Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.459
Ήρθε το μωρό!

View attachment 354894

Υ.Γ.: Καριόλη @pankrok άμα μου βγει μικρό, θα έρθω να σε βρω...>:( :biggrin:
Ετσά θα είσαι με το νέο σου τιμόνι.

IMG_20250107_121757.jpg

Στη θκιάμ περίπτωση λόγο των 8100 μανετόνε που από κατασκευής έχουν 10° κλίση σαμέσα, στα hoods από κέντρο σε κέντρο έχω 38cm απόσταση στο κράτημα.
Εσύ θα έχεις μεγαλύτερη απόσταση με τις θκιές μανέτες.
Προσωπικά αυτή η επίθεση στα 38cm με βάζει σε πχιο αέρο στάση του κορμού, στις πολύωρες προπονήσεις τα χέρια κουράζονται λιγότερο έχοντας πιο φυσικό κράτημα γωνίας, το κάτω μέρος που ανοίγει το έχω λατρέψει, περισσότερη ώρα κάθομαι εκεί σακάτ στα drops πάρα στα hoods

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.691
Επειδή είπαμε το τιμόνι κατεβάζει στα hoods θα πρέπει αν θες να είσαι στη ίδια θέση με πριν να βάλεις 0,5cm αποστάτη στο λαιμό, αλλιώς θα κατέβεις μισό πόντο όταν είσαι στα hoods.
Βάζοντας όμως 0,5cm αποστάτη στο άνω μέρος όταν το κρατάς θα είσαι μισό πόντο πχιο ψηλά από το προηγούμενο τιμόνι.
Κρατάω την πρόταση για τον αποστάτη. Θέλω να "δουλέψω" το τιμόνι όπως θα τοποθετηθεί αρχικά για κάποιες ώρες και μετά να αποφασίσω τι θα κάνω.

Επίσης αν θες τη γνώμη μου για ταινία, βάλε μια λεπτή αφρώδες ή χοντρή καλά τεντωμένη, ότι προτιμάς.
Αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα άκαμπτο το τιμόνι και περνάει κραδασμούς στα χέρια, οπότε με μια αφρώδες ταινία που έχει στο εσωτερικό σιλικόνη θα κάνς καλή δλειά.
Εγώ ως αρχική επιλογή έβαλα τούτη, είναι χοντρουλα οπότε τη πέρασα πολύ σφιχτά και μετά από τη χρήση έστρωσε καλά στο τύλιγμα.
Σε ευχαριστω για την πρόταση για την ταινία. Θα ζητήσω από τον μηχανικό μου να εφαρμόσει αυτήν που έβαλε καινούρια στο υπάρχον τιμόνι. Είναι 4mm, με στρώμα φελλού και κόκκινη (που πάει και με το ποδήλατο!). Θα του ζητήσω να την περάσει σφιχτά.

Reaction score
16.587
Ποιοι το κάνουν; Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο, σε ομάδες πάνε βέβαια και αυτό ευνοεί τα ΚΟΜ! :geek:

Reaction score
1.130
Ποιοι το κάνουν; Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο, σε ομάδες πάνε βέβαια και αυτό ευνοεί τα ΚΟΜ! :geek:
Τους έχω πετύχει αρκετές φορές στα γνωστά στέκια.

Reaction score
16.587
Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι ιδιαίτερες τέτοιες περιπτώσεις. Μηχανάκι μπροστά που πάνε στην προπόνηση, κυρίως τα παιδιά (Τάλως κυρίως) ναι. Αλλά αμάξι δεν θυμάμαι να έχω δει (κι έχω κάνει σχεδόν 86.000 χμ στους δρόμους - σχεδόν όλους του χάρτη - τα τελευταία 10 χρόνια και τους συναντώ συνέχεια) όχι ότι το αποκλείω, αλλά δεν είναι και συχνό! Εκτός αν εννοείς περίπτωση να ακολουθούν τυχαίο αμάξι, όχι επίτηδες δικό τους. Αυτό μπορεί... :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.459
Τα ίδια έχω παρατηρήσει αρκετές φορές στη παραλιακή, σκούτερ μπροστά και από πίσω το χαζό να πατάει σαν ζουρλό. Μάτι βγάζει ότι παίρνουν τον αέρα για τα κομ.
Έναν στα λιμανάκια τον προσπέρασα με τουπέ μήπως καταλάβει ότι ακόμα και με τον αέρα από το μηχανάκι είναι παλτό πολυτελείας...
Ζουν ανάμεσά μας αθώο μου παιδί Σωτήριε!! :biggrin:

Στα ίδια είμαστε, σε έφτασα Σώτο
Screenshot_2025-01-08-12-39-07-012_com.strava-edit.jpg

Reaction score
16.587
Εγώ λέω τι βλέπω εδώ, κι όχι τι γίνεται αλλού που δεν βλέπω. Ναι μηχανάκια έχω δει, και ξέρω και ποιοι τα οδηγούν. Αλλά πίσω τους είναι συνήθως τα παιδιά των ομάδων που κάνουν προπόνηση, όχι όσοι θέλουν να κάνουν ΚΟΜ. Όπως έγραψα και πριν, σίγουρα θα υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις, αλλά στα τόσα χμ που έχω κάνει δεν είναι κάτι που έχω δει συχνά.

ΥΓ. Θέλεις κάπου 600 χμ ακόμα, γρήγορα θα με περάσεις! :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.459
Όχι βρε σε ομάδες, και δω στο κάμπο έτσι γίνονται οι προπονήσεις, αμάξι μπροστά και το κοπάδι από πίσω.

Τέσπα, ο Σαφάς έχει ξεφύγει το τελευταίο καιρό, έχει πάρει ένα σκαζμό χορηγίες και έχει πάρει αέρα ο κ@λος του, αν δεν προσγειωθεί, θα προσγειωθεί σε κάνα φαράγγι ή τον βλέπω να τον ξεκολλάνε από κάνα ντουβάρι

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.012
Members
38.276