Αναζήτηση ενισχυτή 4κ

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
παρε τον 7012 να εχεις τα παντα ....μουσικη και ταινιες θα εισαι κομπλε .
....και αν σου ερθει να βαλεις και 4 ηχεια ψηλα θαχεις παλι την επιλογη να τα βαλεις οπως γουσταρεις.
Ωραία ευχαριστω πολύ για την πρόταση.
Αν όμως δεν.αντεξω τα 1300 και μπορέσω να φτάσω μέχρι τα 1000 εκεί τι προτείνεις;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
[αν βάλουμε ταβάνι τα 1000 ευρώ τι λέτε για τον
Denon AVR-X3400H;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Σε αυτό το κατάστημα μπορώ να κόψω τιμολόγιο;
Ρωτάω γιατί αποτι βλέπω είναι μαγαζί του εξωτερικού.
[DOUBLEPOST=1530455671][/DOUBLEPOST]
Ankokdog,διαφωτίσε μας!!!

Reaction score
7.890
[DOUBLEPOST=1530455671][/DOUBLEPOST]

Ankokdog,διαφωτίσε μας!!!
Ναι φυσικά. Αν έχεις ενεργό αφμ. Αν δεν έχεις ξανακάνει ενδοκοινοτική συναλαγή πρέπε να πας μέχρι το λογιστή σου κάτι να σου ενεργοποιήσει. Δεν ξέρω αν γίνεται πλέον και online εγώ το έχω κάνει εδώ και χρόνια. Από elektrowelt24 μου βγήκε τελική με μεταφορικά 1100 με τιμολόγιο.
[DOUBLEPOST=1530456681][/DOUBLEPOST]
Ναι φυσικά. Αν έχεις ενεργό αφμ. Αν δεν έχεις ξανακάνει ενδοκοινοτική συναλαγή πρέπε να πας μέχρι το λογιστή σου κάτι να σου ενεργοποιήσει. Δεν ξέρω αν γίνεται πλέον και online εγώ το έχω κάνει εδώ και χρόνια. Από elektrowelt24 μου βγήκε τελική με μεταφορικά 1100 με τιμολόγιο.
Στείλε τους ένα email με το αφμ σου σε μορφή EL000000000 γιατί στη σελίδα τους αυτό το πεδίο έχει θεμα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Ναι αλλά ΦΠΑ δεν περνεις πίσω σε ενδοκοινοτική συναλλαγή. Άρα αν από εκεί κάνει 300 ευρώ λιγότερα ο ενισχυτής και τόσο είναι και το ΦΠΑ αντοπαρω από εδώ τότε.συνφαινρει να το πάρω από εδώ να τελειώνω μπαμ μπαμ σωστά;

Reaction score
7.890
Ναι αλλά ΦΠΑ δεν περνεις πίσω σε ενδοκοινοτική συναλλαγή. Άρα αν από εκεί κάνει 300 ευρώ λιγότερα ο ενισχυτής και τόσο είναι και το ΦΠΑ αντοπαρω από εδώ τότε.συνφαινρει να το πάρω από εδώ να τελειώνω μπαμ μπαμ σωστά;
τι να πάρεις πίσω. στο αφαιρούν από τι τιμή. όπως σου είπα 1100 τελική τιμή με μεταφορικά με τιμολόγιο. Μέχρι προχτές η πιο φτηνή τιμά Ελλάδα ήταν 1450 σήμερα είναι στα 1300.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
τι να πάρεις πίσω. στο αφαιρούν από τι τιμή. όπως σου είπα 1100 τελική τιμή με μεταφορικά με τιμολόγιο. Μέχρι προχτές η πιο φτηνή τιμά Ελλάδα ήταν 1450 σήμερα είναι στα 1300.
Μα δεδομένου ότι η τιμή στην Ελλάδα που λες ήταν 1450 τότε το ΦΠΑ είναι 350 ευρώ.αρα περνοντας το από Ελλάδα αν εκοβες τιμοκογιο θα επερνες πίσω το ΦΠΑ κόβω τας τιμολόγια άρα θα πλήρωνες 1450-350=1.100 ευρώ. Ακριβώς το ίδιο με όσα πλήρωσες από έξω.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Ερώτηση... Ο denkn 3400h και ο 4300Η ... και οι δύο δέχονται μέχρι 2 ηχεία ατμός;

Εγω ας πούμε δε πρόκειται ποτέ να βάλω 7.1.
Αυτό που πρόκειται να κάνω είναι 5.2 δηλαδή 5ηχεια γύρω γύρω κ ένα δεύτερο sub στο μέλλον συν μερικά ηχεία ατμος στο ταβανι.
Δε θέλω να πληρώσω παραπάνω σε ενισχυτή δηλαδή με τη προοπτικη το 5.2+ ατμος να γίνει 7.2.+ατμος νγιατι αυτό δε πρόκειται να το κάνω ποτε

Reaction score
7.890
Μα δεδομένου ότι η τιμή στην Ελλάδα που λες ήταν 1450 τότε το ΦΠΑ είναι 350 ευρώ.αρα περνοντας το από Ελλάδα αν εκοβες τιμοκογιο θα επερνες πίσω το ΦΠΑ κόβω τας τιμολόγια άρα θα πλήρωνες 1450-350=1.100 ευρώ. Ακριβώς το ίδιο με όσα πλήρωσες από έξω.
να πάρεις κάτι πίσω δε νομίζω, να το ισοψηφήσεις με τα έξοδά σου του τριμήνου ναι. δλδ θα πλήρωνες 1450 από τι τσέπη σου και θα περίμενες να δεις πως θα πάει το τρίμηνό σου το οποίο και πάλι θα έδινες κάνα 100σταρικο περισσότερα μαζί με μεταφορικά γιατί το στρογγυλοποίησες πολλύ προς τα κάτω, εγώ σου λέω ότι από Γερμανία θα πλήρωνες 1100 και τέλος.

Reaction score
1.121
Το ευρωπαικό ΑΦΜ που λέτε ονομάζεται ΕΟRΙ
και ειναι ο μοναδικός αριθμός για ενδοκοινοτικές συναλλαγές.
Τα παλαιότερα είχαν EL, τα πιο σύχρονα έχουν πρόθεμα GR.

εδώ τσεκάρουμε αν είναι σε ισχύ.
http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/eos/eori_validation.jsp?Lang=el

συμβουλευτείτε και τον λογιστή σας πριν προβείτε σε αγορά απο το εξωτερικό,
μερικές φορές ναι μεν κόβεται το ΦΠΑ στην αρχική τιμή αλλά μετά εχεις την υποχρέωση να το πληρώσεις εσύ στην χώρα σου..

Το ΕΟΡΙ εκδίδεται στο τελωνείο.

Reaction score
7.890
Το ευρωπαικό ΑΦΜ που λέτε ονομάζεται ΕΟRΙ
και ειναι ο μοναδικός αριθμός για ενδοκοινοτικές συναλλαγές.
Τα παλαιότερα είχαν EL, τα πιο σύχρονα έχουν πρόθεμα GR.

εδώ τσεκάρουμε αν είναι σε ισχύ.
http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/eos/eori_validation.jsp?Lang=el

συμβουλευτείτε και τον λογιστή σας πριν προβείτε σε αγορά απο το εξωτερικό,
μερικές φορές ναι μεν κόβεται το ΦΠΑ στην αρχική τιμή αλλά μετά εχεις την υποχρέωση να το πληρώσεις εσύ στην χώρα σου..

Το ΕΟΡΙ εκδίδεται στο τελωνείο.
Ενδοκοινοτική παράδοση είναι η παράδοση από Έλληνα υποκείμενο στο ΦΠΑ, αγαθών, τα οποία αποστέλλονται ή μεταφέρονται σε άλλο κ-μ (κράτος – μέλος) από τον πωλητή ή τον παραλήπτη ή από άλλο πρόσωπο που ενεργεί για λογαριασμό τους, προς άλλο υποκείμενο στο ΦΠΑ ή προς μη υποκείμενο στο ΦΠΑ πρόσωπο, που υπό προϋποθέσεις καθίσταται υποκείμενο. Οι ενδοκοινοτικές παραδόσεις είναι πράξεις απαλλασσόμενες του ΦΠΑ με δικαίωμα έκπτωσης του ΦΠΑ των εισροών

Reaction score
15.548
Ερώτηση... Ο denkn 3400h και ο 4300Η ... και οι δύο δέχονται μέχρι 2 ηχεία ατμός;

Εγω ας πούμε δε πρόκειται ποτέ να βάλω 7.1.
Αυτό που πρόκειται να κάνω είναι 5.2 δηλαδή 5ηχεια γύρω γύρω κ ένα δεύτερο sub στο μέλλον συν μερικά ηχεία ατμος στο ταβανι.
Δε θέλω να πληρώσω παραπάνω σε ενισχυτή δηλαδή με τη προοπτικη το 5.2+ ατμος να γίνει 7.2.+ατμος νγιατι αυτό δε πρόκειται να το κάνω ποτε
ο 7011 κι ο 4300 εχει 9 ενισχυτες και 2 εξοδους για sub
....που σημαινει oτι μπορεις να εχεις ....

7 ηχεια βασης -2 sub -2 ηχεια υψους
η
5 ηχεια βασης -2sub - 4 ηχεια υψους

εισαι κομπλε να κανεις οτι θελεις
.....και αν θελεις να φτιαξεις καποια στιγμη 7.2.4 εχει δυνατοτητα

Reaction score
1.121
Ενδοκοινοτική παράδοση είναι η παράδοση από Έλληνα υποκείμενο στο ΦΠΑ, αγαθών, τα οποία αποστέλλονται ή μεταφέρονται σε άλλο κ-μ (κράτος – μέλος) από τον πωλητή ή τον παραλήπτη ή από άλλο πρόσωπο που ενεργεί για λογαριασμό τους, προς άλλο υποκείμενο στο ΦΠΑ ή προς μη υποκείμενο στο ΦΠΑ πρόσωπο, που υπό προϋποθέσεις καθίσταται υποκείμενο. Οι ενδοκοινοτικές παραδόσεις είναι πράξεις απαλλασσόμενες του ΦΠΑ με δικαίωμα έκπτωσης του ΦΠΑ των εισροών
υπάρχει ένα υπ εδάφιο στον νόμο .
Με βάση την ΠΟΛ 1150/2017 του Υπουργείου Οικονομικών του Ν.4484/2017 που είναι σε ισχύ από 01.08.2017

"..για τα προϊόντα Mobiles, Consoles, Tablets, Notebooks, αναγράφοντας στο παραστατικό (εκτυπώσιμα σχόλια) το λεκτικό «Άρθρο 39α υπόχρεος για την καταβολή του φόρου είναι ο αγοραστής».

Reaction score
7.890
υπάρχει ένα υπ εδάφιο στον νόμο .
Με βάση την ΠΟΛ 1150/2017 του Υπουργείου Οικονομικών του Ν.4484/2017 που είναι σε ισχύ από 01.08.2017

"..για τα προϊόντα Mobiles, Consoles, Tablets, Notebooks, αναγράφοντας στο παραστατικό (εκτυπώσιμα σχόλια) το λεκτικό «Άρθρο 39α υπόχρεος για την καταβολή του φόρου είναι ο αγοραστής».
Μόνο για τις συσκευές όχι για τα αξεσουαρ ή τα ανταλλακτικά τους. Κινητά - ταμπλετ - παιχνιδομηχανές - laptop όχι pc γενικά τα προϊόντα που έκαναν πάρτη φοροδιαφυγής στο skroutz.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef