petros32
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 109
Καλημέρα παίδες!
Αναζητώ προς αγορά δύο ηχεία surround από παλιό mini HiFi (ξέρετε αυτά με τα 4ιντσα μεγάφωνα).
Με ενδιαφέρουν κάποια που:
α) να τοποθετούνται ανάσκελα ώστε ο ήχος να πηγαίνει προς τα πάνω. Πχ:
β) ίσως ψάχνω πιο πολύ κάτι σε sony ή aiwa ή kenwood, να ασημίζει λίγο το πλαστικό.
γ) πρέπει να είναι 8Ω έως 16Ω
δ) ιδανικά κάτι χωρίς φθορές / σκισίματα
Επειδή τα θέλω για ιδιαίτερο χώρο, συγχωρέστε μου που θα είμαι λίγο ευαίσθητος στο να απορρίπτω προσφορές ηχείων που μπορεί για κάποιο λόγο να μην μου αρέσουν σαν design ή/ και χαρακτηριστικά.
Αττική με συνάντηση σε σταθμό μετρό.
Εγώ μένω Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών κοντά στο κολυμβητήριο και κοντά και στα Public+home (πρώην Media Markt) Θηβών και Λεωφ. Αθηνών.
Ευχαριστώ!
Αναζητώ προς αγορά δύο ηχεία surround από παλιό mini HiFi (ξέρετε αυτά με τα 4ιντσα μεγάφωνα).
Με ενδιαφέρουν κάποια που:
α) να τοποθετούνται ανάσκελα ώστε ο ήχος να πηγαίνει προς τα πάνω. Πχ:
β) ίσως ψάχνω πιο πολύ κάτι σε sony ή aiwa ή kenwood, να ασημίζει λίγο το πλαστικό.
γ) πρέπει να είναι 8Ω έως 16Ω
δ) ιδανικά κάτι χωρίς φθορές / σκισίματα
Επειδή τα θέλω για ιδιαίτερο χώρο, συγχωρέστε μου που θα είμαι λίγο ευαίσθητος στο να απορρίπτω προσφορές ηχείων που μπορεί για κάποιο λόγο να μην μου αρέσουν σαν design ή/ και χαρακτηριστικά.
Αττική με συνάντηση σε σταθμό μετρό.
Εγώ μένω Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών κοντά στο κολυμβητήριο και κοντά και στα Public+home (πρώην Media Markt) Θηβών και Λεωφ. Αθηνών.
Ευχαριστώ!