Ποιο ποιοτικό(που λέει ο λόγος)streamer με balanced έξοδο;

Reaction score
194
Το βρήκα. Είναι σε συγκεκριμένη ομάδα αναρτημένη, όχι γενικά στο marketplace γι'αυτό δεν το έβρισκα. Ευχαριστώ.

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.732
Μια ερωτηση…..
Το Α6 master edition gen 2 η το Α 8;
Εαν υπαρχει εξωτερικο dac,
Εχει κανεις ψαξει τι παραπανω εχει το Α8 σε σχεση με το Α6 master edition gen 2?
Θα υπαρξει Α8 gen 2?

Reaction score
393
Μια ερωτηση…..
Εχει κανεις ψαξει τι παραπανω εχει το Α8 σε σχεση με το Α6 master edition gen 2?
Θα υπαρξει Α8 gen 2?
Εφοσον εξαιρεις το dac και το αναλογικο τμημα νομιζω ειναι ιδια.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.344
Εφοσον εξαιρεις το dac και το αναλογικο τμημα νομιζω ειναι ιδια.
Έχει το Α6 DSP που υποστηρίζει να του περάσεις FIR φίλτρα; Γιατί νομίζω πως δεν έχει. Οπότε κατ'εμέ αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους.

Εκτός αν έχεις κάποιο άλλο DSP να παρεμβάλεται (με Dirac ή άλλο) οπότε σε αυτή την περίπτωση αναγκαστικά χρησιμοποιείς και ξεχωριστό DAC και άρα παίρνεις το Α6 (το σκέτο).

Reaction score
393
Έχει το Α6 DSP που υποστηρίζει να του περάσεις FIR φίλτρα; Γιατί νομίζω πως δεν έχει. Οπότε κατ'εμέ αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους.

Εκτός αν έχεις κάποιο άλλο DSP να παρεμβάλεται (με Dirac ή άλλο) οπότε σε αυτή την περίπτωση αναγκαστικά χρησιμοποιείς και ξεχωριστό DAC και άρα παίρνεις το Α6 (το σκέτο).
Δεν ξερω αν εχει δεν ειναι κατι που με πολυ ενδιαφερει. Ετσι κι αλλιως υπαρχει μια σεβαστη διαφορα τιμης που μπορεις να προμηθευτεις εξωτερικο και μαλλον καλυτερο dsp αν αυτο σε καιει. Προσωπικα θα πηγαινα σε Α8 για το dac και το αναλογικο του σταδιο που φαινεται πολυ καλο καθως και το r2r ελεγχο εξοδου.

Το σκετο Α6 νομιζω υστερει στην τροφοδοσια και στα ρολογια του ακομα και μονο σαν streamer

Reaction score
126
Μια ερωτηση…..
Θα υπαρξει Α8 gen 2?
Επίσης ενα σημαντικό πλεονέκτημα του Α6 (από το παλιό μοντέλο μέχρι κ το νεότερο gen2 ) , εναντι του Α8, ακόμα και έναντι του Α10 είναι πως βγάζει κ παίζει 5.1 , 7.1 multichanel DSD αρχεία από την έξοδο HDMI του…

Reaction score
608
αφου ξεκινησες απο φτηνο και σου προτεινουν μηχανηματα των 2 πλας χιλιαδων εγω θα κοιταγα εδω
Τελευταιας γενιας akm dac το εχω εδω και μια βδομαδα και δηλωνω πολυ ευχαριστημενος ....Απο εισοδους και εξοδους να φανε και οι κοτες μεχρι και ssd παιρνει και πανω απολα 1199 ευρω.Το απολυτο vfm σε σχεση με τον ανταγωνισμο
IMG_3286.JPG
IMG_3285.JPG
IMG_3288.JPG
IMG_3292.JPG

Reaction score
6.837
Υπ' όψιν πως η ζήτηση αφορά το κάτω τιμολογιακο άκρο και απαραιτήτως με balanced εξοδο.Μην αρχισετε τις υπερβολές γιατί θεωρώ το streamer δευτερεύουσα πηγή και δεν πρόκειται να ξοδέψω πάρα πολλά.Ευχαριστω.
Έχεις κολλήσει και εσύ με τα balance. Σαν να βλέπω τον εαυτό μου πριν 6-7 χρόνια.
Θεέ μου τι ταλαιπωρία πέρασα με όλες αυτές τις "συμβουλές" από κάτι γκαγκαούμπηδες ειδικούς 😀😀.
Κάποια στιγμή θα χτυπάς το κεφάλι σου που δεν με άκουσες και τσάμπα κιόλας ή έστω έχοντας σπαταλήσει λίγα χρήματα.
Βέβαια η πιο σοφή παροιμία λέει ότι αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις😍
Ε'υχομαι μέσα από την καρδιά μου καλά ξεμπερδέματα με τις επαγγελματικές συνδέσεις στο οικιακό χάι φάι.

Reaction score
3.192
Έχεις κολλήσει και εσύ με τα balance. Σαν να βλέπω τον εαυτό μου πριν 6-7 χρόνια.
Θεέ μου τι ταλαιπωρία πέρασα με όλες αυτές τις "συμβουλές" από κάτι γκαγκαούμπηδες ειδικούς 😀😀.
Κάποια στιγμή θα χτυπάς το κεφάλι σου που δεν με άκουσες και τσάμπα κιόλας ή έστω έχοντας σπαταλήσει λίγα χρήματα.
Βέβαια η πιο σοφή παροιμία λέει ότι αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις😍
Ε'υχομαι μέσα από την καρδιά μου καλά ξεμπερδέματα με τις επαγγελματικές συνδέσεις στο οικιακό χάι φάι.
Δεν χρωστώ καλό στην ισορροπημένη σύνδεση.Το προηγούμενο rca καλώδιο μου(600€)έπαιξε καλύτερα από 4 ισορροπημενα(550€-2.500€)όχι όμως γιατί ήταν rca αλλά γιατί ήταν καλύτερο.Το ίδιο καλώδιο στην ισορροπημένη του έκδοση έπαιξε καλύτερα από την rca.
Τα επόμενα μου ηχεία θα είναι ενεργά ATC η PMC.Συνδεονται μέσω ισορροπημένης εισόδου.Θα χρησιμοποιήσω το ίδιο καλώδιο όμως τριμετρο.Τα συγκεκριμένα ηχεία δεν ανήκουν σε επαγγελματική σειρά αλλά σε οικιακή.Δεν γνωρίζουν αυτες οι κορυφαιες εταιρίες;

Reaction score
598
Δεν χρωστώ καλό στην ισορροπημένη σύνδεση.Το προηγούμενο rca καλώδιο μου(600€)έπαιξε καλύτερα από 4 ισορροπημενα(550€-2.500€)όχι όμως γιατί ήταν rca αλλά γιατί ήταν καλύτερο.Το ίδιο καλώδιο στην ισορροπημένη του έκδοση έπαιξε καλύτερα από την rca.
Τα επόμενα μου ηχεία θα είναι ενεργά ATC η PMC.Συνδεονται μέσω ισορροπημένης εισόδου.Θα χρησιμοποιήσω το ίδιο καλώδιο όμως τριμετρο.Τα συγκεκριμένα ηχεία δεν ανήκουν σε επαγγελματική σειρά αλλά σε οικιακή.Δεν γνωρίζουν αυτες οι κορυφαιες εταιρίες;
Οι balanced συνδέσεις σου δίνουν και ελευθερία χώρου. Μπορεί τα ηχεία σου να βρίσκονται αρκετά μακριά από τα ενισχυτικά σου. Ή αν παίζεις από πικάπ και αυτό επίσης μπορεί να βρίσκεται σε μια πιο βολική θέση αντί να είναι στο rack.
Βέβαια με τα νούμερα που διαβάζω εδώ για καλώδια, πολύ αμφιβάλω για το πόσο θα σου ήταν χρήσιμα τα παραπάνω.

Reaction score
3.192
Οι balanced συνδέσεις σου δίνουν και ελευθερία χώρου. Μπορεί τα ηχεία σου να βρίσκονται αρκετά μακριά από τα ενισχυτικά σου. Ή αν παίζεις από πικάπ και αυτό επίσης μπορεί να βρίσκεται σε μια πιο βολική θέση αντί να είναι στο rack.
Βέβαια με τα νούμερα που διαβάζω εδώ για καλώδια, πολύ αμφιβάλω για το πόσο θα σου ήταν χρήσιμα τα παραπάνω.
Δυστυχώς,αυτή είναι η πραγματικοτητα.Εχω την ελευθερία κινήσεων αλλά πρέπει ν' αποκτήσω και την οικονομική ελευθερία ώστε το ίδιο xlr καλωδιο που πλήρωσα 600€ να το πληρώσω 1.200€ λόγω μήκους.
Υπάρχει και συνεχεια.Πλεον δεν έχω δύο ίδια καλώδια ρεύματος για να τα χρησιμοποιησω στα ηχεία.Χρειαζομαι δύο τριμετρα τα οποία θα κοστίσουν 800€ έκαστο.

Reaction score
9.095
Δυστυχώς,αυτή είναι η πραγματικοτητα.Εχω την ελευθερία κινήσεων αλλά πρέπει ν' αποκτήσω και την οικονομική ελευθερία ώστε το ίδιο xlr καλωδιο που πλήρωσα 600€ να το πληρώσω 1.200€ λόγω μήκους.
Υπάρχει και συνεχεια.Πλεον δεν έχω δύο ίδια καλώδια ρεύματος για να τα χρησιμοποιησω στα ηχεία.Χρειαζομαι δύο τριμετρα τα οποία θα κοστίσουν 800€ έκαστο.
Έτσι είναι, οι μαλακίες πληρώνονται σ’ αυτήν την ζωή, οι αμαρτίες στην επόμενη:roflmao:

Reaction score
3.192
Έτσι είναι, οι μαλακίες πληρώνονται σ’ αυτήν την ζωή, οι αμαρτίες στην επόμενη:roflmao:
Μονο που εγώ δεν έχω προλάβει να κάνω τις πρώτες.Για σένα όμως είναι αργά.

Reaction score
2.718
Οι μαλακίες είναι όμως που κάνουν τους φίλους σας τους αντιπροσώπους πλούσιους
Οπότε καμμία δεν πάει χαμένη

Reaction score
4.835
Ποιο κοντά το πολύμπριζο δεν πάει ;;;;

Reaction score
2.163
Ρε ΠΑΗ γάμησε τα καλώδια πούλα τα όλα πάρε τα ATC και streamer και τη γειτόνισσα με τη φίλη της ουζα με τα ρέστα.
1200 για ιντερκοννεκτ και 2400 για ρεύμα....3600 σύνολο.....ΠΑΗΣ καλα;

Reaction score
3.192
Ποιο κοντά το πολύμπριζο δεν πάει ;;;;
Είναι πίσω από το ένα.
Ρε ΠΑΗ γάμησε τα καλώδια πούλα τα όλα πάρε τα ATC και streamer και τη γειτόνισσα με τη φίλη της ουζα με τα ρέστα.
1200 για ιντερκοννεκτ και 2400 για ρεύμα....3600 σύνολο.....ΠΑΗΣ καλα;
Δεν παίζει όπως πρέπει,διαφορετικά.
Η γειτόνισσα έχει πολύ περισσότερα χρήματα από μένα.

Last edited:

Reaction score
1.547
Είναι πίσω από το ένα.

Δεν παίζει όπως πρέπει,διαφορετικά.
Η γειτόνισσα έχει πολύ περισσότερα χρήματα από μένα.
Κατσε αυτο το ηχειο το atc το ενεργο το βλεπω στα 11χιλ. Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις καλυτερες επιλογες αν πας μονο για παθητικο ηχειο και μενεις οπως εισαι με τον υπολοιπο εξοπλισμο σου?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.372
Members
38.306
Νεότερο μέλος
Vasilis67