Akis_G
Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
- Reaction score
- 8.006
Εισαι γίγας!Είναι το first watt από τα 2 ή 4 watt (δε θυμάμαι) του ενισχυτή των ηχείων της παλιάς οθόνης μου.
Κανένας ενισχυτής δεν είναι ντροπή.
Εισαι γίγας!Είναι το first watt από τα 2 ή 4 watt (δε θυμάμαι) του ενισχυτή των ηχείων της παλιάς οθόνης μου.
Κανένας ενισχυτής δεν είναι ντροπή.
Μεγάλη μπουκιά φάε... (την ξέρεις τη συνέχεια, μεγάλο παιδί είσαι)Κανένας ενισχυτής δεν είναι ντροπή.
Ε, ήταν βέβαιο.Δεμπαιζουν.
Ακουσα εγω.
Ασε, δραμα!
Με το ζορι καρεκλα εχει, οχι περιστρεφομενη.Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις.
Το δωμάτιο είναι double face. Μπροστά για ροκ, πίσω για κλασσική. Με περιστρεφόμενη καρέκλα.
ΟΧΙ για τα ATC ειναι εξαιρεση του κανοναΑφτά τα ενεργά πάντως, έχω μάθει πως δε παίζουν κλασσική.
Άϊ ρε πάγενε να δεις καμιά συναυλία του Μόμπι, που μου'βγαλες εξαίρεση για τα ATC, λες και τα Genelec στο πηγάδι κατούρησαν, σα τα Neumann, Adam, dynaudio, Focal, JBL, me Geithain, PMC και όλα τ'άλλα που δε παίζουν κλασσική.ΟΧΙ για τα ATC ειναι εξαιρεση του κανονα
δεν ειναι μονο στο μυαλομας αλλα και κατω απ τον αφαλοΡε αϊντε κατουρήστε και λίγο, όλο στο σεκς το μυαλό σας, πορνόγεροι του όντιο, Μάπετ σόου το καταντησατε.
Στάσου, μύγδαλα!Μια λέξη μόνο θα πω, και πάω βόλτα μετά στον Τραμπ, λοιπόν, σημειώνεις; Σημείωσε: τρινοβ.
Έφυγα τώρα.
ε ναι ρε συ, δεν ειναι τυχαιο που δεν εβαλε τις γνωστες πορδιτσεςΟΧΙ για τα ATC ειναι εξαιρεση του κανονα
Δεν είναι μόνο αυτά Χρήστο μου.τα λεφτα Κωστα τα λεφτα τα ατιμα μεγα προβλημα
ειπαμε τα ενεργα δεν κανουν για κλασικη μουσικη πλην των ATC και NEUMANN
KH 870 KAI KH 420 τα εχω ακουσει, εχουν πιστοποιηση απο εμενα
δεν χρειαζεται να τα ακουσουν αμα το λεω εγω ειναι νομος
πες μας αν θελεις δυο λογακια για τα ld 88 . Ειναι τα Α ? Παιζει ????? Τα εχεις δοκιμασει σαν main left, right με το v2 ???Challenge accepted!
Πουντος, πουντος ο ενισχυτής;
Αν δε σας αρέσει, μόλις πέρασε η γιορτή μου. Δέχομαι ακόμη δώρα.
View attachment 185651