Αντικραδασμικά ηχείων

Μηνύματα
1.139
Reaction score
1.395
Εχω τα audio spectrum studio 5 πανω στις δικες τους ακιδες, οι οποιες πατανε πανω σε διπλο χοντρο φυλλο μοκετας, προκειμενου να μη γινει ζημια στα πλακακια.
Εχω προβλημα με τους κραδασμους των χαμηλων συχνοτητων (ιδιαιτερα στις ταινιες), που μεταφερονται αισθητα στο απο κατω σπιτι της διπλοκατοικιας που μενω.
Μαλιστα, προσφατα επεσε και ενα μεγαλο κομματι απο τον σοβα στο απο κατω ταβανι (φυσικα υφισταται και κακοτεχνια).
Σκεφτομαι για κατι σε λαστιχο για καλυτερη αποσβεση-απομονωση.
Εχετε να μου προτεινετε κατι συγκεκριμενο για το προβλημα?
Ευχαριστω.
 


Μηνύματα
1.139
Reaction score
1.395
Ναι, το διαβασα.
Αρα παμε στο επομενο σταδιο που ειναι καταστημα για αγορα 2 τετραδων πλαστικων ποδιων (ανευ φουσκαλων, καλλων, κυτταριτιδας:D).
Η μηπως να ψαξω καμια πατεντα με τυχαια λαστιχα για αλλη χρηση?
 

Μηνύματα
956
Reaction score
281
Πρωτον οι ακιδες φανταζομαι ειναι σκετες χωρις πιατακια,βγαλε τις μοκετες δεν θα παθουν ζημια τα πλακακια,συνηθως το ξυλο εχει θεμα,Αλλα για πιο τελειο αποτελεσμα βαλε μαυρο γρανιτη κατω απο τα ηχεια, και ο γρανιτης να παταει σε αλλους κωνους η καποιο αντικραδασμικο υλικο πχ corian αλλα ειναι ακριβο,οποτε οι κωνοι ειναι ευκολη λυση και πραγματι θα δεις τεραστια διαφορα στο χαμηλο οσον αφορα τους κραδασμους,τον ελεγχο του μπασου, και συνολικα την ποιοτητα του ηχου.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.141
Μηνύματα
3.002.799
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda
Top