Χαρίζονται Dali Zensor 5 white + yamaha rx-v1400 (ganache + bretsos = L4E)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.004
Χρόνια πολλά Χρήστο! 8-) :geek:
Ευχαριστώ Σώτο, χρόνια πολλά και καλή χρονιά να εύχομαι όλοι μας.
ΥΓ. Τόσο μεγάλη έλλειψη σε μπάμιες έχει η αγορά, που φτάσαμε να δίνουμε... και σπίτι; :roflmao:
Οχι , έχω κάνει μπάζα για δγιό ζωές σε μπάμια, ωστόσο σε τούτη τη ζωή έχω μάθει το δούναι και λαβείν, στη προκειμένη περίπτωση παίρνεις κάτι που επιθυμείς και δίνεις κάτι που χρειάζομαι. Βάζω ένα λιθαράκι για μια κοινωνία καλύτερη με τον τρόπομ :biggrin:

Reaction score
613
Ευχαριστώ Σώτο, χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι όλοι μας.

Όχι , έχω κάνει μπάζα για δγιό ζωές σε μπάμια, ωστόσο σε τούτη τη ζωή έχω μάθει το δούναι και λαβείν, στη προκειμένη περίπτωση παίρνεις κάτι που επιθυμείς και δίνεις κάτι που χρειάζομαι. Βάζω ένα λιθαράκι για μια κοινωνία καλύτερη με τον τρόπομ :biggrin:
Χρονια πολλα επι τη ευκαιρια, δεν ηξερα οτι σε λενε Χρηστο. :)
Δεν εχω ιδεα ποσο πανε οι μπαμιες στην αγορα κι αν βρισκει κανεις τετοια εποχη, γιατι δεν ειμαι φαν, ή δε ξερω να τρωω οπως θα λεγε οποιος το διαβαζε... 😂🤣

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.194
Συγχαρητήρια για την κίνηση. Είμαι εκτός αλλά άμα θες δίνω και εγώ ένα σακούλι μπάμιες μαγειρεμενες.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.004
Χρονια πολλα επι τη ευκαιρια, δεν ηξερα οτι σε λενε Χρηστο. :)
Ευχαριστώ για τις ευχές, Χρήστο με λένε αλλά εδώ και χρόνια με αποκαλούν "μπάμια ή βλάχο" οπότε κάθε Χριστούγεννα με θυμίζουν ότι γιορτάζω, αλλιώς το ξεχνώ!! :biggrin:

Να επισημάνω κάπου δω ότι ο ενισχυτής βρίσκεται στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα όπως όταν είχε αγοραστεί. Θα προτιμούσα η παραλαβή για γίνει απ'το σπίτιμ(Αθήνα-Κερατσίνι) γιατί είναι βαρύς και εγώ αρκετά μισερό ώστε να κουβαλήσω τόσο βάρος.

Reaction score
808
Χρόνια πολλά Χρήστο. Το καλοκαίρι που είναι οι φρέσκες, θα σου κάνω το τραπέζι (ή take away αν προτιμάς) και θα γλύφεις τα δάκτυλα σου. Η κυρά μετά από μυστική προετοιμασία τις μαγειρεύει απίθανα. Είμαι εκτός.

Reaction score
120
Χρονια πολλα να χαιρεσαι το ονομα σου, Καλα Χριστουγεννα!!!! Συγχαρητηρια για τη κινηση σου!!! Θελω να δηλωσω συμμετοχη!!!!!

Reaction score
1.038
Ευχαριστώ Σώτο, χρόνια πολλά και καλή χρονιά να εύχομαι όλοι μας.

Οχι , έχω κάνει μπάζα για δγιό ζωές σε μπάμια, ωστόσο σε τούτη τη ζωή έχω μάθει το δούναι και λαβείν, στη προκειμένη περίπτωση παίρνεις κάτι που επιθυμείς και δίνεις κάτι που χρειάζομαι. Βάζω ένα λιθαράκι για μια κοινωνία καλύτερη με τον τρόπομ :biggrin:
Θα έπρεπε να ζητήσεις για αντάλλαγμα να φάει μπροστά σου μπάμιες για να προωθήσεις τη διάδοσή τους.

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά να έχουμε.

Reaction score
20
Συγχαρητήρια για την προσφορά σου.!
Χρονιά πολλά σε όλους με υγεία!

Είμαι εκτός.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.004
Πολύχρονος Χρηστάρα μπάμια -Βλάχο . :rofl:
Ευχαριστώ κύρ Γιάννη!!
Είσαι εντός ή εκτός?
Από σένα δεν θέλω τίποτα, θα βάλουμε μια κόντρα με τα μοτόρια, άμα κερδίσει παίρνεις τον γιαμάχα, άμα χάσεις παίρνεις το γιαμάχα και τα μούτρας από καταή :lolsign:

Με δωροδοκούν απροκάλυπτα, βάλε μια τάξη!! :roflmao:

Reaction score
541
Χρόνια σου πολλά και συγχαρητήρια για την προσφορά σου. Εκτός συμμετοχής.

Reaction score
613
Χρόνια πολλά σε όλους..
Βρε παιδιά δεν ξέρω, εγώ δεν καταλαβαίνω.. ?:idk:
Γιατί βάζουμε τόσα φίλτρα σε όλα πια..
Ο άνθρωπος προς τιμή του αποφάσισε να δώσει ένα αξιόλογο ζεύγος ηχείων σε κάποιον τυχερό χωρίς αντίτιμο και μπράβο του. :hi:
Τώρα να λέμε ποιός ''προσφέρει'' στο φόρουμ κατά την άποψη του Χ, Ψ, ποιός την έχει μικρή η μεγαλύτερη την συμμετοχή και με ποιούς τρόπους και να ωθούμε τον άνθρωπο που έκανε τη χειρονομία να κάνει και έρευνα - ξεσκαρτάρισμα ανάμεσα σε τόσους νοματέους μου φαίνεται κάπως.. :cry:
Δεν ξέρω, τουλάχιστον για τους ''μνηστήρες'' των ευκαιριών (εγγραφή και χτύπημα) η ιστοσελίδα δεν θα μπορούσε να βάλει κάποιον κανόνα - περιορισμό ώστε (αν δεν είναι επιθυμητό) να μην έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν? :idk:
Τώρα αν κάποιος είναι στο φόρουμ και παρακολουθεί σιωπηλά τα γραφόμενα για χρόνια, μαθαίνει ή περνάει την ώρα του έτσι βρε αδερφέ γιατί τον βγάζουμε απ΄ έξω?
Στο κάτω κάτω αν ήθελε ο ίδιος έβαζε έναν ή κάποιους όρους να περιορίσει τις επιλογές (π.χ. μέλη με πάνω από Χ post ή μέλη με quality post only.. :tongue::rolleyes:).

Συγχαρητήρια για την κίνηση.. (εκτός)

Με το καλό η νέα χρονιά.. :party:
Αν θες τη δική μου γνώμη, είναι εντελώς άδικο κάποιος που λειτουργεί εντελώς παρασιτικά (ή ακόμα χειρότερα κατ'επάγγελμα να κάνει νέο λογαριασμό μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στην αγγελία - υπάρχουν αρκετοί παραπάνω όπως θα δεις), να επωφελείται έτσι και να στερεί κάποιο αντικείμενο από κάποιον που πραγματικά το χρειάζεται.

Τώρα στο δια ταύτα, θα δείς ότι πολλοί εκ των νέων λογαριασμών, λυμαίνονται αντικείμενα που χαρίζονται με καλή θέληση σε διάφορα φορουμς και τα βγάζουν αγγελία μετά σε άλλα φόρουμς κλπ.

Είναι ανήθικο και άδικο. Ξέρω, έτσι είναι η ζωή θα μου πεις, αλλά με κάποιο τρόπο η κοινωνία πρέπει ορισμένους να τους πετάει εκτός.

Αυτά.

Καλές γιορτές.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.833
Χρόνια πολλά σε όλους..
Βρε παιδιά δεν ξέρω, εγώ δεν καταλαβαίνω.. ?:idk:
Γιατί βάζουμε τόσα φίλτρα σε όλα πια..
ένα πρόχειρο σερτς στις συμμετοχές κάποιων θα καταλάβεις το γιατί άνοιξε αυτή η κουβέντα
και δεν είναι μόνο δικό μας φαινόμενο...τα ίδια νικνέιμς θα τα βρεις και αλλού...δεν νιώθουν

ο σκοπός του να χαρίσεις κάτι στα μέλη.....είναι οι συμμετέχοντες να είναι μέλη....να γουστάρουν...είτε τα έχουν ανάγκη είτε θέλουν να ακούσουν κάτι άλλο...ή να φτιάξουν ένα δεύτερο σύστημα....ή ή ή

όχι λιμάρια που όπου δουν τσάμπα ορμάνε
όλοι αυτοί οι γύφτοι έχουν σκοπό την άμεση ή μετέπειτα πώληση σε διάφορα άλλα σάιτς αγγελιών...
υπάρχουν και οι χωρίς τσίπα....που τα ανεβάζουν και εδώ μετά από καιρό...νομίζοντας ότι δεν τα θυμόμαστε

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.877
Members
38.253
Νεότερο μέλος
Dpsimaris