Χαρίζονται Dali Zensor 5 white + yamaha rx-v1400 (ganache + bretsos = L4E)

Reaction score
543
Μπράβο σου, πολύ γενναιόδωρη κίνηση. ΕΚΤΟΣ.
Καλές γιορτές σε όλους!

Reaction score
76
Καλές γιορτές! Συγχαρητήρια για την κίνηση, θα με ενδιέφεραν και εμένα.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.194
Χρόνια πολλά. Συγχαρητήρια για την κίνηση. Είμαι εκτός.

Reaction score
270
Γεναιοδωρία δείχνει μια τέτοια κίνηση, μέρες που είναι.
Μπράβο σου , είμαι εκτός της κλήρωσης .

Reaction score
5.482
Ένα ωραίο δώρο εορτών για όποιον/α πάρει τα ηχεία! Καλές γιορτές! (δεν ενδιαφέρομαι προσωπικά).

Reaction score
52
Συγχαρητήρια για τον Χριστουγεννιάτικο μποναμά Καλές Γιορτές Χρόνια Πολλά Δηλώνω συμμετοχή Ευχαριστω πολύ

Reaction score
23
Συγχαρητήρια για την κίνηση . Δηλώνω συμμετοχή για τα ηχεία.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Συγχαρητήρια για την προσφορά σου !!! Εκτός κλήρωσης

Reaction score
1.296
Βασικά δεν περίμενα να ενδιαφέρουν πάνω από ένα άτομο. Θα επιστρέψω στην Αθήνα το Σάββατο.
Ας δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν και θα κάνω κλήρωση.
Δεν ξέρω αν γίνεται να την κάνω και μέσω φόρουμ να πω την αλήθεια για μεγαλύτερη διαφάνεια..
ΕΚΤΟΣ και Μπράβο για την κίνηση μέρες που είναι. Προτείνω να τα δώσεις σε κάποιον νέο που διαβάζει εδώ , έχει μεράκι για τον ήχο αλλά δεν του περισσεύουν!!
Καλά τι περίμενες να ενδιαφερθεί ένα άτομο ; Δίνεις ηχεία πάνω κάτω 500€.

Reaction score
1.591
πιστευω ευκολα θα επαιρνε 150-200€, (ακομα και με το καμμενο τουιτερ) αλλα αμα θελει να τα κληρωσει τοτε ακομα καλυτερα, να τα παρει καποιος που θα τα αξιοποιησει και θα τα ευχαριστηθει πραγματικα. οχι καποιος που εχει ηδη καλα ηχεια η κσποιος που θα φτιαξει και θα τα μεταπολησει για κερδος. το τουιτερ δεν ειναι και τοσο ακριβο σδ τετοιου επιπεδου ηχεια. ποιος ξερει πως καηκαν..

Last edited:

Reaction score
1.041
ΕΚΤΟΣ και Μπράβο για την κίνηση μέρες που είναι. Προτείνω να τα δώσεις σε κάποιον νέο που διαβάζει εδώ , έχει μεράκι για τον ήχο αλλά δεν του περισσεύουν!!
Δίνω ένα ηχείο που πήρα πριν από 13 χρόνια στα 5-6 κατοστάρικα τότε αν θυμάμαι καλά. Πόσο να το έδινα τώρα, 100€; Το βρήκα λίγο ανούσιο να ζητήσω χρήματα.
πιστευω ευκολα θα επαιρνε 150-200€, (ακομα και με το καμμενο τουιτερ) αλλα αμα θελει να τα κληρωσει τοτε ακομα καλυτερα, να τα παρει καποιος που θα τα αξιοποιησει και θα τα ευχαριστηθει πραγματικα. οχι καποιος που εχει ηδη καλα ηχεια η κσποιος που θα φτιαξει και θα τα μεταπολησει για κερδος. το τουιτερ δεν ειναι και τοσο ακριβο σδ τετοιου επιπεδου ηχεια. ποιος ξερει πως καηκαν..
Νομίζω πως παίζει πιο χαμηλά το ένα. Δε νομίζω πως το έκαψε ο AS1000, υποθέτω ή ο 7χρονος ή η 3χρονη είχαν κάποια σχέση την οποία δε μαρτυρούνε κιόλας.

Reaction score
1.041
Υπάρχει μέλος που δηλώνει,χρόνια τώρα,συμμετοχή σε οτιδήποτε χαρίζεται εδώ μέσα και ταυτοχρονα αντί να χαρίσει κάτι βαζει αγγελίες δεξιά και αριστερά σε συσκευές των 50-60 €:headbang:
Εννοειται δεν έχει χαρίσει ποτέ τίποτα:(
Ντροπή>:(
Πάντα ελπίζω πως όλοι μας έχουμε την αξιοπρέπεια να μην πέφτουμε χαμηλά για μικρά πραγματάκια, να μη γυφτιζουμε όπως έλεγε και η μάνα μου.
Κάνεις θα σωθεί ούτε θα καταστραφεί με 100-200€ πάνω κάτω.

Reaction score
440
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!
Μπράβο για την προσφορά σου.
Θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή

Reaction score
3
Καλημέρα και χρόνια πολλά...θα ήθελα και εγώ να μπω στην κλήρωση...

Reaction score
12
Εξαιρετική κίνηση. Δηλώνω και εγώ συμμετοχή στην κλήρωση. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Reaction score
618
Υπάρχει μέλος που δηλώνει,χρόνια τώρα,συμμετοχή σε οτιδήποτε χαρίζεται εδώ μέσα και ταυτοχρονα αντί να χαρίσει κάτι βαζει αγγελίες δεξιά και αριστερά σε συσκευές των 50-60 €:headbang:
Εννοειται δεν έχει χαρίσει ποτέ τίποτα:(
Ντροπή>:(
Υπάρχουν αρκετά κοράκια δυστυχώς αγαπητέ που εμφανίζονται συνήθως μόνο στο "χαρίζονται".
Και σε αυτό και σε γειτονικά sites.
Ας μπαίνει όρος για κάθε αγγελία "χαρίζονται" μόνο για μέλη με ενεργό συνεισφορά στο φόρουμ. Οπότε αυτόματα φιλτράρονται αρκετοί.

Συγχαρητήρια για την κίνηση, εύχομαι να πάνε κάπου που να πιάσουν τόπο πραγματικά.
Θα είναι ωραίο δωράκι τώρα τις γιορτές για κάποιον που τα χρειάζεται κι έχει μεράκι να τα φτιάξει.
Είμαι εκτός.

Καλά Χριστύγεννα σε όλους με υγεία.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.886
Members
38.254
Νεότερο μέλος
PanosLouis