Αν είχα λεφτά...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
...πολλά λεφτά όμως.

Είμαι περίεργος να μάθω, αν δεν υπήρχε καθόλου περιορισμός χρημάτων, που θα καταλήγαμε. Αν τα χρήματα ήταν απλά ένα άνευ σημασίας νούμερο σε τραπεζικούς λογαριασμούς που δεν είχαν πάτο, τι μηχανές θα κοσμούσαν το εκάστοτε δικάναλο play room σας?

Μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτό το χόμπι?
Το ποιοτικό ταβάνι συμβαδίζει με το χρηματικό ή από ένα σημείο και μετά, όταν μιλάμε για εντελώς υπέρογκα νούμερα, η ηχητική πιστότητα παύει να είναι το ζητούμενο?

...

Reaction score
5
Μια ερώτηση. Εντάξει. Εγώ έχω τα άπειρα λεφτά. Το σύστημα που θα φτιάχναμε όμως ρωτάς πως θα το φτιάχναμε στον χώρο που έχουμε τώρα ή μαζί με τα άπειρα λεφτά υποθέτουμε ότι έχουμε και τον ιδανικό χώρο;

Reaction score
1
Απάντηση: Αν είχα λεφτά...

Θα έφερνα τους Top 3 μηχανικούς , ο ένας πάνω στο δωμάτιο , ο δεύτερος πάνω στον ήχο και τον τρίτο πάνω στα στηρικτικά - έπιπλα ... Και βέβαια , όλα hand made

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
Αν είχα λεφτά, θα τα ακουμπούσα στην Alitalia... Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως όταν κανείς έχει λεφτά δεν έχει χρόνο, και όταν έχει χρόνο δεν έχει λεφτά. Shit...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.094
Τι να κάνεις τις επιδόσεις, αν δεν έχεις για τις δόσεις.

Ευτυχώς δεν είχα ποτέ μου τέτοια διλήμματα.

Πάντα υπήρξα σχεδόν άφραγκος. :114:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μια ερώτηση. Εντάξει. Εγώ έχω τα άπειρα λεφτά. Το σύστημα που θα φτιάχναμε όμως ρωτάς πως θα το φτιάχναμε στον χώρο που έχουμε τώρα ή μαζί με τα άπειρα λεφτά υποθέτουμε ότι έχουμε και τον ιδανικό χώρο;
Είπαμε ρε φίλε ότι έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα. Δεν έχουμε κανέναν περιορισμό, πάμε στο ζουμί.

...

Reaction score
5
Αφού λοιπόν δεν έχουμε κανένα περιορισμό, θα περίμενα να βγουν τα σπιτικά Brax . & -

Reaction score
4

Ε, εντάξει, τώρα μιλάς για τα όνειρά μας !
Εγώ ζηλέυω τον "Έλληνα κροίσο με 9 γράμματα".
Βέβαια αυτό το δωμάτιο δεν κάνει, αλλά ένα ανάλογο.
και θα έπερνα nagra.
Έχω ακουμπήσει ένα επαγγελματικό μια φορά και..........είναι από αυτά που λέμε...έρωτας !
Φτιαγμένο για μένα, είπα..... :404::408:

Reaction score
0
Αν δεν υπήρχε περιορισμός θα ξεκίναγα με:
Μια μεγάλη έκταση κάπου στα βουνά με ‘γιάφκες’ για όλα τα καλούδια.
Μια γιάφκα με μπασοκόρνες
Μια με ραιμπονς
Μια λαμπα-γιάφκα
Μια ….

Είπαμε τρέλα έχουμε.
Σιγά μην βρούμε το HollyGraaaaaaaalμε ένα σύστημα.

Ανάλογα με το άκουσμα/άλμπουμ, πρέπει να αλλάζουμε και σύστημα J

(Αχ αυτά τα KEFreferenceόμως, τα θέλω σε μια γιάφκα μόνα τους)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Σιγά μην βρούμε το HollyGraaaaaaaalμε ένα σύστημα.
Πω πω, μεγάλη κουβέντα είπες τώρα!
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 100%. Ακόμη κι αν μας έφερναν αύριο το πρωί, ένα σύστημα με την ταμπέλα του διεθνούς χαϊεντοτερότερου εργαλείου που υπάρχει, όλο και κάτι παραπάνω θα θέλαμε σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα.

Τελικά η επιλογή είναι δύσκολη, όχι μόνον στις χαμηλές κατηγορίες στις οποίες κινούμαστε, αλλά και στο άνω άκρο. Και ίσως εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο. Είμαστε για δέσιμο τι να κάνουμε. :137:

...

Reaction score
23
(Αχ αυτά τα KEFreferenceόμως, τα θέλω σε μια γιάφκα μόνα τους)
Αν τα ξεμοναχιάσεις χειμώνα, βαλτούς και μια λαμπίτσα να υπάρχει. Μην τα φάει το κρύο και το σκοτάδι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Για κάποιον περίεργο λόγο και ενώ απεχθάνομαι τα κυτία παντός είδους, τα μεγάλα kef μου έχουν κάνει φοβερή εντύπωση. Ίσως να φταίνε βέβαια κι εκείνες οι γκομενίτσες που είχε ο Gio στην έκθεση. :137:

...

Reaction score
23
Για κάποιον περίεργο λόγο και ενώ απεχθάνομαι τα κυτία παντός είδους, τα μεγάλα kef μου έχουν κάνει φοβερή εντύπωση. Ίσως να φταίνε βέβαια κι εκείνες οι γκομενίτσες που είχε ο Gio στην έκθεση. :137:

...
Κόσμια. Παντρεμένος άνθρωπος…

HV

Reaction score
0
Και γιατι αν καποιος εχει απειρα χρηματα να μην πληρωνει συγκροτηματα και ορχηστρες να του κανουν ιδιωτικες συναυλιες στην αυλη του σπιτιου ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.382

Γιατι δεν θα μπορεί να πειραματίζεται με καλώδια και το στήσιμο των ηχείων....:135::135::135:
Μη πώ και για τους βινυλιόφιλους τι θα πάθουν χωρίς αζιμούθια VTA,antiskating κτλ.....:138::138:

Reaction score
1.213
Επειδη τα λεφτα δεν ειναι το παν , αλλα για μενα πρωτιστως ρολο παιζει το ..συναισθημα ...να ενα συστηματακι που προτεινω :

Θα με προβληματιζε ισως η τοποθετηση στο χωρο..αλλα στο τελος ολο και κατι θα γινοταν νομιζω... :137:

Reaction score
14
Επειδη τα λεφτα δεν ειναι το παν , αλλα για μενα πρωτιστως ρολο παιζει το ..συναισθημα ...να ενα συστηματακι που προτεινω :

Θα με προβληματιζε ισως η τοποθετηση στο χωρο..αλλα στο τελος ολο και κατι θα γινοταν νομιζω... :137:

:624:

εγώ Μελέτη δεν προβληματίστηκα λεπτό...
Ξέρω τι θα τοποθετήσω και που....:137:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam