Ποδήλατο

Reaction score
16.683
Κατάλαβα... στην αρχή νόμιζα ότι ήταν εργαλειάκι που δίνει η εταιρεία μαζί με το frame και τα through axles. Εγώ χρησιμοποιώ το αλλενάκι από το πολυεργαλείο, αν χρειαστεί στο δρόμο, αλλιώς κανονικά άλλεν κλειδιά στο σπίτι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.557
Αυτό Σώτο είναι απίστευτα χρηστικό, το έχς μόνιμα πάν στο άξονα και κάνεις άμεσα δλειά.
Στο Scott με ένα παρόμοιο που το έχω στο πίσω άξονα κάνω όλες τις δλειές που μπορεί να τύχουν στο δρόμο, έχει 6mm για τους άξονες και ένα τόρξ που κάνει αντίστοιχα και στις άλεν βίδες

Reaction score
16.683
Ναι, τα ξέρω αυτά που μένουν πάνω στον άξονα (νομίζω ότι ήταν πιο συχνά πάνω στα ποδήλατα τα προηγούμενα χρόνια, τώρα μάλλον προτιμούν να μην τα βάζουν, στα έτοιμα εννοω), αλλά προσωπικά προτιμώ να μην περισσεύει κάτι ακόμα προς τα έξω. Υπόθεση ούτε λεπτού είναι να βγάλω το πολυεργαλείο και να κάνω όποια απαραίτητη δουλειά...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.557
Γιαυτό υπάρχουν ένα σκαζμό εργαλεία στο εμπόριο, ότι τον βολεύει τον καθένα.
Όλες αυτές τις μέρες που κάνω όξω προπονήσεις με το bmc δούλεψα αυτό που πήρα της topeak με τη καστάνια. Κράτησα στο σέτ όσες μύτες απαιτούνταν για όλες τις βίδες του BMC και τις υπόλοιπες μύτες τις άφησα σπίτι, εξαιρετικό εργαλείο ξανά λέω, έχει πολύ καλό grip η καστάνια και βοηθάει να νιώθεις τι σφίγγεις και πόσο.
Παίζει αυτή τη στιγμή να είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί όξω σε φορητό σέτ ποδηλάτου

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.700
Ας κάνω και μια προσπάθεια εδώ, γιατί στο άλλο thread δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Λοιπόν, μου περισσεύουν ένα ζεύγος calves sleeves κι ένα ζεύγος thigh/quad sleeves της Compressports:

474009_0fb1b282ee26e1ba763e617ef3792923.jpg

474010_265ac3c001eeb2a8b36eed54589cd477.jpg

Είναι σε μέγεθος Τ2 (δείτε στο site της Compressport) και (προφανώς!) μεταχειρισμένα. Εκτός της φθοράς που υπέστησαν τα logos κτλ, δεν έχουν κάποια άλλη φθορά - έχουν διατηρήσει την ελαστικότητά τους και τον βαθμό της πίεσης που ασκούν σε γάμπες και μηρούς αντίστοιχα. Είναι πλυμμένα, ε!

Θα τα χαρίσω και σκέφτηκα, πριν να το κάνω, να ενημερώσω το thread μήπως τα θέλει κάποιος.

Οπότε, τα θέλει κάποιος; :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.557
Κάνα βατόμετρο για το mtb άμα έχς το θέλω, τις ζαρτιέρες τι να τις κάνω :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr