- Reaction score
- 0
Γεια χαρα σε ολους
Ειμαι ενα kαινουργιο μελος στην super παρεα σας
Αν και παλιος λατρης του home theater (απο το 1999)δεν εχω και παρα πολλες γνωσεις λογω οικογενειας δουλειας κτλπ που σημαινει περιορισμενος χρονος..
Παρακολουθωντας λιγο τις τελευταιες εξελιξεις στο χωρο,θα ηθελα να αναβαθμισω το συστημα μου σε 3d 1080p αγοραζοντας ενισχυτη, 3d blu ray kai βιντεοπροβολεα (με budget κοντα στα 2000 me 2200 ευρω)
Κλεινω στα εξης (προς το παρον)¨
PIONEER vsx 521k (a/v reciever)
LG bx580 Η panasonic BD 310 (ενα απο τα 2)
kαι Epson EH TW-6000 (3LCD)
ξερω οτι καποια απο αυτα τα μηχανηματα ειναι καινουργια και αγνωστα σε πολλους απο εασς αλλα θα ηθελα μια γνωμη διαβαζοντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους
Επισης θα ηθελα να τονισω οτι υπαρχει μεγαλη συλλογη απο original cd kai dvd, και βιντεοκασετες vhs...(προσεχως και blu ray) και οτι τα περισσοτερα ειναι ροκ μουσικη αλλα και αρκετες ταινιες.
Το συστημα μου εως τωρα ειναι το εξης
κυριως ηχεια Αcoustic energy 209
surround Acoustic energy aegis
κεντρικο Β&W 601 (Δυστηχως δεν τεριαζει καθολου με τα ΑΕ και στο προσεχως μελλον θα το αλλαξω με ενα κεντρικο της ΑΕ..θα ηθελα γνωμες και γι αυτο)
ηχεια εφε¨Bosse acoustimass
Α/V Amplifier YAMAHA DSP A2
PIONEER DVD 717 (το εχω μονιμα σε region 1)
LG DVD RECORDING DR4712
DENON DVD PLAYER (δεν θυμαμαι το μοντελο..εχει εξοδο DVI-D αλλα δεν μου επεξε ποτε με τον βιντεοπροβολεα)
VIDEO VHS JVC
βιντεοπροβολεας BENQ PE 5120 800 x 600
Ελπιζω να μην σας κουρασα..Περιμενω γνωμες
Σας ευχαριστω
Νικος
Θεσ/ κη
Ειμαι ενα kαινουργιο μελος στην super παρεα σας
Αν και παλιος λατρης του home theater (απο το 1999)δεν εχω και παρα πολλες γνωσεις λογω οικογενειας δουλειας κτλπ που σημαινει περιορισμενος χρονος..
Παρακολουθωντας λιγο τις τελευταιες εξελιξεις στο χωρο,θα ηθελα να αναβαθμισω το συστημα μου σε 3d 1080p αγοραζοντας ενισχυτη, 3d blu ray kai βιντεοπροβολεα (με budget κοντα στα 2000 me 2200 ευρω)
Κλεινω στα εξης (προς το παρον)¨
PIONEER vsx 521k (a/v reciever)
LG bx580 Η panasonic BD 310 (ενα απο τα 2)
kαι Epson EH TW-6000 (3LCD)
ξερω οτι καποια απο αυτα τα μηχανηματα ειναι καινουργια και αγνωστα σε πολλους απο εασς αλλα θα ηθελα μια γνωμη διαβαζοντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους
Επισης θα ηθελα να τονισω οτι υπαρχει μεγαλη συλλογη απο original cd kai dvd, και βιντεοκασετες vhs...(προσεχως και blu ray) και οτι τα περισσοτερα ειναι ροκ μουσικη αλλα και αρκετες ταινιες.
Το συστημα μου εως τωρα ειναι το εξης
κυριως ηχεια Αcoustic energy 209
surround Acoustic energy aegis
κεντρικο Β&W 601 (Δυστηχως δεν τεριαζει καθολου με τα ΑΕ και στο προσεχως μελλον θα το αλλαξω με ενα κεντρικο της ΑΕ..θα ηθελα γνωμες και γι αυτο)
ηχεια εφε¨Bosse acoustimass
Α/V Amplifier YAMAHA DSP A2
PIONEER DVD 717 (το εχω μονιμα σε region 1)
LG DVD RECORDING DR4712
DENON DVD PLAYER (δεν θυμαμαι το μοντελο..εχει εξοδο DVI-D αλλα δεν μου επεξε ποτε με τον βιντεοπροβολεα)
VIDEO VHS JVC
βιντεοπροβολεας BENQ PE 5120 800 x 600
Ελπιζω να μην σας κουρασα..Περιμενω γνωμες
Σας ευχαριστω
Νικος
Θεσ/ κη