- Μηνύματα
- 80.268
- Reaction score
- 102.560
Σωστό. Κι επιπλέον, αυτό που έχει σημασία, είναι η θερμοκρασία στην οποία θα φτάσει το εσωτερικό του πιο χοντρού κομματιού κρέατος, καθώς και η διάρκεια κατά την οποία θα παραμείνει σε αυτή.όπου ακουμπήσει το ωμό (πάγκος, μαχαίρι, χέρια) θα υπάρχει το βακτήριο και από εκεί θα πάει κάπου αλλού και από εκεί μέσα σου
Είμαι με τον Μπαμπινιώτη. Όπως και με το αφτί.αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά αυγά