Απαντατε Σε Ανωνυμες Κλησεις?

Απαντατε σε ανωνυμες/κρυφες κλησεις?

• Total voters
    24

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η ερωτηση ειναι απλη.
Απαντατε σε κλησεις οπου δεν εμφανιζεται ο αριθμος του αλλου στο κινητο σας?
Παρακαλω σχολιαστε... :wink:

Reaction score
14
Nai απαντώ, γιατί έχω βάλει τις φιλενάδες μου να καλούν με αποκρυψη για να μην αφήνουν ίχνη. :wink:

Reaction score
41
Ναι γιατί..................

1) Δεν με κυνηγάει κανείς.......δοσάς!!! :lol:

2) Αν κάποιος έχει στο σπίτι του Tellas (πχ) και σε καλεί το νούμερό του ΔΕΝ εμφανίζεται........Και στο σπίτι έχω Tellas!!! :wink:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εγώ συνήθως δεν απαντάω (αν και στο σπίτι έχω Tellas κι έχω το ίδιο πρόβλημα με το Γιάννη)...

Δε μου αρέσουν οι εκπλήξεις....!!

Reaction score
14
Το κινητό το έχω για να μπορώ να επικοινωνώ ανά πάσα στιγμή όταν βρίσκομαι μακριά από σταθερή τηλεφωνική συσκευή.
Δεν το έχω για να μπορεί να με βρίσκει ο οποιοσδήποτε...οποιαδήποτε (ακατάλληλη συνήθως) ώρα της ημέρας.

Συνεπώς ή δεν το απαντώ ή το απαντώ ανάλογα με την διάθεσή μου και την διαθεσιμότητά μου.

Reaction score
0
Αν και θα ήθελα να μην απαντώ (και γενικώς after hours να μην το χρησιμοποιώ) δεν γίνεται...έχει αναπτυχθεί και μια άποψη πλέον ότι αν δεν απαντήσεις γίνεσαι κακός... δηλαδή προ κινητού που άλλος δεν μπορούσε να σε βρει τι έγινε ? μήπως μου πληρώνουν το λογαριασμό και δεν το ξέρω? Τώρα τι σχέση έχει με τις κλήσεις με απόκρυψη ? Όσοι με ψάχνουν συνήθως στηρίζονται ότι στην απόκρυψη θα απαντήσω ενώ χωρίς την απόκρυψη θα screenaro την κλήση και θα αποφασίσω εάν θέλω να μιλήσω η όχι...

Reaction score
7
Και εγώ απαντάω γιατί και εμείς σπίτι έχουμε lannet.Και εκτός αυτού πολλοί φίλοι και γνωστοι έχουν απόρρητα οπότε δεν ξέρεις ποιός θα είναι.

Reaction score
41
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Παρακαλω σχολιαστε... :wink:
Το ζήτημα είναι ΓΙΑΤΙ έκανε αυτή την ερώτηση ο κατεργάρης............
Μήπως τα πιπίνια του τηλεφωνούν ακατάλληλες ώρες με απόκρυψη και για την αποφυγή πολέμου εντός της οικίας του.....τα αποφεύγει και ψάχνει δικαιολογίες???? :roll: :wink:

Όλοι σχολιάσαμε Αντρέα.........
Εκτός από έναν...........
Βγάλε το μαύρο γυαλί και απάντα.......... :twisted: :twisted:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Συνήθως όχι.
Δυστυχώς το τηλέφωνό μου πρέπει να είναι ανοιχτό 24Χ7, αλλά αν δω ανώνυμη κλήση συνήθως δεν απαντάω γιατί απλά μου τη σπάει...

Τις.... υπόλοιπες κλήσεις απλά τις βάζεις σε μια τάξη... για να μην πέρνουν ότι ώρα να ναι.
Επίσης απαγορεύονται τα sms. :wink:

Reaction score
5
Τις περισσοτερες φορες (πια) απανταω...

Για ενα μεγαλο διαστημα δεν απαντουσα επειδη προσπαθουσα να αποφυγω εναν σπασRΧδη πωλητη-προωθητη... Επειδη αν πω μια φορα ΟΧΙ θελω ο αλλος να το σεβαστει και να μην με ζαλιζει.

Το θεωρω σπαστικο ομως να εχει ο αλλος αποκρυψη επιτηδες...

Καποτε οταν δεν υπηρχε η αναγνωριση ή οταν επρεπε να την πληρωσεις εξτρα ετρεχαν ολοι να βαλουν και τωρα ασχολουνται με την αποκρυψη...

Ασε το αλλο...
Που σου κανουν αναπαντητη (πχ για να καλεσεις εσυ) αλλα εχουν αποκρυψη...

Reaction score
41
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Ασε το αλλο...
Αυτό είναι από τις σοβαρότερες λαλακίες που κάνουν μερικοί και δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ηλίθιος μπορεί να γίνει κανείς!!

Και ακόμα χειρότερα ΔΕΝ έχω ακόμα καταλάβει το νόημα των αναπάντητων που κάνουν τα μικρότερης ηλικίας άτομα (κυρίως) :evil:

Reaction score
41
Σπύρος Μπλάτσιος said:
το έχουν πάρει για πλάκα...
Μα αυτό είναι.......σπασRX/ (ο τόνος στην λήγουσα παρακαλώ.....)
Κάνω μάθημα και ακούω κάθε τρεις και λίγο τριν & ντρουν.....
Και καλά με τα παλιότερα κινητά.....
Αλλά κάθε λίγο να ακούς Βανδή από χάλι ηχογράφιση απ' το ραδιόφωνο...... :evil: :evil: :evil:
Μετά την 3η αναπάντητη πάντως τους το κλείνω......... :wink:

Reaction score
7
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Ασε το αλλο...
Αυτό είναι από τις σοβαρότερες λαλακίες που κάνουν μερικοί και δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ηλίθιος μπορεί να γίνει κανείς!!

Και ακόμα χειρότερα ΔΕΝ έχω ακόμα καταλάβει το νόημα των αναπάντητων που κάνουν τα μικρότερης ηλικίας άτομα (κυρίως) :evil:
Όπα τσιμπήσαμε λαβράκι....Και τι δουλειά έχεις φίλε Γιάννη με μικρότερης ηλικίας άτομα???Αρχίσαν τα πιπίνια τις αναπάντητες?????:D:D:D:p

V

VIDEOMIX

Guest
Τώρα απαντώ. Πρίν κάποιο διάστημα που είχα πρόβλημα με κάτι πιστωτικές, δεν απαντουσα. Όμως μου την σπάνε γενικά αυτοί που παίρνουν με απόκρυψη. Επίσης, όταν παίρνω κάποιον που μου χρωστάει, δεν βάζω ποτέ απόκρυψη. Προτειμώ να μην το σηκώσει (ειναι και αυτό ενα είδος απάντησης, δηλαδη οτι με αποφεύγει και έτσι αποκαλύπτεται η πρόθεσή του) παρά να κάνω πουστι@ για να πετύχω τον σκοπό μου.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
πάντως έχει γίνει μόδα η "αναπάντητη".
Χθες άκουσα 2 πιτσιρικάδες να συζητάν για το που θα βρεθούν το βράδυ και λέει ο ένας στον άλλον "ρίξε μια αναπάντητη να τα πούμε"

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
πάντως έχει γίνει μόδα η "αναπάντητη".
Χθες άκουσα 2 πιτσιρικάδες να συζητάν για το που θα βρεθούν το βράδυ και λέει ο ένας στον άλλον "ρίξε μια αναπάντητη να τα πούμε"
Αναπάντητες κλήσεις παντού.... :lol: :lol: :lol:

Και εγώ το σηκώνω όταν είναι με απόκρυψη γιατί όταν με παίρνουν από το σπίτι πάντα βγαίνει με απόκρυψη.Αυτό συμβαίνει επειδή σπίτι έχω Telepassport
και για για να φτάσει η κλήση στο κινητό μου (Vodafone) περνάει μέσα από το δίκτυο του πΟ.Τ.Ε. Ετσι επειδή αλλάζει 2 φορές δίκτυα βγαίνει με απόκρυψη (αν είχα κινητό Κοσμοτε θα έβγαινε κανονικά ο αριθμός).
Επίσης το σηκώνω επειδή μου αρέσουν οι εκπλήξεις :)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.106
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo