Αναβαθμιση home theater

Reaction score
0
Γεια χαρα σε ολους
Ειμαι ενα kαινουργιο μελος στην super παρεα σας
Αν και παλιος λατρης του home theater (απο το 1999)δεν εχω και παρα πολλες γνωσεις λογω οικογενειας δουλειας κτλπ που σημαινει περιορισμενος χρονος..
Παρακολουθωντας λιγο τις τελευταιες εξελιξεις στο χωρο,θα ηθελα να αναβαθμισω το συστημα μου σε 3d 1080p αγοραζοντας ενισχυτη, 3d blu ray kai βιντεοπροβολεα (με budget κοντα στα 2000 me 2200 ευρω)
Κλεινω στα εξης (προς το παρον)¨
PIONEER vsx 521k (a/v reciever)
LG bx580 Η panasonic BD 310 (ενα απο τα 2)
kαι Epson EH TW-6000 (3LCD)
ξερω οτι καποια απο αυτα τα μηχανηματα ειναι καινουργια και αγνωστα σε πολλους απο εασς αλλα θα ηθελα μια γνωμη διαβαζοντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους
Επισης θα ηθελα να τονισω οτι υπαρχει μεγαλη συλλογη απο original cd kai dvd, και βιντεοκασετες vhs...(προσεχως και blu ray) και οτι τα περισσοτερα ειναι ροκ μουσικη αλλα και αρκετες ταινιες.
Το συστημα μου εως τωρα ειναι το εξης
κυριως ηχεια Αcoustic energy 209
surround Acoustic energy aegis
κεντρικο Β&W 601 (Δυστηχως δεν τεριαζει καθολου με τα ΑΕ και στο προσεχως μελλον θα το αλλαξω με ενα κεντρικο της ΑΕ..θα ηθελα γνωμες και γι αυτο)
ηχεια εφε¨Bosse acoustimass
Α/V Amplifier YAMAHA DSP A2
PIONEER DVD 717 (το εχω μονιμα σε region 1)
LG DVD RECORDING DR4712
DENON DVD PLAYER (δεν θυμαμαι το μοντελο..εχει εξοδο DVI-D αλλα δεν μου επεξε ποτε με τον βιντεοπροβολεα)
VIDEO VHS JVC
βιντεοπροβολεας BENQ PE 5120 800 x 600
Ελπιζω να μην σας κουρασα..Περιμενω γνωμες
Σας ευχαριστω
Νικος
Θεσ/ κη

Reaction score
0
Απάντηση: Αναβαθμιση home theater

Ξεχασα το sub woofer velodyne CT-100
k 1 cd player marantz special edition cd 63 SE

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

στο 3δ ? υπαρχει πλειοψηφια 3δ ? που δεν γινεται αλλιως ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Mε το οικονομικό όριο που έχετε θέσει οι επιλογές για ενισχυτή και blu-ray είναι σωστές(αν και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και κάποιο br player της Samsung).
To θέμα όμως είναι να δούμε πόσο θα έχει τελικά στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος προβολέας.
Επίσης χωρίς lens shift δυσκολεύει στην τοποθέτηση του.Οπότε(ανεξαρτήτως τιμής του) σιγουρέψτε ότι μπορεί να μπεί στον χώρο σας.

Reaction score
0

Σ ευχαριστω για την απαντηση
Τι ακριβως ειναι το lens shift?
Επειδη υπαρχει ηδη στημενος βιντεοπροβολεας BENQ PE5120 που προβαλει σε σχετικα μικρη οθoνη 80 ιντσων (reversa)τι ακριβως προβληματα αναμενονται?δεν θα μπορω να τον τοποθετησω στην ιδια θεση? (εχω μια βαση της vogels)
Οσον αφορα τιν τιμη πηρα τηλ στην αντιπροσοπεια και μου ειπαν η τιμη του θα ειναι για τον 5900 1200 ευρω και για τον 6000 1600 ευρω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Lens shift:Ικανότητα του φακού να μετακινείται σε οριζόντιο και κάθετο επίπεδο.

Μια χαρα φαίνονται οι τιμές.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.224
Keystone ειναι το τραπέζιο, το οποίο δημιουργείται από την μη κάθετη τοποθέτηση του προβολέα σε σχέση με την οθόνη. Ορισμένοι προβολείς έχουν τη δυνατότητα να το διορθώσουν, αλλά δεν είναι επιθυμητό.

Lens shift είναι η δυνατότητα να μετακινηθεί η εικόνα σε κάθε κατεύθυνση με τον προβολέα σταθερό. Με κάποια όρια φυσικά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Οσον αφορα τιν τιμη πηρα τηλ στην αντιπροσοπεια και μου ειπαν η τιμη του θα ειναι για τον 5900 1200 ευρω και για τον 6000 1600 ευρω
Προσεξτε τις τιμες απο την PSI
Συνηθως οι τιμες που δινει δεν συμπεριλαμβανουν ΦΠΑ οποτε ισως θα θελατε να το εξακριβωσετε.

Reaction score
0

Σας ευχαριστω παιδια οι τιμες αυτες που μου ειπαν χωρις φπα ηταν 960 ευρω για τον 5900 και 1200 για τον 6000 οποτε ειμαστε οκ..Οσον αφορα για το lens shift απο τη στιγμη που δεν ειχα προβλημα με τον benq, λογικα δεν θα εχω προβλημα οθτε με τον epson.....το θεμα ειναι ποιο μαγαζι θα τον στησει ωστε να βγαλουμε καλυτερα συμπερασματα..να μου πειτε τωρα με την κριση λιγο δυσκολο..αλλα ποιος ξερει...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Μπας και ρωτήσατε πότε τους περιμένουν;

Reaction score
0

Nαι ρωτησα..και μου ειπαν οτι αναμενονται μεχρι τελος του μηνα (Οκτωβριου) η το αργοτερο το πρωτο δεκαημερο του νοεμβριου.Στο τηλεφωνο ο κυριος ηταν πολυ εξυπηρετικος και προθυμος ν'απαντησει σε ολες τις ερωτησεις

Reaction score
0

Μια ερωτηση σχετικα με τις συνδεσεις 3d ενισχυτη με blu ray,dvd player,video vhs kai προβολεα.Τα κουμπωνουμε ολα πανω στον ενισχυτη και απο εκει και περα ο ενισχυτης αναλμβανει να οδηγησει την εικονα μεσω της εξδου του hdmi 1.4?Αυτος κανει την μετατροπη του σηματος σε αναλογικο (π.χ απο το βιντεο)και το στελνει στον προβολεα και στην τηλεοραση?Ετσι χρειαζεται μονο ενα 5 αμετρο καλωδιο ηδμι 1.4 για να παει απο τον ενισχητη στον προβολεα...λογικα ετσι πρεπει να ειναι αφου ειναι πολυ λιγα τα players με 2 hdmi...περιμενω τις διαφωτισεις σας..Ευχαριστω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Nαι.Αλλά και το καλώδιο χρειάζεται να είναι 1.4(ή αλλιώς high speed hdmi)

Reaction score
0

ποια η γνωμη σας για τα blu ray player pioneer? BDP-140 kai 430? Υπαρχει περιπτωση να συνεννοειται καλυτερα με τον pioneer ενισχυτη vsx 821k? σε σχεση με ενα αλλο player? η δεν εχει καμμια σημασια?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.669
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@