Αναζητηση Ολοκληρωμενου Ενισχυτη

Reaction score
1
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μοιράστω μαζί σας ένα προβληματισμό που έχω τον τελευταίο καιρό. Έχω τα ηχεία AIOLOS της AUDIO SPECTRUM και ψάχνω έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή να τα οδηγήσει. ¨Εχω "καταλήξει" στον ολοκληρωμένο της YBA τον integre Passion στα 2 χ 100 στα 8Ω. Θα ήθελα λοιπόν να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με αυτό ή και ακόμα να μου προτείνετε μία άλλη δοκιμασμένη και επιτυχημένη λύση.

Reaction score
650
Καλησπέρα Δημήτρη!

Αν έχεις αποφασίσει για τον συγκεκριμένο ενισχυτή YBA (τον integre Passion) που αναφέρεις μετά από ακρόαση με τα Aeolos τότε δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο συνδυασμό. Πηγή ποια έχεις αν επιτρέπεται;
Άκουσες και κάποιον ισχυρότερο ενισχυτή με τα Aeolos; Κάποιον προ- τελικό YBA
για να δεις πως πας από θέματα οδήγησης;
Επειδή το ποσό ειναι υψηλό να το ψάξεις καλά και να μην βιαστείς.
Μου φαίνονται κάπως λίγα τα 100 βαττ για το ηχείο αυτό.
(γνώμη μου). Στο τεστ του "Ηχου" τεύχος 371 λεει για 86 βαττ αλλά κι αυτό δεν είναι απόλυτα ενδεικτικό.
Καλό κουράγιο φίλε!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Εγώ πάλι δεν νομίζω ότι ο YBA θα έχει σοβαρό πρόβλημα με τα ηχεία σου. Ξέρω κάποιον που οδηγεί nautilus 805 που είναι ίδιας ευαισθησίας.
Αν σου άρεσε ο ήχος του εν λόγω setup δεν έχεις λόγο να μην προχωρήσεις.
Πες μας αν το άκουσες και με κάτι άλλο...

Θα προτιμούσα όμως να έδινες τα χρήματα για έναν καλό τελικό. Και με τα χρήματα αυτά πέρνεις "σοβαρό" τελικό. Εξάλλου γιατί να πουλήσεις τον CONRAD JOHNSON PV-10A ? :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Κι εμένα η άποψή μου είναι να κρατήσεις τον C.Johnson και να τον συνδιάσεις με ένα καλό τελικό (είναι κρίμα να δώσεις τέτοιο προενισχυτή)...

Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσεις τους Αίολους με τον C.J. και κάποιον τελικό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.832
Members
38.244
Νεότερο μέλος
takis17