Απαράδεκτη συμπεριφορά μέλους.

Reaction score
1.814
@stavrosz πριν παραθέσεις οτιδήποτε....θα πρέπει να συμφωνήσει και ο Θωμάς....είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μηνύματα....

και να αναρτηθούν σε σκρινσοτς
Οκ αν συμφωνει να αναρτηθουν. Συμφωνεις θωμα;

Reaction score
12
Συγνωμη αλλα για 580 πωληση μηχανηματος δεν θα κατεβαινα αθηνα για να του φερω το μηχανημα να το δοκιμασει κιολας. Επειδη και εγω ειμαι μηχανηματακιας και την εχω πατησει και καταλαβαινω την ταλαιπωρια και το σπασιμο το να στο φερω να το δεις ακυρο απο δω και περα, οποιος θελει το μηχανημα εδω ειναι ελα να το κανεις ακροαση και να το παρεις. μηπως επρεπε να παρεις μια μικρη προκαταβολη? τουλαχιστον τα εξοδα μεταφορας σου? ειναι ενα μικρο επιχειρημα να σου δειξει αν πραγματικα το ηθελε η οχι.
Εχεις δικιο επρεπε να ζητησω μια προκαταβολη, απλα πεισθηκα να κατεβω απο το γεγονος οτι υπηρξε επικοινωνια επανειλημμένως ακομα και μια μερα πριν ταξιδεψω οπου μου επιβεβαιωσε εντονα το ενδιαφερον του.
Οκ αν συμφωνει να αναρτηθουν. Συμφωνεις θωμα;

Last edited:

Reaction score
1.814
Αναμενω να συμφωνησει να αναρτηθουν τα sms μας.
Τα εχω ηδη στειλει στο site.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.801
Τα εκανα αναρτηση και τα εδβησες δεν τα εχεις στη μνημη;
Είπαμε σκρινσοτς για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.021
Ειναι sms . Πως λαμβανεται screen shots?
Συνήθως με συνδυασμό κουμπιών στο κινητό. πχ στο oneplus που εχω, το power button με το volume- (τώρα να χρησιμοποιεί κάποιος τόσα χρόνια κινητά, και να μην ξέρει τα βασικά... ψάξτε βρε παιδιά). :geek:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.801
Συνήθως με συνδυασμό κουμπιών στο κινητό. πχ στο oneplus που εχω, το power button με το volume- (τώρα να χρησιμοποιεί κάποιος τόσα χρόνια κινητά, και να μην ξέρει τα βασικά... ψάξτε βρε παιδιά). :geek:
γιατί? εσύ τόσα χρόνια ψηφίζεις ξέρεις τα βασικά? :biggrin:

Reaction score
12
τώρα...αυτό

έρχεται σε αντίθεση με αυτό όμως
Η δοκιμη θα γινοταν κυριως για λειτουργικους λογους ,οτι το μηχανημα παιζει χωρις κανενα προβλημα και οτι ειναι σε καινουργη κατασταση στο κουτι του., αυτο μου ζητησε Αλλα και απο ηχητικης αποψης δεν ειχα καμμια αντιρρηση να δοκιμαστει να κριθει και να απορριφθει.Απλα αυτο δεν συνεβη ποτε .Δεν απεφυγα εγω την δοκιμη και δεν θα ειχε δημιουργηθει κανενα θεμα αν ειχε γινει η δοκιμη και μου ελεγε οτι δεν μου αρεσει ο ηχος και δεν θα τον αγορασω.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.021
γιατί? εσύ τόσα χρόνια ψηφίζεις ξέρεις τα βασικά? :biggrin:
Δεν μου έστειλες ακόμα το μάνιουαλ που σου ζήτησα, μόνο εσύ το έχεις! Οπότε που να ξέρω, στην τύχη πάω, δεν είμαι καλά διαβασμένος! :p :fuckyou: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.656
Τώρα που σε βρήκα, ξέρεις να μου πεις πως τραβάω σκρισότ σε win 7?
Ποτέ δεν κατάλαβα τον τρόπο...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.021
Τώρα που σε βρήκα, ξέρεις να μου πεις πως τραβάω σκρισότ σε win 7?
Ποτέ δεν κατάλαβα τον τρόπο...
Πάτα το κουμπί prtscn, και κάνε επικόλληση (paste) σε κάποιο πρόγραμμα που επεξεργάζεται εικόνες, όποιο κι αν είναι. Με alt+prtscn παίρνεις μόνο το ενεργό παράθυρο.

ΥΓ. Win 7 έχεις; μωρέ μπράβο! :geek: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.656
ΥΓ. Win 7 έχεις; μωρέ μπράβο! :geek: :roflmao:
Το pc το έχω για να ανεβάζω τις μπάμιες μου, αν αλλάξω σε νεότερο λειτουργικό θα φαίνονται πχιο λαχταριστές οι μπάμιες μου?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound