Ανταλλαγή tuner SONY ST-SE300 με βίντεο

Reaction score
0
Ανταλλάσσεται radio tuner SONY ST-SE300 με βίντεο.

Το tuner είναι πλήρως λειτουργικό και σε άψογη εμφάνιση χωρίς καμία γρατσουνιά και θα ήθελα και το βίντεο να είναι πάνω-κάτω αντίστοιχης κατάστασης, μαύρου χρώματος, διαστάσεων πλάτους 43cm και ύψους 10cm το πολύ, διότι θα μπει σε έπιπλο και θα αντικαταστήσει το δικό μου που χάλασε.

Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για Philips.

Αν δεν βρεθεί κάποιο βίντεο το tuner δεν πωλείται γι'αυτό και δεν έχω βάλει τιμή.

Reaction score
3
Απάντηση: Ανταλλαγή tuner SONY ST-SE300 με βίντεο

Με ενδιαφερει η προταση σου.Παρε με στο 6937155242 ή στειλε μου το δικο σου τηλεφωνο για λεπτομερειες. Ευχαριστω.

Reaction score
0

Με ενδιαφερει η προταση σου.Παρε με στο 6937155242 ή στειλε μου το δικο σου τηλεφωνο για λεπτομερειες. Ευχαριστω.
Αγαπητέ george1956 γράψε μάρκα και μοντέλο πρώτα διότι έχω κι άλλα μηνύματα που προηγούνται.

Και ένα τελευταίο, ψάχνω VHS video και όχι dvd (έχω dvd). Ο λόγος που ψάχνω για βίντεο είναι διότι έχω κάποιες κασέτες με κοινωνικές εκδηλώσεις που δεν θα ήθελα να αποχωριστώ τα πρωτότυπα. Και φυσικά, τα έχω και στον σκληρό.

Ευχαριστώ

Reaction score
3

Αγαπητε blackjet, υπαρχουν 2 (δυο) βιντεο VHS (ενα toshiba και ενα sharp) που ομως πρεπει πρωτα να ελεχθουν γιατι εχουν καιρο να χρησιμοποιηθουν. Εαν δεν βρεις κατι αλλο και σε ενδειαφερει παρε με τηλεφωνο η στειλε μου το δικο σου,για λεπτομερειες.Ευχαριστω.

Reaction score
383

δεν σ ενδιαφερει PHILIPS ?
TO VR969 matchline
σου λεει κατι ?
ευχαριστω

Reaction score
0

Δεν έχω κάποιο θέμα με τις Philips συσκευές σε ότι αφορά τις δυνατότητές τους, απλά πλέον δεν εμπιστεύομαι την αξιοπιστία τους και αυτό λόγω βλαβών σε δικές μου (TV, video & CD recorder).

Και για να καταλάβεις τι εννοώ, δες ΑΥΤΟ.

Reaction score
0

Η αγγελία μπορεί να κλειδωθεί, το βίντεο βρέθηκε.

Σας ευχαριστώ πολύ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster