- Reaction score
- 19.628
Διόρθωση :
Kαι να μην ξέρει όσο και τόσα πολλά όσο άλλοι (που ξέρει) ....
Διόρθωση :
Ούτε τι έφαγα χθες δεν ξέρω - θυμάμαι..που ξέρει
Ε, λογικό αφου αυτό δείχνει ότι έχεις καταναλώσει όλη την φαία ουσία σου να βοηθάς τον Makis σήμερα. Αυτό λέω καλό και τίμιο παιδί.Ούτε τι έφαγα χθες δεν ξέρω - θυμάμαι..
Κάτι ήξερε ο Αριστοτέλης όταν τόνιζε πως τα άκρα πρέπει να αποφεύγονται.Να λοιπόν, που ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και πήγαμε στο άλλο άκρο. Από την πείσμονα άγνοια των ρομαντικών, στην αλαζονεία των ορθολογιστών...
Αυτό ισχύει για αυτους που έχουν καταλήξει σε ένα θέμα. Αλλά τα άκρα χρειάζονται να τα φλερταρεις για να το καταλάβεις αυτό. Μπορεί και απλώς να υπακούσεις αλλά δεν μαθαίνεις πάρα πολλά έτσι ή και όταν μαθαίνεις είσαι πολύ γέρος και απλά φιλοσοφείς. χα χα ¨Οτι παθαίνουν όλοι στην Ελλάδα δηλαδή (θέλουμε δε θέλουμε χα χα).Κάτι ήξερε ο Αριστοτέλης όταν τόνιζε πως τα άκρα πρέπει να αποφεύγονται.
Οι σκληροπυρηνικοι
Για να φλερταρεις κάτι σου φαίνεται ελκυστικό. Δεν σημαίνει όμως ότι η έλξη που νιώθεις για κάτι είναι και κάτι προτιμητέοΑλλά τα άκρα χρειάζονται να τα φλερταρεις για να το καταλάβεις αυτό.
Έχει 340va toroidal 80w με υψηλό snr. Δεν θα έχει πρόβλημα να οδηγήσει τίποτα από όλα όσα προτάθηκαν .Οι περισσότεροι γράφετε χωρίς να λαμβάνετε υπόψιν τον ενισχυτή του Μάκη. Δεν διάβασα κάποιον να γράφει εντυπώσεις από σετάκι αυτού του ενισχυτή με κάποια ηχεία. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι δεν τον ξέρετε καν.
Όη βρε δεν τον ξέρουμε, αλλά για την ώρα έχουμε βγάλει μεζούρες και παίρνουμε μέτρα για τον όγκο των ηχείων, ψάχνουμε (χωρίς να το ομολογούμε) για χρωματικούς συνδυαΖμούς για το αισθητικό κομμάτι, δεν βλέπσ'..?Οι περισσότεροι γράφετε χωρίς να λαμβάνετε υπόψιν τον ενισχυτή του Μάκη. Δεν διάβασα κάποιον να γράφει εντυπώσεις από σετάκι αυτού του ενισχυτή με κάποια ηχεία. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι δεν τον ξέρετε καν.
Ηχητικά εννοώΈχει 340va toroidal 80w με υψηλό snr. Δεν θα έχει πρόβλημα να οδηγήσει τίποτα από όλα όσα προτάθηκαν .
Αν και από την μικρή εμπειρία μου οι διάφορες μεταξύ ενισχυτών με επαρκή οδήγηση είναι μικρές, ίσως να πρέπει να τον κουβαλήσει μαζί του τον ενισχυτή…Ηχητικά εννοώ
ναι πρεπει δυστυχως αλλα τι ακανςίσως να πρέπει να τον κουβαλήσει μαζί του τον ενισχυτή…
δεν ακούμε κυρίως χώρο εκτός αν καθόμαστε 5 μέτρα μακριά. Αν κάθεσαι κοντά ( έως 2,5μ) και δεν κολλήσεις τα ηχεία στον τοίχο και δεν τα φέρεις πολύ κοντά σε γωνιές είσαι οκ.Δεν ξέρω βρε παιδιά τι διαφορά κάμει αυτό.. (το άκουΖμα με μεταφορά ενισχυτικών κλπ)
Να το κάμεις 'νταξ αλλά..
Χώρο ακούμε κυρίως..
Θα βρεις διαφορές από ενισχυτή σε ενισχυτή αλλά συνδυαστικά με όλες τις άλλες παραμέτρους δεν βγαίνει άκρη (τουλάχιστον εγώ δεν βγάζω..)
δεν ακούμε κυρίως χώρο εκτός αν καθόμαστε 5 μέτρα μακριά. Αν κάθεσαι κοντά και δεν κολλήσεις τα ηχεία στον τοίχο και δεν τα φέρεις πολύ κοντά σε γωνιές είσαι οκ
System type | 4-way |
Enclosure type | Bass-reflex |
Frequency response ± 3dB | 39 - 30000 Hz |
Nominal impedance | 6 Ohm |
Amplifier Requirements | 25 - 180 W |
Sensitivity (2.83V/1m) | 89 dB |
Tweeter | 28 mm (1-1/8 in.), 17mm(0.7 in.) ribbon tweeter |
Woofer | 2 x 165 mm (6.5 in.) |
Dimensions (H x W x D) | 1028 x 223 x 352 mm / 40.47 x 8.78 x 13.86 in. |
Weight | 17,8 kg / 37.4 lbs. |