Ανδρέας Καφάτος, 1961-2020

Reaction score
537
Θερμά συλλυπητήρια
δεν τον γνώριζα αλλά απ΄'ότι γράφονται εδώ ξεκουράστηκε
Κρίμα νέος άνθρωπος

Reaction score
68
O Ανδρέας ήταν ο πρωτοπόρος σ αυτό που λέγεται διαδικτυακή κοινότητα για το hifi στην Ελλάδα. Όσο και να θέλανε κάποιοι να το αμφισβητήσουν. Οι περισσότεροι θυμόμαστε τα πρώτα αγνά χρόνια του avforum με την ατυχή του κατάληξη και τον διχασμό της κοινότητας. Για διάφορους λογους κάποιοι δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να πατάνε σε δυό βάρκες. Εκείνος πάντως στα πρώτα χρόνια ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη και στήριζε αυτό που είχε στήσει και έψαχνε κόσμο να το υπηρετήσει όπως το ονειρευότανε.
Είμαι σίγουρος οτι ολη η διαδικτυακή hifi κοινότητα θα τον θυμάται πάντα.

Reaction score
3
Κρίμα...
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Κάτι τέτοιες ώρες καταλαβαίνεις πόσο μικροί είμαστε και "για πόσο ασήμαντα πράγματα χαλάμε τη ζαχαρένια μας" όπως λέγαμε την τελευταία φορά που βρεθήκαμε πριν από χρόνια.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.284
Κάποιος ανέφερε ότι ένα ολόκληρο βιβλίο για τον Ανδρέα δεν αρκούσε. Είχε απόλυτο δίκιο. Δε θα ισχυριστώ ότι τον ήξερα καλύτερα από πολλά παιδιά εδώ μέσα ή έστω ότι τον ήξερα τόσο καλά.
Θέλω να δώσω τη δική μου οπτική γωνία ωστόσο.

Ο Ανδρέας αντιπροσωπεύει την καλύτερη περίοδο της κατηγορίας που διαχειρίζομαι σήμερα. Είναι η ρομαντική περίοδος που ερωτεύτηκα το AV και τη μεγάλη εικόνα.
Είτε λόγω επαγγέλματος, είτε λόγω αγάπης για το χόμπι άνοιγε καθημερινά εξαιρετικά θέματα, διοργάνωνε εντυπωσιακά συγκριτικά, συντηρούσε όμορφες συζητήσεις.
Λάτρευα να διαβάζω reviews για ταινίες που είδε.
Ήταν κι αυτό ένα κομμάτι της γοητείας του. Ο γραπτός και προφορικός του λόγος σε μαγνήτιζε.
Γενικά ήταν ένα απ' τα προσόντα του να μαζεύει κόσμο γύρω του. Ήταν της παρέας.
Άνθρωπος με εξαιρετικό χιούμορ και αυτοκυριαρχία, όταν αντιμετώπιζε μέλη στο "κόκκινο", που μπορεί να τον προσέβαλαν.
Του άρεσαν τα ακριβά και στιλάτα ρολόγια κι αυτοκίνητα, οι όμορφες γυναίκες, η dolce vita, τα τσίπουρα, το τσιγάρο, οι μπαρότσαρκες.
Όποιος έχει βγει μαζί του το θυμάται. Κάποιοι συνάδελφοι μου ακόμα τον μνημονεύουν.
Παρά τα γκρίζα μαλλιά του (και τα πειράγματα), δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό τον άνθρωπο να γερνάει.
Το πνεύμα του ήταν εφήβου. Και δυστυχώς δε θα χρειαστεί. So be it our friend.

Reaction score
164
Ρε μαλάκα, αυτά είχαμε πει; Δεν είπαμε πως θα βρισκόμαστε στη Μιτζέλα;
Σου χρωστάω ακόμα κέρασμα. Σκατά.
Ο Κωνσταντίνος με ρωτούσε πότε θα έρθει πάλι στο χωριό ο φίλος μου να μας πάει πάλι μια γρήγορη βόλτα.
Δεν ήξερα τίποτα και κάθομαι και κλαίω.
Νώε, Σκαφάτε, κωλόγερε... Δεν το κάνουν έτσι ρε. Δεν είσαι εντάξει.
Για μούτζες είσαι.

Reaction score
118
Έχω πικραθεί πολύ στην είδηση αυτού του νέου. Με τον Ανδρέα έχω δεθεί πολύ σε ένα όμορφο διάστημα που ευδοκιμούσε ο χώρος του home cinema. Κάναμε παρουσιάσεις, με τίμησε με την φιλία του, βγήκαμε για φαγητό αρκετές φορές, με έχρησε διαχειριστή μια εποχή και εδώ στο site και μέχρι πρίν λίγο καιρό είχα επαφή μαζί του στο fb. Είναι απο τις απώλειες που για μερικούς ανθρώπους δεν μπορείς να χωνέψεις. Νομίζεις πως κάποιοι άνθρωποι δεν θα φύγουν ποτέ απο την ζωή μας. Έτσι ένιωθα και με τον Ανδρέα. Πικράθηκα σαν νά'ναι δικός μου άνθρωπος. Σίγουρα έμεινε και ορφανό το site που τόσο πολύ αγαπούσε. Εύχομαι οι άνθρωποι που το στελεχώνεται, να το διατηρήσετε ακμαίο και "δυνατό" έτσι όπως αυτός ήθελε. Και είμαι σίγουρος πως θα το κάνετε. Στην μνήμη αυτού του υπέροχου "μποέμ" και δοτικού ανθρώπου. Αιωνία του η μνήμη. Θα είναι σίγουρα αιώνια! <3

Reaction score
164
Έχω πικραθεί πολύ στην είδηση αυτού του νέου. Με τον Ανδρέα έχω δεθεί πολύ σε ένα όμορφο διάστημα που ευδοκιμούσε ο χώρος του home cinema. Κάναμε παρουσιάσεις, με τίμησε με την φιλία του, βγήκαμε για φαγητό αρκετές φορές, με έχρησε διαχειριστή μια εποχή και εδώ στο site και μέχρι πρίν λίγο καιρό είχα επαφή μαζί του στο fb. Είναι απο τις απώλειες που για μερικούς ανθρώπους δεν μπορείς να χωνέψεις. Νομίζεις πως κάποιοι άνθρωποι δεν θα φύγουν ποτέ απο την ζωή μας. Έτσι ένιωθα και με τον Ανδρέα. Πικράθηκα σαν νά'ναι δικός μου άνθρωπος. Σίγουρα έμεινε και ορφανό το site που τόσο πολύ αγαπούσε. Εύχομαι οι άνθρωποι που το στελεχώνεται, να το διατηρήσετε ακμαίο και "δυνατό" έτσι όπως αυτός ήθελε. Και είμαι σίγουρος πως θα το κάνετε. Στην μνήμη αυτού του υπέροχου "μποέμ" και δοτικού ανθρώπου. Αιωνία του η μνήμη. Θα είναι σίγουρα αιώνια! <3
Προχθές κι όλας θυμόμουν που είχες πει πως είχε "κορμί για τσόντες". Έτσι, στο άσχετο μου ήρθε...

Reaction score
118
Προχθές κι όλας θυμόμουν που είχες πει πως είχε "κορμί για τσόντες". Έτσι, στο άσχετο μου ήρθε...
Πολλά λέγαμε φίλε. Ήταν τόσο όμορφη περίοδος, μεγαλώνουμε όλοι και μένουν οι αναμνήσεις. Έχω πολλές φώτος απο εκθέσεις, απο την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ. Εν καιρώ θα παραθέσω και εδώ!

Last edited:

Reaction score
443
Κριμα...
Καλό του ταξίδι
Τον ευχαριστούμε για όλα...
Συλλυπητήρια στους δικους του.

Reaction score
202
Θερμά συλλυπητήρια δεν των έχω γνωρίσει αλλά έχω διαβάσει πολλά post του εδώ στο forum ....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.653
Members
38.356
Νεότερο μέλος
Konpap