- Reaction score
- 153
Μπράβο για την κίνηση!! Είμαι ΕΚΤΟΣ.
ΕΚΤΟΣ και Μπράβο για την κίνηση μέρες που είναι. Προτείνω να τα δώσεις σε κάποιον νέο που διαβάζει εδώ , έχει μεράκι για τον ήχο αλλά δεν του περισσεύουν!!Βασικά δεν περίμενα να ενδιαφέρουν πάνω από ένα άτομο. Θα επιστρέψω στην Αθήνα το Σάββατο.
Ας δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν και θα κάνω κλήρωση.
Δεν ξέρω αν γίνεται να την κάνω και μέσω φόρουμ να πω την αλήθεια για μεγαλύτερη διαφάνεια..
πιστευω ευκολα θα επαιρνε 150-200€, (ακομα και με το καμμενο τουιτερ) αλλα αμα θελει να τα κληρωσει τοτε ακομα καλυτερα, να τα παρει καποιος που θα τα αξιοποιησει και θα τα ευχαριστηθει πραγματικα. οχι καποιος που εχει ηδη καλα ηχεια η κσποιος που θα φτιαξει και θα τα μεταπολησει για κερδος. το τουιτερ δεν ειναι και τοσο ακριβο σδ τετοιου επιπεδου ηχεια. ποιος ξερει πως καηκαν..Καλά τι περίμενες να ενδιαφερθεί ένα άτομο ; Δίνεις ηχεία πάνω κάτω 500€.
Δίνω ένα ηχείο που πήρα πριν από 13 χρόνια στα 5-6 κατοστάρικα τότε αν θυμάμαι καλά. Πόσο να το έδινα τώρα, 100€; Το βρήκα λίγο ανούσιο να ζητήσω χρήματα.ΕΚΤΟΣ και Μπράβο για την κίνηση μέρες που είναι. Προτείνω να τα δώσεις σε κάποιον νέο που διαβάζει εδώ , έχει μεράκι για τον ήχο αλλά δεν του περισσεύουν!!
Καλά τι περίμενες να ενδιαφερθεί ένα άτομο ; Δίνεις ηχεία πάνω κάτω 500€.
Νομίζω πως παίζει πιο χαμηλά το ένα. Δε νομίζω πως το έκαψε ο AS1000, υποθέτω ή ο 7χρονος ή η 3χρονη είχαν κάποια σχέση την οποία δε μαρτυρούνε κιόλας.πιστευω ευκολα θα επαιρνε 150-200€, (ακομα και με το καμμενο τουιτερ) αλλα αμα θελει να τα κληρωσει τοτε ακομα καλυτερα, να τα παρει καποιος που θα τα αξιοποιησει και θα τα ευχαριστηθει πραγματικα. οχι καποιος που εχει ηδη καλα ηχεια η κσποιος που θα φτιαξει και θα τα μεταπολησει για κερδος. το τουιτερ δεν ειναι και τοσο ακριβο σδ τετοιου επιπεδου ηχεια. ποιος ξερει πως καηκαν..
Πάντα ελπίζω πως όλοι μας έχουμε την αξιοπρέπεια να μην πέφτουμε χαμηλά για μικρά πραγματάκια, να μη γυφτιζουμε όπως έλεγε και η μάνα μου.Υπάρχει μέλος που δηλώνει,χρόνια τώρα,συμμετοχή σε οτιδήποτε χαρίζεται εδώ μέσα και ταυτοχρονα αντί να χαρίσει κάτι βαζει αγγελίες δεξιά και αριστερά σε συσκευές των 50-60 €
Εννοειται δεν έχει χαρίσει ποτέ τίποτα
Ντροπή
Υπάρχουν αρκετά κοράκια δυστυχώς αγαπητέ που εμφανίζονται συνήθως μόνο στο "χαρίζονται".Υπάρχει μέλος που δηλώνει,χρόνια τώρα,συμμετοχή σε οτιδήποτε χαρίζεται εδώ μέσα και ταυτοχρονα αντί να χαρίσει κάτι βαζει αγγελίες δεξιά και αριστερά σε συσκευές των 50-60 €
Εννοειται δεν έχει χαρίσει ποτέ τίποτα
Ντροπή