Απορίες από έναν άσχετο

Reaction score
8
Παιδιά γεια σας,

μένω σε ένα μικρό δωμάτιο και θέλω να πάρω μια μικρή τηλεόραση της προκοπής, και να πετάξω τη γκουμούτσα που έχω τώρα, από τις παλιές που ήταν τεράστιες.
Πήγα σε ένα μαγαζί και είδα διάφορες, αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά.
Θέλω να είναι οικονομική και καλή. Όλοι αυτό θέλουνε

Από 28 έως 32 το πιο πολύ γιατί δεν έχω χώρο. Θέλω να βλέπω τηλεοπτικά προγράμματα και μου αρέσουν πολύ οι ταινίες. έχω δίπλα και ένα λάπτοπ και έμαθα να κατεβάζω ταινίες, αλλά νοικιάζω και dvd.

Σε τόσο μικρό μέγεθος tv αξίζει να δώσω πολλά χρήματα για να είναι 100 συχνότητα και να έχει fullhd;;
Μου χρειάζεται; θα την καταλαβαίνω τη διαφορά.

Να δώσω τα χρήματα που έτσι κι αλλιώς δεν περισσεύουν, αλλά να μην πάρω και κάτι που θα μου είναι αχρείαστο.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας να με διαβάσετε

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Βασική παράμετρος για να δείτε τι τηλεόραση θα αγοράσετε είναι η απόσταση θέασης.Αν είναι πάνω από 2.5 μέτρα τότε οποιαδήποτε μικρότερη από 40'' θα φαίνεται μικρή μετά από λίγο.
Οπότε ας ξεκινήσουμε με το από τι απόσταση θα βλέπετε.

Υ.Γ.Οι 28άρες είναι ασύμφορες σε σχέση τις 32''.

Reaction score
8
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Σίγουρα η απόσταση δεν είναι πάνω από 2 μέτρα. ας πούμε 1.80 μέχρι 2 το πολύ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Eαν σας παίρνει χωροταξικά(ή και οικονομικά) καλό θα ήταν να κοιτάξετε σε 37'' ή 40''.
Εαν πάλι δεν τότε όχι τίποτα λιγότερο από 32άρα.
Περί Hz:http://www.avsite.gr/forum/threads/Περι-hz-σε-led-lcd-και-plasma.94432/
Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε η τηλεόραση να είναι 100Hz σε αυτή την διάσταση,εφόσον μιλάμε για σοβαρή οικονομική διαφορά.Αν μιλάμε για κανά 20ευρω διαφορά πάρτε την 100άρα.

Ποιές έχετε δει μέχρι στιγμής;

nima

Banned
Reaction score
618
Μη ξεχάσεις να είναι smart tv !!!!! λόγω παράλληλης χρήσης του laptop και μελλοντικών αναβαθμίσεων.

Reaction score
8
Δεν έχω καθόλου χώρο και οι 37-40 θα είναι μεγάλες και σίγουρα οικονομικά θα ανεβαίνου ψηλά.
Εκείνες που κυρίως κοίταξα ήταν οι 32 ιντς LG και Samsung.
Ναι 32 θέλω και εγώ να πάρω

Reaction score
8
Παιδιά καλησπέρα,

καταλαβαίνω οτι είστε ενα site υψηλής τεχνολογίας και οτι σας απασχολουν περισσότερο τα πιο εξελιγμένα προιοντα.

αν θέλει κάποιος ας μου απαντησει σε μια θεωρητική ερωτηση:
Απο πιο μέγεθος και κάτω τηλεορασης, ειναι πρακτικά ασήμαντο, εαν είναι 50ή 100hz η συχνότητά της;;

Reaction score
1.457
Είμαστε site για όλον τον κόσμο...που του αρέσει η τεχνολογία!Και πάντα υπάρχουν προτάσεις για όλα τα βαλάντια!;)

Τι ακριβώς θες να βλέπεις στην τηλεόραση?Digea,δορυφορικό,ταινίες με media player? ή τι άλλο?

Reaction score
8
Είμαστε site για όλον τον κόσμο...που του αρέσει η τεχνολογία!Και πάντα υπάρχουν προτάσεις για όλα τα βαλάντια!;)

Τι ακριβώς θες να βλέπεις στην τηλεόραση?Digea,δορυφορικό,ταινίες με media player? ή τι άλλο?
Digea 70% και καμμια ταινια μεσω laptop και hdmi 30%.
Εχω όμως αξεπέραστο πρόβλημα χώρου, για μέχρι 32",
γιαυτό ντρέπομαι να ρωτάω εδώ

Reaction score
1.457
Να μην ντρέπεσαι καθόλου,για ποιο λόγο?;)
Αν υπάρχει πρόβλημα χώρου και θες αυστηρά 32" μη σε απασχολεί καθόλου ούτε 50,ούτε 100" Ηz
Στα πόσα μέτρα βλέπεις?

Reaction score
8
Θέλω να την βαλω απεναντι απο το κρεββάτι μου, κάδρο.
Απο το προσκεφαλο στην tv, υπολογίζω 2 μέτρα
Υπολόγισε οτι η οραση μου δεν ειναι και η καλυτερη.....ου γαρ ερχεται μονο του το άτιμο το γήρας....εξηνταρησα ήδη!

Ευχαριστώ πάντως για την καλοσύνη και την ευγένεια σας!!! :)

Reaction score
1.457
Εγώ στο κρεββάτι μου έχω 52" tv και με την καλύτερη όραση,υπάρχει λοιπόν χωροταξικός χώρος που σε περιορίζει στις 32" ή είναι ψυχολογικό το θέμα?Αν δηλ.μπορείς να βάλεις μεγαλύτερη tv έχεις χώρο μην σκέφτεσαι κραββατοκάμαρα,απόσταση και τέτοια πράγματα.Αν είσαι στα 2 m. και 40άρα θα είσαι μια χαρά!

Reaction score
1.842
... Αν είσαι στα 2 m. και 40άρα θα είσαι μια χαρά!
Καλά τα λέει ο Λεωνίδας, ασπρομάλλη γέροντα! :p

Αν ο περιορισμός είναι κάτι χυδαίο (χρήμα) σεβαστό. Αλλιώς το μέγεθος μετράει. :rolleyes:

Reaction score
8
Απο το κατω μερος του κρεβατιου, μεχρι τον τοιχο που θελω να την βαλω καδρο, ειναι 45εκ. Φαντασου ενας μικρος διαδρομος-περασμα. Εφαγα πολυ γκρινια απο τη γυναικα, οτι η τηλεοραση εκει θα στενεύει το διαδρομο και θα την εμποδιζει.
Ήθελε να την βαλουμε στη γωνια του δωματίου, ψηλά αριστερά, με βραχίονα......ακουσον-άκουσον....το θεωρώ τελείως ακυρο
και φυσικα δεν της πέρασε.

Αλλά στο θεμα των ιντσων, εβαλε σκληρο βέτο ...ή 32 ή τίποτα
Δεν θελω να την στενοχωρησω και κάνω συμβιβασμό.
Συγγνωμη αν σας κουράζω!

Reaction score
1.457
Αρα δε σεν απασχολούν τα 100 Hz καθόλου,αφού είσαι σε 32" δε θα καταλάβεις διαφορά!

Reaction score
8
Καλά τα λέει ο Λεωνίδας, ασπρομάλλη γέροντα! :p

Αν ο περιορισμός είναι κάτι χυδαίο (χρήμα) σεβαστό. Αλλιώς το μέγεθος μετράει. :rolleyes:
anemele, τώρα σε προσεξα!
Ειναι και το χρήμα που δεν περισσεύει
ειναι και η γυναικα που φτάνει και περισσεύει...χαχα

Reaction score
1.457
Λεωνίδα, η πληροφόρια αυτή μου ειναι πολυ χρήσιμη :)
Δε θα καταλάβεις διαφορά σε 32"
Εχεις υπόψιν σου κάποια μοντέλα να τα δούμε αν αξίζει τον κόπο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.991
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph