Αναζητώ τα καλύτερα ακουστικά για EDM μουσική,

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.370
πριν μας έλεγες
Οι διαφορές στα plugins ή στις μπότιες αφορούν την παραγωγή.
ενώ εσύ θέλεις αυτά τα χαρακτηριστικά για την αναπαραγωγή
τώρα συμφωνείς με την παραγωγή που σου είπα πριν
άσχετος εντελώς...πάρε Γκροκ

Reaction score
6
Έχω ήδη δοκιμάσει AKG K712 Pro, DT990 Pro, Philips Fidelio X2HR, και σε όλα αυτά δεν είχα την καθαρότητα που ζητάω στα highs (hi-hats, arps, FX) ούτε το separation που θέλω για psy/goa/progressive.
Ειδικά σε λεπτομέρειες και clarity, δεν έφταναν το επίπεδο που θέλω για EDM playback.
Γι’ αυτό ψάχνω ακουστικά που να αποδίδουν σωστά αυτά τα στοιχεία, όχι επειδή “ξεχωρίζουν το είδος”, αλλά επειδή είναι το βασικό περιεχόμενο της μουσικής που ακούω
Δεν είπα ποτέ ότι η παραγωγή και η αναπαραγωγή είναι το ίδιο — ακριβώς το αντίθετο είπα.
Η παραγωγή δουλεύει σε επιμέρους συχνότητες·
η αναπαραγωγή χρειάζεται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να αποδώσει αυτά που υπάρχουν στη μουσική.

Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη διάκριση, τότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση.
Μένω στα τεχνικά, όχι στις προσωπικές επιθέσεις

daharis666

Moderator
Reaction score
84.370
πάνε άκου καμιά φλωροχεβιμεταλ...δεν είσαι για τέτοιες μουσικάρες
ντροπιάζεις τους τεκνάδες

Reaction score
11.898
Για αυτά που σου πρότεινα εγώ, τί έχεις να πεις;
Αν δεν ακούσεις καλά ούτε από αυτά, τότε σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα με τα αυτιά, να πας να κοιταχτείς.

Reaction score
6
πάνε άκου καμιά φλωροχεβιμεταλ...δεν είσαι για τέτοιες μουσικάρες
ντροπιάζεις τους τεκνάδες
Αν η κουβέντα σου χρειάζεται προσβολές και μουσικά “στρατά”, τότε μάλλον δεν έχεις κάτι τεχνικό να προσθέσεις.
Εγώ μιλάω για ακουστικά και χαρακτηριστικά ήχου — όχι για tribe wars

Reaction score
6
ΟΚ, όταν έχεις τεχνική άποψη για ακουστικά, γράψε.
Μέχρι τότε, τουλάχιστον προσπάθησε να μείνεις στο θέμα

Reaction score
383
Έχω ήδη δοκιμάσει AKG K712 Pro, DT990 Pro, Philips Fidelio X2HR, και σε όλα αυτά δεν είχα την καθαρότητα που ζητάω στα highs (hi-hats, arps, FX) ούτε το separation που θέλω για psy/goa/progressive.
Ειδικά σε λεπτομέρειες και clarity, δεν έφταναν το επίπεδο που θέλω για EDM playback.
Γι’ αυτό ψάχνω ακουστικά που να αποδίδουν σωστά αυτά τα στοιχεία, όχι επειδή “ξεχωρίζουν το είδος”, αλλά επειδή είναι το βασικό περιεχόμενο της μουσικής που ακούω
Δεν είπα ποτέ ότι η παραγωγή και η αναπαραγωγή είναι το ίδιο — ακριβώς το αντίθετο είπα.
Η παραγωγή δουλεύει σε επιμέρους συχνότητες·
η αναπαραγωγή χρειάζεται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να αποδώσει αυτά που υπάρχουν στη μουσική.

Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη διάκριση, τότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση.
Μένω στα τεχνικά, όχι στις προσωπικές επιθέσεις
Είμαι πρώην κρυφό μέλος των Kraftwerk με μεγάλη εμπειρία στην ηλεκτρονικη μουσική ,για ένα φεγγάρι έγραφα και μαζί με τον vαngelis και τους tangerine dream να ακούσεις τα Beyerdynamic 770 άκου εκει δεν υπάρχει εμπειρία εδώ μεσα...οκ?😜😜😂

Reaction score
6
Ωραία, τελείωσες με τα ουρλιαχτά; Πάμε πάλι στα ακουστικά τώρα.
Είμαι πρώην κρυφό μέλος των Kraftwerk με μεγάλη εμπειρία στην ηλεκτρονικη μουσική ,για ένα φεγγάρι έγραφα και μαζί με τον vαngelis και τους tangerine dream να ακούσεις τα Beyerdynamic 770 άκου εκει δεν υπάρχει εμπειρία εδώ μεσα...οκ?😜😜😂
Aν ήσουν Kraftwerk / Vangelis / Tangerine Dream, δε θα πρότεινες DT-770 για psy/goa

Aν ήσουν Kraftwerk / Vangelis / Tangerine Dream, δε θα πρότεινες DT-770 για psy/goa
Όταν θες να μιλήσουμε σοβαρά για ήχο, πες το.
Μέχρι τότε, συνεχίζω με όσους έχουν πραγματική εμπειρία

daharis666

Moderator
Reaction score
84.370
ποια ακουστικά....?
οι αντρες οι σωστοί οι τεκνάδες ακούνε από cerwin vega...
ΟΥΥΥΥ ΑΙ
ΟΥΥΥΥ ΑΙ
ΟΥΥΥΥ ΑΙ

Reaction score
383

Όταν θες να μιλήσουμε σοβαρά για ήχο, πες το.
Μέχρι τότε, συνεχίζω με όσους έχουν πραγματική εμπειρία
Τι θα πρότεινα δηλαδή για πες μου ;

Reaction score
6
ποια ακουστικά....?
οι αντρες οι σωστοί οι τεκνάδες ακούνε από cerwin vega...
ΟΥΥΥΥ ΑΙ
ΟΥΥΥΥ ΑΙ
ΟΥΥΥΥ ΑΙ
Αν η συζήτηση κατεβαίνει στο “ουυυ αι” και ειρωνείες, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω.
Μιλάω για ακουστικά, εσύ κάνεις show. Προχωράω

Reaction score
11.898
Για αυτά που σου πρότεινα εγώ, τί έχεις να πεις; Είναι πολύ καλά για psy/goa/progressive .
Αν δεν ακούσεις καλά ούτε από αυτά, τότε σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα με τα αυτιά, να πας να κοιταχτείς.

Reaction score
6
Τι θα πρότεινα δηλαδή για πες μου ;
Αν πραγματικά έχεις εμπειρία με ακουστικά για psy/goa, πες μου ΠΟΙΟ μοντέλο θεωρείς κατάλληλο και γιατί:
τι highs έχει,
τι punch στο kick,
τι separation,
τι stage,
πώς αποδίδει layers.
Εγώ αυτά ζητάω.
Πες λοιπόν το δικό σου, με τεχνικούς λόγους
Για αυτά που σου πρότεινα εγώ, τί έχεις να πεις; Είναι πολύ καλά για psy/goa/progressive .
πια μου προτεινες;

argyrisM

"Επαγγελματίας"
Reaction score
60
Hifiman ή Audeze πάρε και ένα dac/ενισχυτή με δυνατότητες ισοστάθμισης.

Reaction score
6
Αν πραγματικά έχεις εμπειρία με ακουστικά για psy/goa, πες μου ΠΟΙΟ μοντέλο θεωρείς κατάλληλο και γιατί:
τι highs έχει,
τι punch στο kick,
τι separation,
τι stage,
πώς αποδίδει layers.
Εγώ αυτά ζητάω.
Πες λοιπόν το δικό σου, με τεχνικούς λόγους

πια μου προτεινες;

Τα IE 400 Pro τα κοιτάω σαν in-ear λύση και ξέρω ότι είναι δυνατά σε μπάσο και αρκετά ευχάριστα για EDM.
Παρ’ όλα αυτά, αυτό που ψάχνω εδώ είναι κυρίως over-ear open-back με μεγάλο soundstage και πολύ καθαρά highs για psy/goa/progressive (τύπου DT990 Premium), γιατί θέλω αίσθηση χώρου και layers, όχι in-ear εμπειρία.
Οπότε τα IE 400 Pro τα βλέπω πιο πολύ σαν δεύτερη λύση για έξω/φορητή χρήση, όχι σαν κύριο ζευγάρι για το setup μου στο PC.»

Reaction score
383
Εγώ σου πρότεινα πες μου εσύ ποια νομίζεις ότι θα πρότεινα αν ήμουν κρυφό μέλος των kraftwerk...δεν μπορεί για να απορρίπτεις αυτά έχεις κάποια άλλα στο "μυαλό" σου ,απάντησε μου στην ερώτηση ,πριν σου πέσουν οι μπαταρίες ε?
Τα dt 990 προτείνεις λοιπόν ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@