Αντιγραφή σκληρού εξωτερικού δίσκου

Reaction score
14.360
Θα τρελαθώ με το θέμα των long pathname στα αρχεία.
Είναι ανάγκη για την εργασία μου να διαχειρίζομαι αρχεία με ονόματα της τάξης των 100 και πλέον χαρακτήρων, θαμένα σε υποφακέλους βάθους τουλάχιστον 4 - 5 επιπέδων. Δεν έχω βρει έναν τρόπο να τα διαχειρίζεται σωστά το σύστημα.
Δοκίμασα τόσο το synctoy όσο και το robocopy. Δεν μπορούν να διαγράψουν αρχεία με μεγάλο path από τον εξωτερικό δίσκο. Με τίποτα. Δοκίμασα και χειροκίνητα, τίποτα. Ορισμένα αρχεία δεν μ' αφήνει το σύστημα ούτε να τα διαγράψω, ούτε καν να τα μετακινήσω (cut+paste) σε συντομότερο path, πχ στο C:\.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει λύση;
Μέχρι και registry hack κατέβασα για να ενεργοποιήσω υποτίθεται τη δυνατότητα τα windows να διαχειρίζονται μεγάλα pathname, αλλά τίποτα. Ούτε στα windows 7 δουλεύει κάτι, ούτε στα windows 10.
Γνωρίζει κανείς καμια λύση;
Δύο ρημαδοφακέλους (με τους υποφακέλους τους) θέλω να συγχρονίζω σε καθημερινή βάση ούτε καν 15GB, μεταξύ εσωτερικού δίσκου και εξωτερικού και ταλαιπωρούμαι κάθε τρεις και λίγο.

Καλησπέρα..
Υπάρχουν 2 προγράμματα που έχουν εκτός από την δυνατότητα αντιγραφής,αποκοπής κ γενικότερα την διαχείριση ονομάτων αρχείων μέχρι 259 χαρακτήρες, έχουν και την δυνατότητα να επικαιροποιούν μόνο τα τροποποιημένα ή νέα αρχεία.

Αυτά είναι το παλιό αλλά καλό Total CMA Pack (Commander)
https://www.ghisler.com/

Εγώ έχω την Pro έκδοση κ ευχαρίστως στην δίνω..

Κ το δεύτερο και το πιό γρήγορο αντιγραφικό αρχείων κ φακέλων σύμφωνα με μετρήσεις το οποίο κάνει τα ίδια αλλά έχει νεώτερο interface κ πιό απλουστευμένο..
Το Terracopy
https://www.codesector.com/teracopy

Επίσης έχω την Ρro έκδοση.

Τα δουλεύω κ τα δύο κ ειδικά το terracopy αντιγράφει τα πάντα με τεράστιες ταχύτητες!!

Reaction score
907
Το teracopy δεν λύνει το θέμα με τα long pathnames. Το έχω εγκατεστημένω στον υπολογιστή μου. Ευχαριστώ πολυ΄για το ενδιαφέρον.
[DOUBLEPOST=1537017723][/DOUBLEPOST]
Όχι, όχι! Εννοούσα το συνολικό μέγεθος των αρχείων. Τί λέει το παράθυρο σ' αυτό εδώ το πεδίο. (σόρρυ)...

View attachment 105503
15 GB. Επίσης, αυξάνονται με ρυθμό της τάξης των 50 ΜΒ / ημέρα καμιά φορά και παραπάνω (κυρίως scanning πολυσέλιδων αρχείων σε pdf).

Reaction score
14.360
Το teracopy δεν λύνει το θέμα με τα long pathnames. Το έχω εγκατεστημένω στον υπολογιστή μου. Ευχαριστώ πολυ΄για το ενδιαφέρον.
[DOUBLEPOST=1537017723][/DOUBLEPOST]

15 GB. Επίσης, αυξάνονται με ρυθμό της τάξης των 50 ΜΒ / ημέρα καμιά φορά και παραπάνω (κυρίως scanning πολυσέλιδων αρχείων σε pdf).
Τον Total Commander τον έχεις δοκιμάσει?
Υποστηρίζει 259 χαρακτήρες αρχείων, και υποστηρίζει subfolders 320 βάθος αντιγραφής..

Reaction score
907
Τον Total Commander τον έχεις δοκιμάσει?
Υποστηρίζει 259 χαρακτήρες αρχείων, και υποστηρίζει subfolders 320 βάθος αντιγραφής..
Δοκίμασα και τον total commander. Ενώ έχω εγκατεστημένο το directory opus που με βόλευε περισσότερο. Τζίφος.

Reaction score
890
Δοκίμασα και τον total commander. Ενώ έχω εγκατεστημένο το directory opus που με βόλευε περισσότερο. Τζίφος.
Η σελιδα που σου προτεινα εχει open source document management αρα κοστος αγορας 0€, υποστήριξη μπορει να κανει οποιοσδηποτε.

Στο nas ρυθμισε τη διαμορφωση του filesystem σε καποια linux μορφη που θα σε βολεύει περισσότερο:
Code:
#define PATH_MAX 4096 /* # chars in a path name including nul */

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.789
Μάλλον προσπαθείτε να βιδώσετε τη βίδα με το σφυρί. Θα επανέλθω.

Reaction score
907
Η σελιδα που σου προτεινα εχει open source document management αρα κοστος αγορας 0€, υποστήριξη μπορει να κανει οποιοσδηποτε.

Στο nas ρυθμισε τη διαμορφωση του filesystem σε καποια linux μορφη που θα σε βολεύει περισσότερο:
Code:
#define PATH_MAX 4096 /* # chars in a path name including nul */
Έλεγξα λίγο τη σελίδα αυτή. Μου φαίνονται υπερβολικά περίπλοκα όλα αυτά τα προγράμματα, για κάτι τόσο απλό όσο αυτό που ψάχνω. Αν καταλαβαίνω σωστά είναι πρόβλημα / περιορισμός του ntfs. Δεν έχω χρόνο ούτε όρεξη να μάθω ένα καινούριο πρόγραμμα για να κάθομαι να κάνω λεπτομερή καταλογογράφηση των αρχείων μου. Δεν χρειάζομαι στατιστικά, περίτεχνες αναζητήσεις κλπ. Μου αρκεί ένας περιγραφικός τίτλος πολλών χαρακτήρων. Με το υπάρχον σύστημα σε 5-6 κλικ βρίσκω άμεσα όποιο αρχείο θέλω, χωρίς να μπλέκω με metadata που κάποιος θα πρέπει να τα καταχωρεί. Το πρόβλημα είναι στην αντιγραφή των αρχείων.
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κάνει αυτοματοποιημένα και εύχρηστα μαζικές μετακινήσεις αρχείων / συγχρονισμό σε εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα, χωρίς να δεσμεύεται από τον περιορισμό των long pathnames. Παράδειγμα σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να αυτοματοποιεί τη διαδικασία με τρόπο αφανή στον χρήση, μετακινώντας πχ στο background τα αρχεία σε προσωρινό φάκελο με μικρότερο pathname και κατόπιν να τα εναπόθετε στον τελικό φάκελο. Εν ολίγοις ψάχνω κάτι για να αυτοματοποιήσω την αντιγραφή / συγχρονισμό 100 ή 200 αρχείων σε καθημερινή βάση, χωρίς να πρέπει να το κάνω εγώ χειροκίνητα. Το 7zip πως μπορεί και τα διαχειρίζεται και τα ενσωματώνει σε συμπιεσμένο αρχείο.
Πιθανόν αυτό που ζητάω να μην υπάρχει. Αλλά μου φαίνεται παράλογο.

Reaction score
890
Το ntfs δεν εχει τοσο μικρο περιορισμο στο path size. Το win32 εχει.

Το 7z εχει command line version. Μπορεις να το βαλεις σε schedule για αυτοματα ή σε batch file για διπλο κλικ.

Reaction score
5.415
Έλεγξα λίγο τη σελίδα αυτή. Μου φαίνονται υπερβολικά περίπλοκα όλα αυτά τα προγράμματα, για κάτι τόσο απλό όσο αυτό που ψάχνω. Αν καταλαβαίνω σωστά είναι πρόβλημα / περιορισμός του ntfs. Δεν έχω χρόνο ούτε όρεξη να μάθω ένα καινούριο πρόγραμμα για να κάθομαι να κάνω λεπτομερή καταλογογράφηση των αρχείων μου. Δεν χρειάζομαι στατιστικά, περίτεχνες αναζητήσεις κλπ. Μου αρκεί ένας περιγραφικός τίτλος πολλών χαρακτήρων. Με το υπάρχον σύστημα σε 5-6 κλικ βρίσκω άμεσα όποιο αρχείο θέλω, χωρίς να μπλέκω με metadata που κάποιος θα πρέπει να τα καταχωρεί. Το πρόβλημα είναι στην αντιγραφή των αρχείων.
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κάνει αυτοματοποιημένα και εύχρηστα μαζικές μετακινήσεις αρχείων / συγχρονισμό σε εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα, χωρίς να δεσμεύεται από τον περιορισμό των long pathnames. Παράδειγμα σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να αυτοματοποιεί τη διαδικασία με τρόπο αφανή στον χρήση, μετακινώντας πχ στο background τα αρχεία σε προσωρινό φάκελο με μικρότερο pathname και κατόπιν να τα εναπόθετε στον τελικό φάκελο. Εν ολίγοις ψάχνω κάτι για να αυτοματοποιήσω την αντιγραφή / συγχρονισμό 100 ή 200 αρχείων σε καθημερινή βάση, χωρίς να πρέπει να το κάνω εγώ χειροκίνητα. Το 7zip πως μπορεί και τα διαχειρίζεται και τα ενσωματώνει σε συμπιεσμένο αρχείο.
Πιθανόν αυτό που ζητάω να μην υπάρχει. Αλλά μου φαίνεται παράλογο.
Σε μικρότερη κλίμακα: κάνεις επιλογή όλων των αρχείων από τον αρχικό φάκελο και paste στο directory του εξωτερικού σκληρού δίσκου. Σου ανοίγει ένα παράθυρο σαν αυτό

επιλέγεις το "Θα ποφασίσω για κάθε αρχείο" οπότε σου ανοίγει ένα νέο παράθυρο σαν το παρακάτω

Τα αρχεία αριστερά με έντονα γράμματα είναι αυτά που έχουν υποστεί τροποποίηση από την τελευταία ημερομηνία αποθήκευσης. Τσεκάρεις κάτω το κουτάκι που λέει παράλειψη Χ αρχείων με ίδια ημερομηνία και μέγεθος και έτσι αντιγράφεις μόνο αυτά που έχουν τροποποιηθεί πρόσφατα και εκείνα φυσικά που είναι εντελώς νέα.
Δεν ξέρω αν βοήθησα κάπως ή αν η συγκεκριμένη διαδικασία έχει εφαρμογή σε πιο πολύπλοκους φακέλλους....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.789
Εν ολίγοις ψάχνω κάτι για να αυτοματοποιήσω την αντιγραφή / συγχρονισμό 100 ή 200 αρχείων σε καθημερινή βάση, χωρίς να πρέπει να το κάνω εγώ χειροκίνητα.
Η λύση της αντιγραφής αρχείων είναι πολύ παλιάς τεχνολογίας, και όπως βλέπετε, δεν σας εξυπηρετεί. Αυτό που χρειάζεστε είναι ο συγχρονισμός των αρχείων σας με χώρο σε κάποιο cloud, ει δυνατόν, δωρεάν. Μια λύση θα ήταν το One Drive της Microsoft, αλλά τα αρχεία σας έχουν πολύ μεγάλο όγκο για να χωρέσουν σε δωρεάν χώρο. Εκτός αυτού, στη δωρεάν μορφή του, το One Drive είναι περιοριστικό όσον αφορά την επιλεξιμότητα των αρχείων του δίσκου σας που θέλετε να συγχρονίσετε. Κατά βάσιν, ο χώρος του δίσκου σας που μπορεί να συγχρονίσει το One Drive είναι ο ομώνυμος φάκελος που αυτό δημιουργεί κατά την εγκατάστασή του μέσα στο προφίλ σας. Παράδειγμα...

1DriveLocation.jpg

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός στο mega.nz. Όπως βλέπετε και στη σελίδα υποδοχής, κάνοντας εγγραφή, έχετε στη διάθεσή σας 50GB δωρεάν. Επιπροσθέτως, ο cloud client, δηλαδή η εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσετε για να σας συγχρονίζει αμέσως τα αρχεία σας, παρέχει την ευχέρεια να επιλέξετε εσείς, ποιον φάκελο θέλετε να συγχρονίζετε, ο οποίος εν προκειμένω είναι ο φάκελος "Εργασία".

Η διαδικασία είναι μάλλον απλή:

1. Κάντε εγγραφή και επιβεβαιώστε την, μέσα από το σχετικό email που θα λάβετε.
2. Κατεβάστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την.
3. Κατά την έναρξή της, θα σας ζητήσει αν θέλετε να συγχρονίσετε ολόκληρο το cloud σας (το οποίον, ούτως ή άλλως, είναι ακόμη αδειανό), ή να κάνετε επιλεκτικό συγχρονισμό. Πατήστε "Skip" ώστε να κλείσει το παράθυρο.
4. Η εφαρμογή θα εξακολουθεί να τρέχει, έχοντας ορατό το εικονίδιό της στην περιοχή ειδοποιήσεων (στο tray, δίπλα στο ρολόι, στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης). Κάντε κλικ στο εικονίδιο και στο παραθυράκι που θα ανοίξει, κάντε κλικ στο πλήκτρο Syncs κι αμέσως μετά στο add sync που θα ανακύψει.
5. Έτσι, θα φτάσετε στο επάνω παράθυρο της ακόλουθης εικόνας.
AddSync.jpg

Κάνοντας κλικ στην οθονίτσα δεξιά από το πλαίδιο κειμένου του local folder, θα ανοίξετε το ανάλογο παράθυρο διαλόγου, μέσα από το οποίο θα επιλέξετε τον φάκελο "Εργασία".
6. Κάνοντας κλικ στο από κάτω κουμπάκι που συμβολίζει το Mega cloud, θα ανοίξετε το κάτω παράθυρο της εικόνας, όπου, έχοντας επιλεγμένο το στοιχείο Cloud Drive, μπορείτε να πατήσετε "New folder", ώστε να δημιουργήσετε στον χώρο του cloud τον φάκελο, μέσα στον οποίο θα υπάρχουν τα συγχρονισμένα αρχεία, εν προκειμένω όλη η δουλειά σας. Χωρίς να είναι αντικειμενικά απαραίτητο, αυτός ο φάκελος ΠΡΕΠΕΙ να έχει το ίδιο όνομα με το φάκελο στο δίσκο του υπολογιστή σας, ώστε αμέσως να σας λέει τί περιέχει. Τελικά, πατώντας τα πλήκτρα Οκ, θα δημιουργήσετε τον πρώτο σας συγχρονισμό, ο οποίος σιγά - σιγά θα ανεβάσει όλα τα αρχεία που περιέχονται στον τοπικό φάκελο του υπολογιστή σας στον συγκεκριμένο φάκελο του cloud, διαδικασία που ενδέχεται να διαρκέσει ακόμη και 24ωρα, μιας και ο όγκος είναι μεγάλος για την ταχύτητα που υποστηρίζει το ελληνικό ψωρο-ιντερνέτ.

Μέχρις εδώ θα έχετε κάνει τη μισή δουλειά. Θα έχετε ανεβάσει τα αρχεία σας στον μεσάζοντα χώρο, ώστε από εκεί να τα "βλέπετε" και να τα επεξεργάζεσθε και από τον υπολογιστή του σπιτιού. Σ' αυτόν τον υπολογιστή πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία από το βήμα (2) και μετά, ώστε να εγκατασταθεί η εφαρμογή της Mega και εκεί. Φυσικά, για λόγους εργασιακής συνάφειας και ευκολίας, ο φάκελος που θα περιέχει τα αρχεία σας στον υπολογιστή του σπιτιού, καλόν είναι να ευρίσκεται στην ίδια θέση, μέσα στα Έγγραφα, και να έχει το ίδιο όνομα. Ο,τιδήποτε επεξεργάζεσθε στον έναν υπολογιστή, αυτό ανεβαίνει αυτόματα στο cloud, αφού έχει αλλάξει, και από εκεί αυτόματα καταβαίνει και αντικαθιστά τον παλιό του εαυτό στον άλλον υπολογιστή. Αυτή είναι και η ουσία του συγχρονισμού.

Αν θέλετε και μια πρόσθετη δικλείδα ασφαλείας, συγχρονίστε με το Sync Toy την Εργασία του ενός ή του άλλου υπολογιστή ανά τακτά διαστήματα και σε έναν εξωτερικό δίσκο, (όχι φλασάκι), ΑΦΟΥ έχετε βεβαιωθεί ότι ο συγκεκριμένος υπολογιστής είναι συγχρονισμένος, δηλαδή, η διαδικασία συγχρονισμού του έχει ολοκληρωθεί, πράγμα το οποίο μπορείτε να ελέγχετε μέσα από το παράθυρο της εφαρμογής.

Να αντιγράψετε μια ταινία σε ένα φλασάκι για να το καρφώσετε στην τηλεόραση και να τη δείτε εκεί, το καταλαβαίνω. Αλλά για τέτοια κρίσιμης σημασίας δουλειά μην ξανασχοληθείτε με copy.

Reaction score
907
Είναι πολύ πιθανό να αγοράσω πακέτο το Office 365 professional, οπότε να πάρω 1TB χώρο στο onedrive δωρεάν. Προσπαθούσα μέχρι τώρα να αποφύγω τις cloud based λύσεις, για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα είναι δικές μου υπερβολές. Οπότε μάλλον θα υποχρεωθώ να καταφύγω εκεί. Στην περίπτωση αυτή, θα μπορούσα να κάνω backup και των φωτογραφιών μου (περί τα 300 GB φωτό / βίντεο).

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.789
Βεβαίως, γιατί όχι. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να επεξεργάζεστε έγγραφα on the fly, ανοίγοντας και αποθηκεύοντας κατ' ευθείαν στο cloud, ακόμη κι από το κινητό ή το τάμπλετ.

Reaction score
166
χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό το freefilesync https://freefilesync.org/
υποστηρίζει filename με 260 χαρακτήρες και έχει και δυνατότητα real time sync
μπορεί και να σου κάνει

Reaction score
890
Δοκιμή του robocopy σε μερικούς αυτόματα δημιουργημένους nested φακέλους (το σταμάτησα στην τύχη όταν το path είχε ξεπεράσει τους 400 χαρακτήρες σύνολο)
χωρίς προβλήματα.

Code:
C:\>robocopy -mir c:\xxx c:\yyy

-------------------------------------------------------------------------------
   ROBOCOPY     ::     Robust File Copy for Windows                         
-------------------------------------------------------------------------------
  Started : Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 12:44:40 πμ
   Source : c:\xxx\
     Dest : c:\yyy\
    Files : *.*

Options : *.* /S /E /DCOPY:DA /COPY:DAT /PURGE /MIR /R:1000000 /W:30
------------------------------------------------------------------------------
                       3    c:\xxx\
        New File                 0    a
  0%
100%
                       0    c:\xxx\xxx\
                       0    c:\xxx\xxx\hgfhjgγηφγηφηγφηγγηφηγφξηγφηγφξγη\
                       1    c:\xxx\xxx\xxx\
                       0    c:\xxx\xxx\xxx\xxx\
                       0    c:\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\
                       0    c:\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\
                       0    c:\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\
                       0    c:\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\
                       0    c:\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\
                       0    c:\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\
                       0
<<<<<<<<<<<<παράλειψη ενδιάμεσων γραμμών>>>>>>>>>>>
c:\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\Καλη\
                       0    c:\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\Καλημέρα\
                       0    c:\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\Καλησπέρα\
------------------------------------------------------------------------------
               Total    Copied   Skipped  Mismatch    FAILED    Extras
    Dirs :       194         0       194         0         0         0
   Files :         5         1         4         0         0         0
   Bytes :       884         0       884         0         0         0
   Times :   0:00:01   0:00:00                       0:00:00   0:00:01
   Ended : Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 12:44:41 πμ

Δεν υπάρχει θέμα όπως βλέπεις και με αυτό τον τρόπο για την αντιγραφή.
Αν πας απο explorer να δεις τους φακέλους, αυτόματα τα windows γυρίζουν από
c:\xxx...
σε
Code:
\\?\C:\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx\xxx[code]

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.642
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios