Ανταλλαγή B&W 686 Black Ash, με B&W M-1 Black

Reaction score
248
Καλησπέρα,

Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι να ανταλλάξω ένα ελάχιστα χρησιμοποιημένο ζευγάρι B&W 686 black ash με ζευγάρι B&W M-1 αυστηρά μαύρου χρώματος.

Βασική προυπόθεση είναι να είναι σε καλή κατάσταση όπως εξάλλου και τα δικά μου που διαθέτω προς ανταλλαγή. Τα προόριζα για front height, αλλά στο μάτι δεν μου κάθονται καλά και είναι κρίμα ένα αξιοπρεπές ηχείο bookshelf να πάει για τέτοια χρήση.

Διαθέτω πλήρεις συσκευασίες , manuals κλπ κλπ.

Ευχαριστώ,

Γιώργος

Reaction score
248
Στην περίπτωση πώλησης το ψυχολογικό μου όριο είναι τα 250€.

Δεν νομίζω ότι συμφέρει κανέναν να αγοράσει καινούρια Μ1 και να τα ανταλλάξει με εμένα, για αυτόν τον λόγο και ψάχνω κάτι σε μεταχειρισμένο. Σε κάθε περίπτωση κάθε πρόταση καλοδεχούμενη :)

Reaction score
248
Κάποιες αλλαγές ως προς την συγκεκριμένη καταχώρηση.

Τα 686 πωλούνται πλέον προς 220€

Προστίθενται ζευγάρι 685 στα 270€.

Και τα 2 είναι εξαιρετικά καθώς έχω πλήρεις συσκευασίες / manuals κλπ. Τα 685 είναι αγορασμένα τον Φεβρουάριο και από τον Μάιο βρίσκονται συσκευασμένα καθώς το σπίτι είναι υπό "ανακαίνιση".

Τα 686 τα χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα με έναν μικρό ολοκληρωμένο στην "προσωρινή" μου "στέγη".

Οι τιμές είναι πραγματικά χώμα γιατί δεν θέλω να μπω στην διαδικασία "παζαριού".

Ευχαριστώ πολύ,

Γιώργος.

ΥΓ: ξέχασα να αναφέρω ότι και τα 2 ζευγάρια είναι black ash!

Reaction score
248
Παρακαλώ να κλείσει, ευχαριστώ τον Γιάννη για την άψογη συναλλαγή και χάρηκα ιδιαιτέρως για την γνωριμία!

Reaction score
1
Ευχαριστώ τον Γιώργο για την άψογη συναλλαγή και τις πολύτιμες συμβουλές του. Χάρηκα πάρα πολύ για την γνωριμία.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.525