- Reaction score
- 0
http://www.youtube.com/watch?v=xs1aUws0Lrs&feature=related
Γιναμε διασημοι και σε αυτο σαν εθνος! Τι συστηματα θεε μου...
Γιναμε διασημοι και σε αυτο σαν εθνος! Τι συστηματα θεε μου...
Νίκο, τα νήματα που ανοίγω εγώ προσωπικά είτε εδώ είτε εκεί είτε παρακεί για σχολιασμό, καθώς και εκείνα στα οποία απαντώ έχουν καθαρά Μουσικο-Χαι-Φιντελάδικο θέμα...Άντε και καμιά φορά να κάνουμε και λίγη πλλλάκα...:142:...Αλήθεια κατέβασες τα 'χαιεντάδικα' κομμάτια που παραθέτω στα links από κει??? Θα ψοφήσεις στο γέλιο..........................
Άντε, πάλι θα αποκτήσει θέμα συζήτησης το φόρουμ του ACA, το εξειδικευμένο αυτό φόρουμ στον... σχολιασμό των άλλων φόρουμς...
Αυτό είναι ανάλογο με την οπτική γωνία που το βλέπεις. Π.χ. αν πηγαίνεις γρηγορότερα στη δουλειά σου είναι καλό.... Το μοναδικό που σίγουρα έχει γίνει είναι πως έχει...μειωθεί η κυκλοφορία στις AVxxxx λεωφόρους...
Έεεεετσι....Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος...Αυτό είναι ανάλογο με την οπτική γωνία που το βλέπεις. Π.χ. αν πηγαίνεις γρηγορότερα στη δουλειά σου είναι καλό.
Επίσης η συμμετοχή μελών για να γράψουν απόψεις αντιπαράθεσης για άλλα μέλη, χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα στη γνώση είναι καλύτερο που δεν υφίσταται.
Και κυρίως γιατί ήταν προσωπική επιλογή αυτών των μελών, χωρίς παρέμβαση της Διαχείρισης. Μεγάλη δουλειά αυτό. Έγινε θεραπεία με αντισώματα, χωρίς εγχείριση.
Ευχαριστώ που με έμαθες, μόλις τώρα, πως ένα βασικό συστατικό του ολοκληρωμένου :605:εντά, είναι η φαντασία. :137:... Μου Θυμίζει την πόλη που ζούσε και δρούσε ο καταπληκτικός BATMAN ...
Άσε ρε πλεονέκτη να εκμεταλλευτούμε και μεις μια μέρα που κάνεις αργία, μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο. Έλεος! :119:Δεν μπορώ να καταλάβω προς τί τοιαύτη έντασις! Είναι γνωστό πως Σάββατο δεν δίνω αυτόγραφα, και επομένως, διαλυθείτε ησύχως.
Ρε συ Ικαρι μη τρελλαίνεσαι, Πολύ καλά έκανες και το ανέβασες...Χρειάζεται καμιά φορά καμιά τονωτική ένεση για να θυμώνται μερικοί μερικοί τι εστι Χάι-Ενδ...Παιδια συγνωμη τι εκανα???? Για καλο το ανεβασα, χωρις διαθεση ειρωνιας.Και παλι συγνωμη
Τι λες ρε συ Μάνο τώρα; Πάλι σε κουβέντα να μπαίνουμε για το γνωστό άτομο; Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να ξαναμπεί εδώ (επισήμως, γιατί ανεπισήμως είναι κάθε μέρα μέσα), όχι γιατί είναι κακός άνθρωπος αλλά γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τι γράφει. Ας είναι και ο πάπας του high end, δεν έχουμε πρόβλημα να νομίζει ότι θέλει για τον εαυτό του, ποσώς μας ενδιαφέρει. Ειδικά δε, όσο υπάρχουν κατάπτυστα, υβριστικά κείμενα για πρόσωπα του AVSite στο τσαρδί που ελέγχει πλήρως σαν Αλή Πασάς, δεν τίθεται θέμα επαναφοράς του. Δεν καταλαβαίνω γιατί ξανα-ανεβάζεις ένα θέμα που δεν έχει νόημα να συζητιέται. Ίσως μάλιστα, μιας και συντονίζεις το εκεί site, θα έπρεπε να του βάλεις λίγο χέρι για να σβήσει τα απαράδεκτα κείμενά του, να μην ασχολείται κάθε τρεις και λίγο με εμάς και να μάθει να σέβεται τους κανόνες των φόρα, εάν θέλει αυτό που διατηρεί να λέγεται φόρουμ. Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα.ΑΥΤΟΣ σας έβλαψε???
Δεν φταις σε τίποτα φίλε μου και το βιντεάκι μια χαρά είναι.Παιδια συγνωμη τι εκανα???? Για καλο το ανεβασα, χωρις διαθεση ειρωνιας.
Και παλι συγνωμη
Παλι ο Μπλατσιαρας ειναι το μηλον της εριδος?:137:Τ Προχθές πάλι με τον Μπλάτσιο τα έβαλε.
...