Αξιζει να το δειτε!

Reaction score
0
Απάντηση: Αξιζει να το δειτε!

Ωχ μανα μου! Φοβερο φιλμακι παντως. Και εγω θελω να αγορασω ενα συστημα με 500 ευρω και το σκεφτομαι... Αλλα η μουσικη ειναι οντως μαγεια... τι να λεμε τωρα.

Reaction score
874
Ικαρι....Ξύνεις πληγές...
Νέος στο κουρμπέτι και θες να δεις κλειδωμένα τα posts σου...Αμαρτία...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Η δημιουργία εντυπώσεων δεν μου αρέσει. Κλειδώθηκαν πολλές φορές τα posts σου εδώ Μάνο;

Άντε, πάλι θα αποκτήσει θέμα συζήτησης το φόρουμ του ACA, το εξειδικευμένο αυτό φόρουμ στον... σχολιασμό των άλλων φόρουμς.

...

Reaction score
874
.......................
Άντε, πάλι θα αποκτήσει θέμα συζήτησης το φόρουμ του ACA, το εξειδικευμένο αυτό φόρουμ στον... σχολιασμό των άλλων φόρουμς...
Νίκο, τα νήματα που ανοίγω εγώ προσωπικά είτε εδώ είτε εκεί είτε παρακεί για σχολιασμό, καθώς και εκείνα στα οποία απαντώ έχουν καθαρά Μουσικο-Χαι-Φιντελάδικο θέμα...Άντε και καμιά φορά να κάνουμε και λίγη πλλλάκα...:142:...Αλήθεια κατέβασες τα 'χαιεντάδικα' κομμάτια που παραθέτω στα links από κει??? Θα ψοφήσεις στο γέλιο...
Καλημέρααααα.......

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μάνο, χαίρομαι που διαχωρίζεις την θέση σου. Προφανώς και δεν ευθύνεσαι σε προσωπικό επίπεδο για κάτι.

...

Reaction score
874
Νίκο...δεν νομίζω πως πραγματικά έχει γίνει κάτι...
Το μοναδικό που σίγουρα έχει γίνει είναι πως έχει...μειωθεί η κυκλοφορία στις AVxxxx λεωφόρους...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κι όμως, έχουν γίνει πολλά και η κυκλοφορία είναι μεγαλύτερη από ποτέ.
Τες πα, δεν έχει νόημα.

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Αξιζει να το δειτε!

... Το μοναδικό που σίγουρα έχει γίνει είναι πως έχει...μειωθεί η κυκλοφορία στις AVxxxx λεωφόρους...
Αυτό είναι ανάλογο με την οπτική γωνία που το βλέπεις. Π.χ. αν πηγαίνεις γρηγορότερα στη δουλειά σου είναι καλό.
Επίσης η συμμετοχή μελών για να γράψουν απόψεις αντιπαράθεσης για άλλα μέλη, χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα στη γνώση είναι καλύτερο που δεν υφίσταται.
Και κυρίως γιατί ήταν προσωπική επιλογή αυτών των μελών, χωρίς παρέμβαση της Διαχείρισης. Μεγάλη δουλειά αυτό. Έγινε θεραπεία με αντισώματα, χωρίς εγχείριση.

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: Αξιζει να το δειτε!

Αυτό είναι ανάλογο με την οπτική γωνία που το βλέπεις. Π.χ. αν πηγαίνεις γρηγορότερα στη δουλειά σου είναι καλό.
Επίσης η συμμετοχή μελών για να γράψουν απόψεις αντιπαράθεσης για άλλα μέλη, χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα στη γνώση είναι καλύτερο που δεν υφίσταται.
Και κυρίως γιατί ήταν προσωπική επιλογή αυτών των μελών, χωρίς παρέμβαση της Διαχείρισης. Μεγάλη δουλειά αυτό. Έγινε θεραπεία με αντισώματα, χωρίς εγχείριση.
Έεεεετσι....Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος...
Μου Θυμίζει την πόλη που ζούσε και δρούσε ο καταπληκτικός BATMAN!!!
Πάντα οι κακοί τιμωρούνταν...Πάντα οι καλοί νικούσαν...Και στο τέλος ο καλός δήμαρχος μάζευε τον κόσμο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τους ανήγγελε τα καλά νέα...
(By the way...Εγώ ΠΑΝΤΑ ήμουν με τον JOKER και την CATWOMAN...sorry έ...!!!)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.501
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τί τοιαύτη έντασις! Είναι γνωστό πως Σάββατο δεν δίνω αυτόγραφα, και επομένως, διαλυθείτε ησύχως.

Reaction score
874
Οι στίχοι, η ποίηση αλλά και η μουσική που κρύβουν μέσα τους αυτά τα αριστουργηματικά τραγούδια από την εποχή του Μπαρόκ...τα λένε όλα...Τους στίχοι προσέξτε...τους στίχοι...

1) Your_Eyes_Burn_Me

2) The_Perfect_Tool

Reaction score
1.844

... Μου Θυμίζει την πόλη που ζούσε και δρούσε ο καταπληκτικός BATMAN ...
Ευχαριστώ που με έμαθες, μόλις τώρα, πως ένα βασικό συστατικό του ολοκληρωμένου :605:εντά, είναι η φαντασία. :137:
Αλίμονο στους πεζούς, που στηρίζονται σε τεχνικές λεπτομέρειες, δεν πρόκειται ποτέ να νιώσουν την υπέρτατη αγαλίαση!
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τί τοιαύτη έντασις! Είναι γνωστό πως Σάββατο δεν δίνω αυτόγραφα, και επομένως, διαλυθείτε ησύχως.
Άσε ρε πλεονέκτη να εκμεταλλευτούμε και μεις μια μέρα που κάνεις αργία, μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο. Έλεος! :119:

Reaction score
0

Παιδια συγνωμη τι εκανα???? Για καλο το ανεβασα, χωρις διαθεση ειρωνιας.

Και παλι συγνωμη

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Αξιζει να το δειτε!

Παιδια συγνωμη τι εκανα???? Για καλο το ανεβασα, χωρις διαθεση ειρωνιας.Και παλι συγνωμη
Ρε συ Ικαρι μη τρελλαίνεσαι, Πολύ καλά έκανες και το ανέβασες...Χρειάζεται καμιά φορά καμιά τονωτική ένεση για να θυμώνται μερικοί μερικοί τι εστι Χάι-Ενδ...

Κύριοι...ΞΕΜΠΑΝΑΡΕΤΕ τον κόσμο να γράφει!!!!
Εδώ γράφουν τόσοι dotori και professori και ημίθεοι και ήρωες των κόμικς...ΑΥΤΟΣ σας έβλαψε???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

ΑΥΤΟΣ σας έβλαψε???
Τι λες ρε συ Μάνο τώρα; Πάλι σε κουβέντα να μπαίνουμε για το γνωστό άτομο; Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να ξαναμπεί εδώ (επισήμως, γιατί ανεπισήμως είναι κάθε μέρα μέσα), όχι γιατί είναι κακός άνθρωπος αλλά γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τι γράφει. Ας είναι και ο πάπας του high end, δεν έχουμε πρόβλημα να νομίζει ότι θέλει για τον εαυτό του, ποσώς μας ενδιαφέρει. Ειδικά δε, όσο υπάρχουν κατάπτυστα, υβριστικά κείμενα για πρόσωπα του AVSite στο τσαρδί που ελέγχει πλήρως σαν Αλή Πασάς, δεν τίθεται θέμα επαναφοράς του. Δεν καταλαβαίνω γιατί ξανα-ανεβάζεις ένα θέμα που δεν έχει νόημα να συζητιέται. Ίσως μάλιστα, μιας και συντονίζεις το εκεί site, θα έπρεπε να του βάλεις λίγο χέρι για να σβήσει τα απαράδεκτα κείμενά του, να μην ασχολείται κάθε τρεις και λίγο με εμάς και να μάθει να σέβεται τους κανόνες των φόρα, εάν θέλει αυτό που διατηρεί να λέγεται φόρουμ. Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα.

Παρεμπιπτόντως, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν του τη λες και ανοιχτά για την αμετροέπειά του. Προχθές πάλι με τον Μπλάτσιο τα έβαλε. Τόσο το ελεύθερο του έχετε δώσει ή σας αντιπροσωπεύει αυτή η κακοήθης κουτσομπολίαση; Δεν έχει με τι να ασχοληθεί και ασχολείται με τους άλλους;

- Μπορεί να είναι χρυσός άνθρωπος, στο διαδίκτυο είναι ανεξέλεγκτα θρασύς, εμπαθής και εξαιρετικά ζηλιάρης. :136:

p.s. Θα παρακαλούσα να μην σπαταλήσουμε άλλο χώρο σε αυτήν την κατηγορία γι αυτό το θέμα.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Παιδια συγνωμη τι εκανα???? Για καλο το ανεβασα, χωρις διαθεση ειρωνιας.

Και παλι συγνωμη
Δεν φταις σε τίποτα φίλε μου και το βιντεάκι μια χαρά είναι.

...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422