Χαρίζονται Dali Zensor 5 white + yamaha rx-v1400 (ganache + bretsos = L4E)

Reaction score
567
Συγχαρητήρια για την κίνηση, αν και όπως εξελίσσονται τα πράγματα μάλλον έμπλεξες φίλε μου και θα πρέπει να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι. Καλές γιορτές σε όλους. Εκτός.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.005
Έχω έναν γιαμάχα πολυκάναλο για χάρισμα, αυτά βλέπω και αναβάλω συνέχεια τη αγγελία. Μήπως να το έβαζα παράλληλα με τη θκιάς αγγελία να γίνει μαλλιοβράση χρονιάρες μέρες? 🤔

Reaction score
3
Χαρίζονται τα εν λόγω ηχεία σε πολύ καλή εξωτερική κατάσταση. Το ένα ίσως να έχει θέμα με το tweeter.

Παραλαβή από Αμπελοκήπους Αθηνών.
Καλησπερα χρονια πολλά και πολλά συγχαρητήρια για την κίνηση σας. Θα με ενδιέφεραν και μένα. Ευχαριστω πολύ. Νίκος Χατζηνικολαου

Reaction score
567
Έχω έναν γιαμάχα πολυκάναλο για χάρισμα, αυτά βλέπω και αναβάλω συνέχεια τη αγγελία. Μήπως να το έβαζα παράλληλα με τη θκιάς αγγελία να γίνει μαλλιοβράση χρονιάρες μέρες? 🤔
Εγώ δηλώνω συμμετοχή από τωρα :lolsign: .

skonst

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.360
Καλησπέρα στο forum συγχαρητήρια για την κίνηση

Ενδιαφέρομαι και εγώ

Ευχαριστώ

Reaction score
1
Χρόνια πολλά σε όλους και συγχαρητήρια για την κίνηση!!!
Θα με ενδιέφερε και εμένα η συμμετοχή στην κλήρωση για τα ηχεία, αν και μέλος με όχι και τόσο μεγάλη συμμετοχή στο φόρουμ!!!

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.821
Χρόνια πολλά σε όλους..
Βρε παιδιά δεν ξέρω, εγώ δεν καταλαβαίνω.. ?:idk:
Γιατί βάζουμε τόσα φίλτρα σε όλα πια..
Ο άνθρωπος προς τιμή του αποφάσισε να δώσει ένα αξιόλογο ζεύγος ηχείων σε κάποιον τυχερό χωρίς αντίτιμο και μπράβο του. :hi:
Τώρα να λέμε ποιός ''προσφέρει'' στο φόρουμ κατά την άποψη του Χ, Ψ, ποιός την έχει μικρή η μεγαλύτερη την συμμετοχή και με ποιούς τρόπους και να ωθούμε τον άνθρωπο που έκανε τη χειρονομία να κάνει και έρευνα - ξεσκαρτάρισμα ανάμεσα σε τόσους νοματέους μου φαίνεται κάπως.. :cry:
Δεν ξέρω, τουλάχιστον για τους ''μνηστήρες'' των ευκαιριών (εγγραφή και χτύπημα) η ιστοσελίδα δεν θα μπορούσε να βάλει κάποιον κανόνα - περιορισμό ώστε (αν δεν είναι επιθυμητό) να μην έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν? :idk:
Τώρα αν κάποιος είναι στο φόρουμ και παρακολουθεί σιωπηλά τα γραφόμενα για χρόνια, μαθαίνει ή περνάει την ώρα του έτσι βρε αδερφέ γιατί τον βγάζουμε απ΄ έξω?
Στο κάτω κάτω αν ήθελε ο ίδιος έβαζε έναν ή κάποιους όρους να περιορίσει τις επιλογές (π.χ. μέλη με πάνω από Χ post ή μέλη με quality post only.. :tongue::rolleyes:).

Συγχαρητήρια για την κίνηση.. (εκτός)

Με το καλό η νέα χρονιά.. :party:

Reaction score
1.039
Βάλτο να συσκεφθούμε για τους συμμετέχοντες και να κάνουμε την κλήρωση αναμεταξύ μας

zax

Reaction score
1
Καλημέρα και χρόνια πολλά, είμαι ο Ζαχαρίας και ενδιαφέρομαι και εγώ να μπω στην κλήρωση.

Reaction score
5.426
Καταρχάς πολύχρονος για εχθές! Σε ξέχασα. Είχα το νου μου σε κουραμπιέδες μελομακάρονα τσίπουρα λουκάνικα τυριά μπριζόλες σαλάτες πατάτες, τα γνωστά! Να είσαι γερός και πάντα με την όρεξη και τη διάθεση για πειράγματα! Είμαι εκτός κλήρωσης!

Reaction score
2.202
Καλές γιορτές και συγχαρητήρια για την προσφορά .
Δεν επιθυμώ τη συμμετοχή μου στην κλήρωση.

Reaction score
616
Καλημερα, χρονια πολλα, δηλωνω ενδιαφερον.

Εχω κατι Dali Concept 8 απο αγγελια που εκλεισα γιατι δεν ηθελα να τα σκοτωσω παρακατω κι εψαχνα ενα οποιοδηποτε ενισχυτακι να το βαλω να τα οδηγει σε αλλο χωρο.

Φυσικα αν καποιος το εχει πιο πολυ αναγκη λογω μη οικονομικης δυνατοτητας, ευχαριστως και να αποσυρω τη συμμετοχη μου για να τον παρει αυτος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.005
Καταρχάς πολύχρονος για εχθές! Σε ξέχασα. Είχα το νου μου σε κουραμπιέδες μελομακάρονα τσίπουρα λουκάνικα τυριά μπριζόλες σαλάτες πατάτες, τα γνωστά! Να είσαι γερός και πάντα με την όρεξη και τη διάθεση για πειράγματα! Είμαι εκτός κλήρωσης!
Ευχαριστώ Μήτσου, καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχουμε!! :drinks:

Reaction score
16.370
Χρόνια πολλά Χρήστο! 8-) :geek:

ΥΓ. Τόσο μεγάλη έλλειψη σε μπάμιες έχει η αγορά, που φτάσαμε να δίνουμε... και σπίτι; :roflmao:

Reaction score
2.323
Θα έγραφα πως δεν έχω να φάω για να πάρω προτεραιότητα, αλλά θα μου πουν κάτσε ρε φίλε δεν έχεις να φας και θα δώσεις ένα κιλό μπάμιες ;
Οπότε αποσύρομαι, συγχαρητήρια για την κίνηση !

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.877
Members
38.254
Νεότερο μέλος
PanosLouis