Απάτη σε site CV-gr με συνδρομή

Reaction score
15.752
Σε όποια κατάληξη κι αν έχουν, είτε gr, είτε com (και τα δύο που αναφέραμε εδώ στο τόπικ, com είναι).

Reaction score
5.388
H Revolut προσφέρει και virtual κάρτες μιας χρήσης.
Με το που γίνεται μια πληρωμή, αλλάζουν αυτόματα οι αριθμοί της κάρτας.
δεν έχω revolut, δεν έχω ψάξει κιόλας τι κάνεις για να πάρεις, άλλος ένας μπελάς όμως που πρέπει να θυμάσαι! :roflmao: :lolsign:
Αν είναι έτσι ο μπελάς... Η Revolut σου λύνει τα χέρια.
Για να βγάλεις απλά κάνεις μια εγγραφή, δίνεις στοιχεία, ταυτότητα, γίνεται πιστοποίηση, τέλος.

Reaction score
1.275
Επειδή δεν έχουν όλες paypal εγω έχω φτιάξει μια prepaid καρτα απο την τραπεζα που φορτιζω και ξεφορτιζω αμα χρειαστεί, την revolut δεν την εχω ψάξει αλλα κάποιος μου ειχε πει πως ειναι καλή για ανταλλαγές νομισμάτων

Reaction score
13
Αυτό πάλι; Μα είναι δυνατόν να μην έχεις επιλογή ακύρωσης μιας πάγιας εντολής ή μιας αυτόματης ανανέωσης επικοινωνώντας με την τράπεζα;
Ναι επικοινώνησα και μου είπα να ακύρωση κάρτας μόνο έτσι να πάρουν τα δεκάευρο δηλαδή

Reaction score
5.388
Επειδή δεν έχουν όλες paypal εγω έχω φτιάξει μια prepaid καρτα απο την τραπεζα που φορτιζω και ξεφορτιζω αμα χρειαστεί, την revolut δεν την εχω ψάξει αλλα κάποιος μου ειχε πει πως ειναι καλή για ανταλλαγές νομισμάτων
Άντε πάλι ψάξιμο. Τι σημαίνει ψάξιμο; Γράφεσαι και ανακαλύπτεις μόνος σου τα προνόμια που προσφέρει. Δωρεάν είναι. Δεν χρειάζεται να στο επιβεβαιώσει ο κουμπάρος.

Reaction score
5.395
Καλησπέρα πριν από λίγες μέρες είχα κάνει βιογραφικό στο site cv-gr με είχε χρεώσει ένα ποσό εκείνες τις ημέρες για να κάνω το βιογραφικο που ήθελα και τώρα προσπαθεί να με χρεώσει ευτυχώς τη συγκεκριμένη κάρτα δεν έχω υπόλοιπο ξέρει κάποιος τι γίνεται με αυτό το θέμα γιατί βλέπω ότι έχει πολύς κόσμος παράπονα προχωράς σε αυτόματη χρέωση και δεν σου δίνει τη δυνατότητα από το ίδιο site να σταματήσεις την συνδρομή.
Μπες στο web banking της κάρτας σου και απενεργοποίησέ την. Οπότε αυτόματα, αφού δεν θα μπορούν να την χρεώσουν θα διακόψουν την συνδρομή σου! Μετά, αφού περάσει η μέρα που σε χρέωναν, ενεργοποίησε την ξανά.

Reaction score
13
Μπες στο web banking της κάρτας σου και απενεργοποίησέ την. Οπότε αυτόματα, αφού δεν θα μπορούν να την χρεώσουν θα διακόψουν την συνδρομή σου! Μετά, αφού περάσει η μέρα που σε χρέωναν, ενεργοποίησε την ξανά.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορούν να με χρεώσουνε γιατί σε αυτή την κάρτα δεν έχω υπόλοιπο οπότε απλά βλέπω την απόπειρα χρέωσης και μου γράφει ότι η συναλλαγή απορρίφθηκε αλλά είναι μία κάρτα που κατά καιρούς χρησιμοποιώ όταν θέλω να κάνω μία αγορά την έχω λίγο σαν ασφαλείας το θέμα είναι ότι δεν μου έχει ξανατύχει αυτή η περίπτωση να μην μπορώ να απεγγραφω δεν είναι η κάρτα της μισθοδοσίας μου

Reaction score
15.752
Δεν είναι και πολύ πρακτικό, γιατί αν κάνουν αυτό που έκανε το magzter σε μένα, σε μερικές ημέρες μετά θα επαναλάβουν την προσπάθεια να χρεώσουν την κάρτα...

Reaction score
13
Δεν είναι και πολύ πρακτικό, γιατί αν κάνουν αυτό που έκανε το magzter σε μένα, σε μερικές ημέρες μετά θα επαναλάβουν την προσπάθεια να χρεώσουν την κάρτα...
Ακριβώς αυτό έκαναν το χω πει και πιο πάνω πριν από μερικές μέρες προσπαθήσανε να με χρεώσουνε διότι έφτασε ημερομηνία που συμπληρώθηκε μήνας από τότε που το έκανα για να κάνουνε τη συνδρομή πήρα πριν από 5 μέρες περίπου αν θυμάμαι καλά στην τράπεζα και μου είπε μπείτε στο site να κάνετε απεγγραφή ή να το απενεργοποιήσετε από κει εμείς δεν έχουμε δικαιοδοσία μπαίνω γράφω το email μου τα στοιχεία μου και τα λοιπά κάνω απεγγραφή και σήμερα πάλι προσπαθήσανε να με χρεώσουνε θεώρησα όλες αυτές τις μέρες ότι έχω ξεμπερδέψει αλλά δεν

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.394
Members
38.177
Νεότερο μέλος
spyrosavs