Αναβαθμιση

Reaction score
1
@ dream_GR

Σωστός! Την έχω πατήσει μάλον γιατί μερικές φορές δεν "πιάνει" το refresh της σελίδας. Πάντως δείχνει τώρα να δουλέυει... :wink:

Reaction score
5
Λάθος! Εμένα ήταν στα αγγλικά και όταν το άλλαξα στα ελληνικά το μόνο που έβλεπα ήταν μια άσπρη σελίδα! Σήμερα αλλάζοντας το encoding σε Greek windows κατάφερα να δω τις σελίδες του site! Άλλαζα το encoding συνέχεια μέχρι να καταφέρω να το γυρίσω ξανά σε αγγλικά! Το πρόβλημα όμως δεν ήταν στις σελίδες του site αλλά στα notifications email πρόβλημα που εξακολουθεί να υπάρχει βλέπονται μόνο όταν επιλέξεις Unicode (UTF-8)

Reaction score
49
Εδώ και λίγες μέρες δεν μπορώ να κάνω File Upload!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :( :( :(
Συνεπώς τα διάφορα Quiz δεν μπορώ να τα δουλέψω!!!!!!!!!!!
Ας γίνει κάτι Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease!!!!!!!!!!!!!!!! :(

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.212
Nαι και εγω προσπαθησα να ανεβασω ενα pdf 480k και δεν τα καταφερα......... :?

Reaction score
16.100
Μάριος Λαζάρου said:
Εγώ προσπάθησα να ανεβάσω μια εικόνα αλλά δεν τα κατάφερα οπότε την ανέβασα με πλάγιους τρόπους...
Ti ennoeis Marie otan grafeis με πλάγιους τρόπους...?
Για να μαθαινουμε τα κολπα σου! :wink:

GTX

Reaction score
39
KELLER XRISTINA said:
Μάριος Λαζάρου said:
Εγώ προσπάθησα να ανεβάσω μια εικόνα αλλά δεν τα κατάφερα οπότε την ανέβασα με πλάγιους τρόπους...
Ti ennoeis Marie otan grafeis με πλάγιους τρόπους...?
Για να μαθαινουμε τα κολπα σου! :wink:
Υπάρχουν site οπως το Imageshack ή το Photobucket που σε αφήνουν να ανεβάσεις εκεί δωρεάν τη φωτογραφία που θες και μετά εσύ απλά κάνεις copy-paste την διεύθυνση της φωτογραφίας μέσα στο post σου :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Παιδιά η αναβάθμιση καθυστερεί να ολοκληρωθεί λόγω του ότι βρισκόμαστε σε ενδιάμεση version. Λίγη υπομονή και όλα θα επανέλθουν.

Reaction score
1
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Εχω μεγάλο πρόβλημα.
Δεν μπορώ να δω τις φωτό του Κίτρινου τύπου... :( :( :(
Εγινε κάτι και βλέπω μόνο τετραγωνάκια με κόκκινο σταυρό? :? :(
μ2 (me too), καταραμένα policies :twisted: !!!
Αλλά μήπως μπαίνεις από εταιρική σύνδεση όπου τρέχουν διάφορα policies για sites, ή έχεις ενεργοποιήσει κανένα firewall... :shock:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.577
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan