Ποιο ποιοτικό(που λέει ο λόγος)streamer με balanced έξοδο;

Reaction score
194
Το βρήκα. Είναι σε συγκεκριμένη ομάδα αναρτημένη, όχι γενικά στο marketplace γι'αυτό δεν το έβρισκα. Ευχαριστώ.

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.732
Μια ερωτηση…..
Το Α6 master edition gen 2 η το Α 8;
Εαν υπαρχει εξωτερικο dac,
Εχει κανεις ψαξει τι παραπανω εχει το Α8 σε σχεση με το Α6 master edition gen 2?
Θα υπαρξει Α8 gen 2?

Reaction score
389
Μια ερωτηση…..
Εχει κανεις ψαξει τι παραπανω εχει το Α8 σε σχεση με το Α6 master edition gen 2?
Θα υπαρξει Α8 gen 2?
Εφοσον εξαιρεις το dac και το αναλογικο τμημα νομιζω ειναι ιδια.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.342
Εφοσον εξαιρεις το dac και το αναλογικο τμημα νομιζω ειναι ιδια.
Έχει το Α6 DSP που υποστηρίζει να του περάσεις FIR φίλτρα; Γιατί νομίζω πως δεν έχει. Οπότε κατ'εμέ αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους.

Εκτός αν έχεις κάποιο άλλο DSP να παρεμβάλεται (με Dirac ή άλλο) οπότε σε αυτή την περίπτωση αναγκαστικά χρησιμοποιείς και ξεχωριστό DAC και άρα παίρνεις το Α6 (το σκέτο).

Reaction score
389
Έχει το Α6 DSP που υποστηρίζει να του περάσεις FIR φίλτρα; Γιατί νομίζω πως δεν έχει. Οπότε κατ'εμέ αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους.

Εκτός αν έχεις κάποιο άλλο DSP να παρεμβάλεται (με Dirac ή άλλο) οπότε σε αυτή την περίπτωση αναγκαστικά χρησιμοποιείς και ξεχωριστό DAC και άρα παίρνεις το Α6 (το σκέτο).
Δεν ξερω αν εχει δεν ειναι κατι που με πολυ ενδιαφερει. Ετσι κι αλλιως υπαρχει μια σεβαστη διαφορα τιμης που μπορεις να προμηθευτεις εξωτερικο και μαλλον καλυτερο dsp αν αυτο σε καιει. Προσωπικα θα πηγαινα σε Α8 για το dac και το αναλογικο του σταδιο που φαινεται πολυ καλο καθως και το r2r ελεγχο εξοδου.

Το σκετο Α6 νομιζω υστερει στην τροφοδοσια και στα ρολογια του ακομα και μονο σαν streamer

Reaction score
126
Μια ερωτηση…..
Θα υπαρξει Α8 gen 2?
Επίσης ενα σημαντικό πλεονέκτημα του Α6 (από το παλιό μοντέλο μέχρι κ το νεότερο gen2 ) , εναντι του Α8, ακόμα και έναντι του Α10 είναι πως βγάζει κ παίζει 5.1 , 7.1 multichanel DSD αρχεία από την έξοδο HDMI του…

Reaction score
606
αφου ξεκινησες απο φτηνο και σου προτεινουν μηχανηματα των 2 πλας χιλιαδων εγω θα κοιταγα εδω
Τελευταιας γενιας akm dac το εχω εδω και μια βδομαδα και δηλωνω πολυ ευχαριστημενος ....Απο εισοδους και εξοδους να φανε και οι κοτες μεχρι και ssd παιρνει και πανω απολα 1199 ευρω.Το απολυτο vfm σε σχεση με τον ανταγωνισμο
IMG_3286.JPG
IMG_3285.JPG
IMG_3288.JPG
IMG_3292.JPG

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ