Απάτες

Reaction score
895
...
Ελπίζω τουλάχιστον να μην κινδυνεύουμε με το που ανοίγουμε κάποιο ύποπτο mail για ανάγνωση αν δεν πατήσουμε κάποιο link ή ανοίξουμε κάποιο αρχείο σε επισύναψη.
Αν δεν έχεις κλείσει την αυτόματη αποστολή αποδεικτικού ανάγνωσης, τότε επιβεβαίωσες τη διεύθυνση σου και δεν θα σταματήσεις ποτέ να λαμβάνεις τέτοιες χαζομάρες

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.238

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.555
Ειδικά με τη εθνική τράπεζα γίνεται σφαγή από απάτη.
Να ρωτήσω κάτι, με όλα αυτά τα υπερκέρδη που έχουν τα τελευταία χρόνια στη Ελλάδα 2.0 δεν θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να μας προστατεύει το τραπεζικό σύστημα?
Θα μπορούσε να είναι και ρητορικό το ερώτημα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.272
Μετρητά παντού. Το ξεκίνησε ο @xfader, το εφαρμόζω και εγώ. Αρχίστε όλοι μετρητά παντού. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν.

Reaction score
1.461
Σώτο, πίστευε και μη ερεύνα (ότι έρχεται (ή μοιάζει να έρχεται) από τον Κούλη).

Reaction score
23.876
Μετρητά παντού. Το ξεκίνησε ο @xfader, το εφαρμόζω και εγώ. Αρχίστε όλοι μετρητά παντού. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν.
Τα λεγα αλλά εγώ ...
Εντωμεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του περιορισμού στη χώρα μας , στην Γερμανία είναι εφικτό να αγοράσεις ακόμα και αυτοκίνητο με μετρητά έτσι ντουκου να βγάλεις μασούρι με 500αρικα και να πάρεις 100κ αυτοκίνητο ενώ εδώ με το στανιό μόνο μέχρι 500.
Εννοείται ότι το μαύρο χρήμα διακινείται στον ίδιο βαθμό με πριν καθώς ουδέποτε στο μαύρο χρήμα εκδίδονταν παραστατικά.

Αν ακούσετε για ομαδική κίνηση κατά τις απαγόρευσης χρήσης μετρητών εγώ μέσα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.034
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr