Πλεούμενα και χόμπι της θάλασσας

Reaction score
398
Και μιας κ ειμαστε κ γκατζετοφορουμ ας δουμε και πλανα της νεας μου insta 360 x5

Edit κοψιμο κ ραψιμο με ενεργοποιηση Dolby Vision and HDR στην εφαρμογή insta στο IPAD που ηταν συνδεδεμένο πρωτα με την καμερα μεσω bluetooth.

Panoramic view to Agia Kyriaki (Insta 360 x5 footage)

Παραλία Παχιά Άμμος - Πτελεός (Insta 360 x5 Footage)

Αγία Μαρίνα - Λεύκες Πτελεός ( Insta 360 x5 footage)

Αγία Κυριακή - Τρίκερι ( Insta 360 x5 footage)

Απίστευτα όμορφο κ ήσυχο κολπάκι (Insta 360 x5 footage)

Reaction score
398
Οι τελευταίες μου εξορμήσεις με το τρίμετρο σιμπάκι δώ στα του Πηλίου!!

Kolibri KM 330 DL - Tohatsu 6 HP - Αη Γιάννης προς φανταστικές Σπηλιές Πυλέα!!!!

Kolibri KM 330 DL - Tohatsu 6 HP Άφιξη στην μαγευτική παραλία Μπριάνου και Αγ. Σαράντα (Πήλιο)

Kolibri KM 330 DL - Tohatsu 6 HP Άφιξη στην μαγευτική παραλία Πλάκα!! (Πήλιο)

melina

Cargo 200
Reaction score
45.697
@Zizik
μάθε να βγάνεις τέτοια ψάρια και να στήσουμε μια κονσερβοποιία πριν τους άλλους να τα κονομήσουμε ρε!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.830
Μάλλον ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ξέχασε τα φώτα αναμμένα 1-2 καλοκαίρια γιατί αυτά δεν διαλύονται σε 10 χρόνια, ούτε καν σε 20.

Ένα σούρουπο στα Κύθηρα σταμάτησε να δουλεύει το μπροστινό φως πλεύσης. Το ανοίγω, φεύγουν κομματάκια, το ψευτομπαλώνω, δουλεύει. Στην επόμενη εκδρομή τα ίδια.
Τέλος Αυγούστου εκνευρίζομαι, το σφάζω πλήρως, βάζω άφθονο super glue και επιτέλους λειτουργεί σωστά.
Με έτρωγε όμως το ζήτημα γιατί ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου απάντησαν οτι έχει καταργηθεί το φωτάκι. :o:o:o:o Τι θα γίνει όταν διαλυθεί τελείως το πλαστικό; Θα πετάξω το πανέμορφο ανοξείδωτο κλουβάκι-όκι ή θα το έχω κλούβιο;

Ψάχνω μέρες κι επιτέλους βρίσκω ένα και μοναδικό μαγαζάκι στο Αμέρικα που το έχει!
(Πήρα 2)

1758550030843.jpeg

Είναι άσπρο από πάνω, στ' @@ μας. :biggrin:

1758550096558.jpeg

1758550214656.jpeg

Καλέ είναι πάλι πράσινο το δεξί. Είχε γίνει μπλε από το κάψιμο... >:(

1758550264551.jpeg

Το πρόβλημα είναι οτι οι λάμπες των 10W που χρησιμοποιούν τα φώτα 2 ναυτικών μιλίων υπερθερμαίνουν τα πλαστικά ενώ οι αντίστοιχες LED (πλαφονιέρας) είναι κατευθυντικές ενώ απαιτούνται περίβλεπτες. Θα δοκιμάσω να δω μήπως λειτουργούν σωστά αλλά δεν είμαι αισιόδοξος.
Έχω πάντως μεγάλη χαρά! :party:

Και μην ξεχνάμε: Η ΘΑΛΑΣΣΑ θέλει σεβαζμό!

melina

Cargo 200
Reaction score
45.697
Αμα δεις πλεούμενο με πολλά φώτα διαφόρων χρωμάτων μην ψάξεις το βιβλίο να δεις τι είναι και ποιος έχει προτεραιότητα. Είναι σίγουρα της κατηγορίας "κόψε και φεύγα".

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.713
κάτι τέτοιο;

Δεν έλεγες να σου βάλουν δυο στην παραγγελία;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.830
κάτι τέτοιο;
Πούναιτο το τέτοιο; Όσα βρήκα εδώ έχουν μόνο εμπρός ή εμπρός-πίσω LEDs.

Δεν έλεγες να σου βάλουν δυο στην παραγγελία;
Πωλούνται μόνο πλήρη με λάμπα, και καλωδίωση που δεν χρησιμοποίησα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.152
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound