεπεται αλλαγη τουλαχιστον για τωρα και παιζουν πολυ πανω απτην αξια τους.Για sub ναι κατι μπορει να γινει με το χωρο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.923
Δεν υπαρχει δυνατοτητα για room treatment ουτε για sub καθως ο χωρος ειναι 4.5 μετρα επι 4, κ απεναντι (μου)υπαρχουν παραθυρα αρκετα αλλα κυριως η γυναικα 😏😏 Παρολα αυτα ευχαριστω ολους για τις προτασεις
Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, μια φωτό εκείνης της πλευράς του δωματίου θα βοηθούσε αρκετά. Αν πάλι αυτό δεν κρίνεται σκόπιμο, οκ, κανένα πρόβλημα.

Reaction score
151
Καλησπερα στο φορουμ
Audio Hungary APR 204
Audio Hungary APX 200

ευχαριστω
Τι θες να αναβαθμίσεις στον ήχο; Υπάρχει κάτι που λείπει ή ενοχλεί;

Reaction score
10
Τι θες να αναβαθμίσεις στον ήχο; Υπάρχει κάτι που λείπει ή ενοχλεί;
Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Απο τις περισσοτερες ηχογραφησεις εχω πολυ καλη στερεο εικονα αλλα θα ηθελα περισσοτερα δυναμικα.Βεβαια αυτο εχει να κανει κ με τις ηχογραφησεις αλλα φανταστηκα οτι θα μπορουσα με ενα αρκετα καλυτερο ηχειο να παρω ακομα περισσοτερα απτα ενισχυτικα που εχω.Να ρωτησω επισης πως θα μπορουσα να μειωσω αυτη τη βοη που βγαζει φυσιολογικα η λαμπα αν υπαρχει κατι που μπορει ννα γινει γιατι σιγουρα επηρεαζει

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.001
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell