Ποδήλατο

Reaction score
1.130
Το στάντ του μπροστά τροχού είναι ψηλό στο direto, νομίζω είναι κάνα πόντο ψηλότερο.
Έχω χαμηλό πλέον στάντ και η θέση οδήγησης είναι όπως κάθομαι στο δρόμο
Είναι 2cm ψηλότερο από αυτό που πρέπει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.405
Μπορείς να καλύψεις λίγη διαφορά ρυθμίζοντας τα ποδαράκια του direto αλλά δεν μπορείς να καλύψεις όλη αυτή τη διαφορά.
Το rocker plate που έχω πλέον το ποδήλατο έχει πολύ χαμηλό στάντ και με τέρμα βιδωμένα τα πίσω ρυθμιστηκά είμαι στη ίδια θέση που έχω στο δρόμο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.405
Ήθελα καιρό να σχολιάσω τη εργονομία των μανετόνε 8100 vs 8070.
Η σειρά 8070 ειναι για rim brakes, προσωπικά είχα το καλύτερο grip σχεδόν σε όλα τα σημεία, στο τράβηγμα μαναχά είχα θέμα όπου δεν χωρούσαν τρία δάχτυλα κάτω από το σώμα. Με τις 8100 έχω άπλετη άνεση στις κουκούλες και στο τράβηγμα αλλά ρε παιδί μου αυτό το καρούμπαλο που μεγάλωσε για να χωρέσει τις μπαταρίες (CR1362) δεν συνηθίζεται με τίποτα, άσε που δεν ξέρεις που να βάλεις τον δείκτη των χεριών.

Εδώ ο τύπος κάνει ένα εξαιρετικό συγκριτικό

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.687
Εσύ θα το βάλς?
Εννοείται πως όχι. :)

Θα μιλήσω με τον μηχανικό μου για να κανονίσουμε ημέρα κι ώρα για να του πάρω το ποδήλατο και να κάνει αυτός την αλλαγή. Θα του πω να μην δώσει σημασία στο αυτοκόλλητο στο κέντρο του τιμονιού για να υπολογίσει το κεντράρισμα γιατί υπάρχουν φορές που αυτό (το αυτοκόλλητο) δεν είναι κεντραρισμένο στο τιμόνι (θυμάμαι που το είχε γράψει κάποιος παλαιότερα).

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να έχει υπόψη του;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.687
...να σε μάθει να αλλάζεις μερικά πράγματα μόνος σου; :roflmao: :lolsign:
Ούτε καν. Δεν θέλω να μπλέξω - τέλος.

Ο τύπος είναι χρόνια επαγγελματίας, (μου) έχει αποδείξει την αξία του, είναι έντιμος, εργατικός, υπεύθυνος και καλό παιδί. Του αναθέτω μια εργασία, την ολοκληρώνει στην εντέλεια, τον πληρώνω κι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.405
Εννοείται πως όχι. :)

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να έχει υπόψη του;
Ναι, να σου μάθει να αλλάζεις κάποια πράματα μαναχός :lolsign:

Πολύ σωστά αυτό με τη αντιολισθητική ταινία.
Επειδή είπαμε το τιμόνι κατεβάζει στα hoods θα πρέπει αν θες να είσαι στη ίδια θέση με πριν να βάλεις 0,5cm αποστάτη στο λαιμό, αλλιώς θα κατέβεις μισό πόντο όταν είσαι στα hoods.
Βάζοντας όμως 0,5cm αποστάτη στο άνω μέρος όταν το κρατάς θα είσαι μισό πόντο πχιο ψηλά από το προηγούμενο τιμόνι.
Επίσης αν θες τη γνώμη μου για ταινία, βάλε μια λεπτή αφρώδες ή χοντρή καλά τεντωμένη, ότι προτιμάς.
Αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα άκαμπτο το τιμόνι και περνάει κραδασμούς στα χέρια, οπότε με μια αφρώδες ταινία που έχει στο εσωτερικό σιλικόνη θα κάνς καλή δλειά.
Εγώ ως αρχική επιλογή έβαλα τούτη, είναι χοντρουλα οπότε τη πέρασα πολύ σφιχτά και μετά από τη χρήση έστρωσε καλά στο τύλιγμα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.405
Σώτο θύμησε μου πχιο είναι το app για το Radar που κατεβάζουμε από IQ για το κάουντερ τον οχημάτων. Το έχω στο 530 που είναι Αθήνα αλλά όχι στο 1040 που είναι στη Λάρσα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.405
Αυτό είναι από τη σημερινή προπόνηση
IMG_20250106_220153.jpg

Το πσόλαρ στο 1040 κάνει εξαιρετική δλειά , όσες μέρες είμαι δω σαπάν στη Λάρσα έχει ηλιόλουστες μέρες, στις δγιό ώρες προπόνηση η συσκευή καταναλώνει 3% μπαταρία. Δεν εχω φορτίσει ακόμα μετά από τόσες μέρες εδώ σαπάν.

Reaction score
23.828
Είναι, από τη αεροδυναμική του τιμονιού ιγώ κέρδισα 0,00000000000001 βάτ :lolsign:
Αν δεν σου κάνει το στέλνεις και σου δίνω το τιμόνι του Κάνυον και λεφτά

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.994
Members
38.274
Νεότερο μέλος