Ανακαλούνται Yamaha Aventage!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.616
Οι κάτοχοι των μεγάλων μοντέλων της νέας σειράς Aventage της Yamaha μάλλον δεν θα είναι πλέον ευτυχείς.

Συγκεκριμένα ανακαλούνται τα μοντέλα RX-A1050, RX-A 2050, RX-A3050 και CX-A5100 οι κάτοχοι των οποίων βιάστηκαν να περάσουν την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που περιείχε την αναβάθμιση σε DTS-X.

Το πρόβλημα ανέφεραν οι κάτοχοι των μοντέλων 1050, 2050, 3050 στο αντίστοιχο thread του avsforum. Λιγότερο από δύο 24ωρα από την ενημέρωση με το νέο firmware, διαπίστωσαν ότι οι ενισχυτές τους μπορούσαν πλέον να αναπαράγουν μόνο δικάναλο πρόγραμμα, ακόμα και κατά την αναπαραγωγή ταινιών!

Η Yamaha στην επίσημη ιστοσελίδα της ενημέρωσε ότι θα βγει διορθωτικό firmware το συντομότερο δυνατό, ενώ καλεί όσους κατόχους των νέων μοντέλων επιθυμούν, να επιτρέψουν τους AV τους στους κατά τόπους αντιπροσώπους για επιδιόρθωση.

Ενημέρωσε επίσης όσους κατόχους των παραπάνω AV δεν έχουν περάσει το τελευταίο firmware (1.77 της 30/3/2016) να μην το περάσουν μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου διορθωτικού firmware update!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Οι κάτοχοι των μεγάλων μοντέλων της νέας σειράς Aventage της Yamaha μάλλον δεν θα είναι πλέον ευτυχείς.

Συγκεκριμένα ανακαλούνται τα μοντέλα RX-A1050, RX-A 2050, RX-A3050 και CX-A5100 οι κάτοχοι των οποίων βιάστηκαν να περάσουν την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που περιείχε την αναβάθμιση σε DTS-X.

Το πρόβλημα ανέφεραν οι κάτοχοι των μοντέλων 1050, 2050, 3050 στο αντίστοιχο thread του avsforum. Λιγότερο από δύο 24ωρα από την ενημέρωση με το νέο firmware, διαπίστωσαν ότι οι ενισχυτές τους μπορούσαν πλέον να αναπαράγουν μόνο δικάναλο πρόγραμμα, ακόμα και κατά την αναπαραγωγή ταινιών!

Η Yamaha στην επίσημη ιστοσελίδα της ενημέρωσε ότι το βγει διορθωτικό firmware το συντομότερο δυνατό, ενώ καλεί όσους κατόχους των νέων μοντέλων επιθυμούν, να επιτρέψουν τους AV τους στους κατά τόπους αντιπροσώπους για επιδιόρθωση.

Ενημέρωσε επίσης όσους κατόχους των παραπάνω AV δεν έχουν περάσει το τελευταίο firmware (1.77 της 30/3/2016) να μην το περάσουν μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου διορθωτικού firmware update!
Μπορώ να επιβεβαιώσω την είδηση! Ήδη πέρασα το νέο firmware κι ο Yamaha μου brickαρε!:(

Καλό μήνα!:D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.616
Περίεργο , πέρασα το νέο firmware στον 5000 και μου έδωσε και 2 ηχεία δώρο! 9.2.4!
Έχασες το μέτρημα...:p

Από 7.1 στο έκανε 9.2.4.
Τα 4 8340 που περισσεύουν, μου τα κάνεις δώρο. :laugh:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Έχασες το μέτρημα...:p

Από 7.1 στο έκανε 9.2.4.
Τα 4 8340 που περισσεύουν, μου τα κάνεις δώρο. :laugh:
Είναι μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου διορθωτικού firmware update!:lolsign:

Reaction score
1.988
Λοιπόν.....έχουμε εξελίξεις.....πλέον δεν μιλάμε για ένα απλό πρόβλημα....μιλάμε για υιό...ναι σωστά διαβάσατε...υιό....κώλησε και τον δικό μου Harman Kardon 171...πήγα να κάνω αναβάθμιση δίπλα σε έναν yamaha και την πάτησα....δραμα η κατάσταση....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Λοιπόν.....έχουμε εξελίξεις.....πλέον δεν μιλάμε για ένα απλό πρόβλημα....μιλάμε για υιό...ναι σωστά διαβάσατε...υιό....κώλησε και τον δικό μου Harman Kardon 171...πήγα να κάνω αναβάθμιση δίπλα σε έναν yamaha και την πάτησα....δραμα η κατάσταση....
Άσε φίλε. Κόλλησαν και τα παιδιά μου κι είναι με πυρετό από χθες γαμώτο.:superman::roflmao:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Πάντως δεν έχει καμία σχέση με θέμα ποιότητας. Τέτοια λάθη μπορούν να συμβούν εφ όσον έχουν να κάνουν με προγραμματισμό.
Άμεσα θα ανταποκριθεί η εταιρεία.. οπότε τέλος καλό, όλα καλά!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.692
Λοιπόν.....έχουμε εξελίξεις.....πλέον δεν μιλάμε για ένα απλό πρόβλημα....μιλάμε για υιό...ναι σωστά διαβάσατε...υιό....κώλησε και τον δικό μου Harman Kardon 171
Άμα δεν κόλλησε κόρη μη φοβάσαι! :p

I

iMAX 3D

Guest
Έχουμε κάποιο νέο για την επιδιόρθωση στο πρόβλημα που προέκυψε μετά την τελευταία αναβάθμιση;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster