Αποθηκευση πολυκαναλου

Reaction score
23
Παιδια θα ηθελα να βαλω στο παταρι τον παλιο μου ενισχυτη. Αν τον αφησω καμια δεκαετια αχρησιμοποιητο θα χαλασει;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Οχι, εδω δεν χαλανε οταν παιζουν (!), αλλα μια δεκαετια απο σημερα για το τι θα τον θελεις; ΟΛΑ θα εχουν αλλαξει (ασε που μερικοι απο εμας...). Πουλησε τον καλυτερα!

Αν επιμενεις, μακρια απο υγρασια και σκονες!

Reaction score
23
Βασικα εχει χαλασει και θελει γυρω στα 100 ευρο μου ειπαν για να τον φτιαξουν. Οποτε σκεφτηκα να τον βαλω στην ακρη αφου βρηκα αλλον τωρα. Και απλα σκεφτομαι μηπως εχει καταστραφει τελειως μετα απο τοσο καιρο. Καλα δεν νομιζω να μεινει και πολυ... Βλεπω να τρωει πεταμα! Ευχαριστω παντως για την πληροφορια! :)

Y

Yiannis_B

Guest
Παιδια θα ηθελα να βαλω στο παταρι τον παλιο μου ενισχυτη. Αν τον αφησω καμια δεκαετια αχρησιμοποιητο θα χαλασει;
Θα έχεις πρόβλημα με τους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές. Μια φορά το χρόνο πρέπει ν' ανάβει το μηχανάκι...για μια ώρα τουλάχιστον...:rolleyes:

-γι' αυτό και μακριά από στοκ μηχανάκια πενταετίας και πάνω...

Reaction score
23
ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ?

ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ.
Αφτο σκεφτηκα.. Θα τον κρατησω κανα μηνα ακομα μπας και τον φτιαξω διαφορετικα θα τον χαρισω.. Αλλα δεν ειναι και κανα τρελο μηχανημα...Ενας pioneer vsx 528 ειναι...

Reaction score
23
Θα έχεις πρόβλημα με τους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές. Μια φορά το χρόνο πρέπει ν' ανάβει το μηχανάκι...για μια ώρα τουλάχιστον...:rolleyes:

-γι' αυτό και μακριά από στοκ μηχανάκια πενταετίας και πάνω...
Αυτο εχω ακουσει και γω... Αλλα δεν ηξερα αν ισχυει..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
1 μπορει να οξειδωθουν οι ιμιαγωγοι του
2 οι πυκνωτες καλο ειναι να εχουν μια επαφη με ρευμα μια φορα το μηνα.......
αλλιως χωστον και σε 10 χρονια μας λες.....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Οχι, εδω δεν χαλανε οταν παιζουν (!), αλλα μια δεκαετια απο σημερα για το τι θα τον θελεις; ΟΛΑ θα εχουν αλλαξει (ασε που μερικοι απο εμας...). Πουλησε τον καλυτερα!

Αν επιμενεις, μακρια απο υγρασια και σκονες!
Σωστα, μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει, ο ενισχυτης σιγουρα παντως!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster