Ανακλήσεις


ika

News
Μηνύματα
20.517
Reaction score
18.016
Βιολογικό κοτόπουλο και αυγά.


Εντύπωση προκαλεί που δεν αναφέρεται το όνομα της εταιρείας αλλά μόνο η περιοχή, όπως παρατηρεί και εδώ
 

ika

News
Μηνύματα
20.517
Reaction score
18.016
Και κατεψυγμένη γαρίδα

με ονοματεπώνυμο εδώ.
 





ika

News
Μηνύματα
20.517
Reaction score
18.016
Εντάξει, δεν είχαν ελληνική ετικέτα. Δεν νομίζω να τα πάει κανένας πίσω για αυτό!
για αλλεργιογόνα που δεν αναφέρονται στη συσκευασία δεν λέει;
 
Last edited:

TGD

Thread Gravedigger
Μηνύματα
12.278
Reaction score
11.473
Δεν αναγράφονται στα ελληνικά. Μάλλον ξεχάσανε να κολλήσουν την ελληνική ετικέτα στο εργοστάσιο (ή το πιθανότερο στην ελληνική αποθήκη).
 



rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
49.497
Reaction score
105.021
Τον Ιούνιο στην Ελλάδα είχαν ανακληθεί 2 παρτίδες του φαρμάκου Champix, που βοηθά στην διακοπή του καπνίσματος.


Η ανάκληση είχε γίνει λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας στην δραστική ουσία βαρενικλίνη. Στις ΗΠΑ ακολούθησαν ανακλήσεις παρτίδων του φαρμάκου, όπου κυκλοφορεί με την εμπορική ονομασία Chantix, λόγω όμως υψηλής περιεκτικότητας σε νιτροσαμίνη.

Τώρα η Pfizer, παραγωγός του Chantix, ενημέρωσε τον FDA ότι ανακαλεί όλες τις παρτίδες του φαρμάκου, λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε νιτροσαμίνη, που ενδεχόμενα αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Η ανάκληση θα ισχύσει μέχρι την παραγωγή ασφαλών παρτίδων.


Μέχρι την αντίδραση του ΕΟΦ, όποιος παίρνει το φάρμακο ας έχει τον νου του.
 










Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.424
Μηνύματα
3.079.604
Members
38.696
Νεότερο μέλος
AudioFuture
Top