Most visitors online was 3420 , on 12 Mar 2025
- νωρίς λοιπόν για την ηλικία του , αργά για την ταλαιπωρία τουΣτεναχωριέμαι που το γράφω αλλά πραγματικά ησύχασε από την ταλαιπωρία της τελευταίας περιόδου.
View attachment 173069
Προχθές κι όλας θυμόμουν που είχες πει πως είχε "κορμί για τσόντες". Έτσι, στο άσχετο μου ήρθε...Έχω πικραθεί πολύ στην είδηση αυτού του νέου. Με τον Ανδρέα έχω δεθεί πολύ σε ένα όμορφο διάστημα που ευδοκιμούσε ο χώρος του home cinema. Κάναμε παρουσιάσεις, με τίμησε με την φιλία του, βγήκαμε για φαγητό αρκετές φορές, με έχρησε διαχειριστή μια εποχή και εδώ στο site και μέχρι πρίν λίγο καιρό είχα επαφή μαζί του στο fb. Είναι απο τις απώλειες που για μερικούς ανθρώπους δεν μπορείς να χωνέψεις. Νομίζεις πως κάποιοι άνθρωποι δεν θα φύγουν ποτέ απο την ζωή μας. Έτσι ένιωθα και με τον Ανδρέα. Πικράθηκα σαν νά'ναι δικός μου άνθρωπος. Σίγουρα έμεινε και ορφανό το site που τόσο πολύ αγαπούσε. Εύχομαι οι άνθρωποι που το στελεχώνεται, να το διατηρήσετε ακμαίο και "δυνατό" έτσι όπως αυτός ήθελε. Και είμαι σίγουρος πως θα το κάνετε. Στην μνήμη αυτού του υπέροχου "μποέμ" και δοτικού ανθρώπου. Αιωνία του η μνήμη. Θα είναι σίγουρα αιώνια! <3
Πολλά λέγαμε φίλε. Ήταν τόσο όμορφη περίοδος, μεγαλώνουμε όλοι και μένουν οι αναμνήσεις. Έχω πολλές φώτος απο εκθέσεις, απο την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ. Εν καιρώ θα παραθέσω και εδώ!Προχθές κι όλας θυμόμουν που είχες πει πως είχε "κορμί για τσόντες". Έτσι, στο άσχετο μου ήρθε...