Απαράδεκτη συμπεριφορά μέλους.

Reaction score
9
Με το παρόν σχόλιο θέλω να καταγγείλω την απαράδεκτη και κοροϊδευτική συμπεριφορά του μέλους
stavrosz ''Επαγγελματίας" απέναντι μου , με αφορμή αγγελία πώλησης προενισχυτή που έχω ανεβάσει στο Avsite.
Με τον συγκεκριμένο "κύριο" συμφωνήσαμε, μετά από το ενδιαφέρον του για την αγγελία μου και λόγω του ότι εδρεύω στην Θεσσαλονίκη, να κατέβω με τον προενισχυτή στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστώσει ότι όντως είναι καινούργιος στο κουτί του όπως ισχυρίζομαι στην αγγελία. Πράγματι πέντε ημέρες μετά την αρχική τηλεφωνική επαφή μας, επικοινώνησα ξανά μαζί του ρωτώντας αν ισχύει το ενδιαφέρον αφού την επόμενη μέρα θα βρισκόμουν στην Αθήνα με τον προενισχυτή και μου απάντησε ναι και να επικοινωνήσω μαζί του μόλις φτάσω . Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 18/9 βρισκόμενος πλέον στην Αθήνα τηλεφωνώ χωρίς να πάρω απάντηση και στην συνέχεια στέλνω sms, πάλι χωρίς απάντηση, ότι βρίσκομαι Αθήνα και περιμένω επικοινωνία. Την Παρασκευή το πρωί μου στέλνει sms ότι θα μου τηλεφωνήσει το απόγευμα για να κανονίσουμε συνάντηση, όμως και πάλι δεν τηλεφωνεί ούτε και απαντά σε 3 δικές μου κλήσεις, στέλνοντας μου τελικά sms στις 9.30 το βράδυ, λέγοντας ότι είχε δουλειά και ότι θα μου τηλεφωνούσε το Σάββατο.Η κοροιδία ολοκληρώνεται λοιπόν το Σάββατο με νέο sms όπου μου ανακοινώνει (τι αύμπτωση) ότι έχει χαλάσει ο ενισχυτής του, τον πήγε στον τεχνικό και δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε τον προενισχυτή (υπ΄όψιν ότι η συμφωνία μας ήταν να διαπιστώσει ότι ο προενισχυτής είναι σε κατάσταση καινούργιου και όχι αν θα του άρεσε ηχητικά.) Την Κυριακή φυσικά επέστρεψα, μετά από τρεις μέρες εξόδων και ταλαιπωρίας και γράφω αυτό το σχόλιο για να ενημερώσω το site, για τον απαράδεκτο αυτόν τύπο, μήπως και γλυτώσει κάποιος άλλος στο μέλλον από την συμπεριφορά του .

Var

Reaction score
84
Ήρθατε στην Αθήνα από Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για ραντεβού με τον εν λόγω κύριο και τελικά σας απέφυγε μ αυτόν τρόπο ;

Reaction score
754
Είναι της μόδας φαίνεται.

Το ίδιο περίπου μου συνέβη πριν 2 μήνες με την αγοραπωλησία μιας μοτοσυκλέτας. Μέχρι το βράδυ της προηγούμενης όλα καλά, την ημέρα της συνάντησης άφαντος με απενεργοποιημένο το κινητό.

Λυπάμαι πολύ αγαπητέ για την ταλαιπωρία.

gid

Reaction score
10.278
...περιστατικό που δικαιώνει το συγκεκριμένο μαρκάρισμα όσων διαρκώς αγοράζουν και πωλούν.

Reaction score
25.701
Ακριβώς αυτό !
τώρα με τρώει η περιέργεια λίγο, θεσσαλονίκη αθήνα κόστος μετάβασης κάτω από 70 ευρώ δεν παίζει (με κτελ το απολύτως φθηνότερο) και διαμονή πες έχεις άκρη κλπ, τεσπα , έκανες όλη αυτήν την ταλαιπωρία για πιθανή πώληση 580 ευρω;
ασχέτως συμπεριφοράς που είναι κατακριτέα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.636
Αναλογως του κοστους παντα.
Δεν είναι όλα λεφτά αγαπητέ, μπροστά σε τέτοιου είδους ταλαιπωρία η οποία μάλιστα δεν αποζημιώνεται με κανένα ποσό.

Αυτό με τις παράδες πρέπει λίγο να το κοιτάξουμε ως κοινωνία, όλα πλέον είναι για τα λεφτά... Υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά.

Reaction score
898
Δεν είναι όλα λεφτά αγαπητέ, μπροστά σε τέτοιου είδους ταλαιπωρία η οποία μάλιστα δεν αποζημιώνεται με κανένα ποσό.

Αυτό με τις παράδες πρέπει λίγο να το κοιτάξουμε ως κοινωνία, όλα πλέον είναι για τα λεφτά... Υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά.
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Εκτιμώ όμως ότι όλοι έχουμε φάει τα μούτρα μας λίγο πολύ με τέτοιες περιπτώσεις.

Επίσης να συμπληρώσω ότι οι αρκετές εξυπηρετήσεις και παραχωρήσεις, δημιουργούν στην πλειοψηφία τους, αχάριστους ανθρώπους, λάθος προσδοκίες και γενικά απογοήτευση για τον προσφέροντα.
Η λύση για την ψυχική ηρεμία του καθενός, είναι να μπαίνουν όρια εξαρχής και να τηρούνται ανεξαιρέτως.

Reaction score
9
τώρα με τρώει η περιέργεια λίγο, θεσσαλονίκη αθήνα κόστος μετάβασης κάτω από 70 ευρώ δεν παίζει (με κτελ το απολύτως φθηνότερο) και διαμονή πες έχεις άκρη κλπ, τεσπα , έκανες όλη αυτήν την ταλαιπωρία για πιθανή πώληση 580 ευρω;
Κόστος μετακίνησης 57 ευρώ με κτελ , διαμονή σε συγγενικό πρόσωπο...Το θέμα δεν είναι τα έξοδα αλλά η συμπεριφορά.

Reaction score
2.655

Αν μιλαμε για 580 ευρω, οχι.
Αν μιλαμε για 10000 και καιγεται ο αλλος να πουλησει για τους δικους του λογους, σαφως και αξιζει, εκτος κι αν θελετε να του τα δωσετε εσεις ωστε να μην αγχωνεται κι ο πωλητης.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.949
Ερώτηση,τι θα πει "συμφωνήθηκε"; Προτάθηκε στον υποψήφιο αγοραστή ή ζητήθηκε από αυτόν;

Εάν το δεύτερο, απορώ τι είδους άνθρωπος θα μπορούσε να ζητήσει κάτι τέτοιο για συναλλαγή τέτοιου ποσού. Ας αφήσουμε τα κίνητρα του πωλητή.

Reaction score
1.813
Απαντηση στον Θωμα...
Ενδιαφερθηκα για τον προενισχυτη. Τον ρωτησα εαν θα κατεβει καθολου Αθηνα μου ειπε θα κατεβει για 4 ημερες. Οποτε μου ειπε θα φερει μαζι του και τον προενισχυτη να συναντηθουμε να τον δω. Οχι οτι θα κατεβαινε για το μηχανημα μονο και φυσικα δεν κατεβηκε για 4 ημερες μονο για αυτο.
Ηρθε αλλα με καθυστερηση 2 ημερων λογω δουλειας Σαββατο πρωι βγαζω τον τελικο να τον ετοιμασω για την δοκιμη (προσοχη δεν ηταν σιγουρη η αγορα) και ο τελικος δεν αναβε. Του στελνω μηνυμα οτι δεν εχω τελικο για δοκιμη και δεν ξερω τι εχει δεν ξερω εαν εχω τελικο τελικα. Τον ρωταω ποτε θα φυγει εαν προλαβω αλλα θα εφευγε την επομενη ημερα ηταν αδυνατο να προλαβω οτιδηποτε.
Που ειναι λοιπον η κακη συμπεριφορα ???
Θωμα να εισαι προσεκτικος με το τι λες.
Αντιθετως ολο το σκηνικο με βαζει σε υποψιες...
Στην αρχη μου ειπες οτι ο προενισχυτης ειναι σφραγισμενος. Μετα μου ειπες οτι τον ειχες ανοιξει να δοκιμασεις οτι δουλευει γιατι ετσι σου ειπε ο πωλητης. Μετα μου ειπες οτι τον ειχε παραγγειλει ενας φιλος σου αλλα τελικα δεν τον πηρε (γιατι αραγε? ). Και βλεπω μεγαλη στενοχωρια που δεν τον εδωσες? Γιατι αραγε? Και ηθελες να παρω εναν προενισχυτη χωρις να δω οχι αν μου αρεσει αλλα εαν δουλευει?
Δεν μας τα λες καλα Θωμα.....

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Συγνωμη αλλα για 580 πωληση μηχανηματος δεν θα κατεβαινα αθηνα για να του φερω το μηχανημα να το δοκιμασει κιολας. Επειδη και εγω ειμαι μηχανηματακιας και την εχω πατησει και καταλαβαινω την ταλαιπωρια και το σπασιμο το να στο φερω να το δεις ακυρο απο δω και περα, οποιος θελει το μηχανημα εδω ειναι ελα να το κανεις ακροαση και να το παρεις. μηπως επρεπε να παρεις μια μικρη προκαταβολη? τουλαχιστον τα εξοδα μεταφορας σου? ειναι ενα μικρο επιχειρημα να σου δειξει αν πραγματικα το ηθελε η οχι.

Reaction score
5.981
Γιατί αλλιώς δεν πουλιέται αυτός ο προενισχυτής!

Reaction score
1.813
Συγνωμη αλλα για 580 πωληση μηχανηματος δεν θα κατεβαινα αθηνα για να του φερω το μηχανημα να το δοκιμασει κιολας. Επειδη και εγω ειμαι μηχανηματακιας και την εχω πατησει και καταλαβαινω την ταλαιπωρια και το σπασιμο το να στο φερω να το δεις ακυρο απο δω και περα, οποιος θελει το μηχανημα εδω ειναι ελα να το κανεις ακροαση και να το παρεις. μηπως επρεπε να παρεις μια μικρη προκαταβολη? τουλαχιστον τα εξοδα μεταφορας σου? ειναι ενα μικρο επιχειρημα να σου δειξει αν πραγματικα το ηθελε η οχι.
Η πλακα ειναι οτι μου ειπε τον αγορασε 630 ευρω και τον πουλουσε 580. Ειναι ευνοητο οτι θα μπορουσα να παραγγειλω κι εγω εναν καινουριο αλλα επειδη συνεχεια αγοραζω και δινω μηχανηματα ξερω οτι ειναι ωραιο να παιρνεις απο καποιον και να του δινεις την δυνατοτητα να παιρνει κατι αλλο. Οπως και να δινω κι εγω πραγματακια για να ψωνιζω νεα. Απο εκει και περα αρχιζει η παπατζα του τυπου. Μαλιστα μου ειπε οτι ειχε εναν ιδιο και αυτος ειναι δευτερος ενος φιλου του που δεν τον πηρε. Να σου πω τι νομιζω οτι ο δικος του εβγαλε θεματακι, παρηγγειλε αλλον και προσπαθησε να δωσει τον δικο του. Γι αυτο τετοια πρεμουρα για ενα πολυ φθηνο μηχανημα. Και ειχε απαιτηση να τον παρω χωρις να εχω τελικο να τον δοκιμασω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.149
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound