Wiim Ultra

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.074

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.435
Ευχαριστούμε! Το χτύπησα (αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλέψει με το ντακ μου).

Reaction score
6.845
Από ότι βλέπω έχουν μειωμένες τιμές σε όλα τα wiim. Bέβαια αγοράζεις μια συσκευή που έχει πάνω της πράγματα που ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσεις (phono,line in, που μετατρέπονται σε ψηφιακό σήμα ........τι νόημα έχει να συνδέσεις πικαπ και μετά να γίνει το αναλογικό σήμα ψηφιακό????) . Μια καθαρά digital transport έκδοση του Ultra (αλλά και του pro) θα ήταν πιο προσιτή σε κόστος και χωρίς όλα τα περιττά.

Last edited:

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.174
Ασύρματα γιοκ? δεν σκαμπάζει τίποτα?
Μια χαρά ασύρματο είναι wifi 6. Με μελλοντικό firmware θα υποστηρίξει και wifi 6e. Σε μένα παίζει άψογα. Τώρα αν εννοείς το ΒΤ δεν ειναι το καλό του σημείο καθοτι δεν υποστηριζει τα καλά πρωτόκολλα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να τα υποστηρίξει με firmware update, καθότι είναι και απαίτηση των χρηστών και στο φόρουμ της wiim.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.074
Τώρα αν εννοείς το ΒΤ δεν ειναι το καλό του σημείο καθοτι δεν υποστηριζει τα καλά πρωτόκολλα
Μεταξύ μας τώρα πάντως, είναι και λίγο παράλογο να αγοράσεις καλό streamer που υποστηρίζει τα πάντα όλα (Spotify/Tidal connect, Chromecast, DLNA, Airplay κλπ.) και να θες να παίζεις από Bluetooth.

Αν θες να παίζεις από Bluetooth, ok, fine, αλλά τι το θες το Wiim;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon