Απορίες από έναν άσχετο

Reaction score
8
Δε θα καταλάβεις διαφορά σε 32"
Εχεις υπόψιν σου κάποια μοντέλα να τα δούμε αν αξίζει τον κόπο?
Δεν έχω κατι υποψιν μου

Το επομενο που θελω να ξεκαθαρισω ειναι, αν το fullHd στις 32, κανει διαφορά ή όχι

Reaction score
1.842
Σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε αναπαραγωγή dvd δεν κάνει διαφορά ούτε και στη 40άρα.

Reaction score
8
Για την F4000 που ειναι κατά 50 ευρώ κάτω, θα το συζηταγες
η νομίζεις οτι γιαυτή τη διαφορά αξιζει η f5000;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Παιδιά καλησπέρα,

καταλαβαίνω οτι είστε ενα site υψηλής τεχνολογίας και οτι σας απασχολουν περισσότερο τα πιο εξελιγμένα προιοντα.
Συγνώμη γαϊδουρία δικία μου,λόγω αμέλειας,που δεν απάντησα νωρίτερα:oops:.
Εννοείτε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς είμαστε εδώ για τους περισσότερους και όχι μόνο την ''ελίτ''.

Και επί των αποριών,μια χαρά τα είπαν οι προλαλήσαντες.Δεν χρειάζεται να είναι 100Hz ή full-hd.
Μιας και η χρήση θα είναι κατά πλειοψηφία σε τηλεοπτικό σήμα το καλύτερο είναι να δείτε μερικές σε ένα κατάστημα προ της επιλογής για να έχετε μια αίσθηση για την εικόνα τους και το αν βολεύουν εργονομικά(τηλεχειριστήριο,ένταση ήχου κτλ..).

Reaction score
8
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας:):)

Η κουβέντα μαζί σας φαίνεται πως έπιασε τοπο.
Πήγαμε σήμερα με τη γυναίκα μου σε ένα μεγάλο καταστημα, να δουμε τις τηλεοράσεις απο κοντά.
Οι 32άρες μας φάνηκαν μικρές, καπως "φτωχές και λίγες" θα τις έλεγα.
Με ρώτησε τι με συμβουλεύουν τα παιδιά του forum. Της είπα ότι μου προτεινετε 40" ασυζητητί.
Και τοτε εγινε το θαύμα..." Να πάρουμε την 40 τότε, κάτι παραπάνω θα ξερουν εκείνοι" μου είπε και με άφησε ξερό.
Μας άρεσε η 40F5000. Έπαιζε nova και μας άρεσε η είκόνα. Ζήτησα απο τον πωλητή να βάλει μία ταινία 1080p, αλλά δεν είχε.
Έτσι αύριο θα πάω με ένα στικάκι που έχω το skyfall, να δω και το fullhd της.
Καλά προχωράει το θεμα.....χαχαχα!

Στο τέλος μας είπε ο πωλητής ότι υπάρχει ακριβώς η ιδια σε 39 ίντσες, ίδια χαρκτηριστικά αλλά λίγο πιο μαζεμένη, η 39F5000. Εγω πρωτη φορά το άκουσα. Εσείς ξέρετε κάτι;;

Περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας.
Σας ειμαι ευγνώμων!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Υπάρχει αλλά από μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω σε καλύτερη τιμή την 40αρα(προφανώς τρέχει κάποια προσφορά).Οπότε 40άρα και ξερό ψωμί.

Άντε καλοθέατη:D

Reaction score
1.842
... Και τοτε εγινε το θαύμα..." Να πάρουμε την 40 τότε, κάτι παραπάνω θα ξερουν εκείνοι" μου είπε και με άφησε ξερό ...
Προφανώς η .... γερόντισα ξέρει να εκτιμά τους άντρες τους ψημένους τους σωστούς. :laugh:

Παίρνεις τη σαραντάρα και καλοθέατη! :dance2: Μπορείς μάλιστα; να την αναρτήσεις στον τοίχο με βάση και να μην πιάνει χώρο (πλάτος) στο πέρασμα.

:)

Reaction score
8
Προφανώς η .... γερόντισα ξέρει να εκτιμά τους άντρες τους ψημένους τους σωστούς. :laugh:
Φίλε anemele, τελικά μου φαίνεται ότι κάνω μισές δουλειές....από εδώ και πέρα θα είμαι με
40άρα τηλεόραση και
52άρα γυναίκα
η 32άρα που λέγαμε και παραπάνω......όνειρο ήταν και πάει:):)

Παίρνεις τη σαραντάρα και καλοθέατη! :dance2:
Μπορείς μάλιστα; να την αναρτήσεις στον τοίχο με βάση και να μην πιάνει χώρο (πλάτος) στο πέρασμα.

:)
Σε ευχαριστώ για τις ευχές!
η βάση που δείχνεις είναι η hama ή κάποια άλλη;;;;;;;;;

Επίσης παιδιά αν μπορεί κάποιος να μου πει, σε πιο ύψος περίπου να υπολογίσω την κάτω πλευρά ώστε να έχω σωστή θέαση;;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.487
Αν μπορείς οι υπότιτλοι ταινίας να είναι στο ύψος του ματιού.

Reaction score
8
Αν μπορείς οι υπότιτλοι ταινίας να είναι στο ύψος του ματιού.
οκ....σωστός!!!

και ένα τελευταίο - φαντάζομαι - μιας και αρκετά σας κούρασα
που μπορώ να ψάξω για τις ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω;

Reaction score
1.842
Ποια πήρες τελικά, δεν κατάλαβα. Για πε να βρούμε το μανουάλι.

Η βάση είναι κάποια τυχαία - αλλά κατάλληλη για τη διάσταση της τηλεόρασης - από Cosmodata. Συγκεκριμένα η MELICONI STILE F 400. Τελική τιμή 24 ευρώ.

Reaction score
8
Παιδιά, ενημερώθηκα ότι θα την παραλάβω την Τετάρτη, μαζί με τη βάση της και θα την εγκαταστήσω το ίδιο απόγευμα...

Τελικό κόστος 358+20 η βάση
σε 18 άτοκες δόσεις
νομίζω καλά είναι...ετσι;

Τώρα ψάχνω για τις ρυθμίσεις...
αν κάποιος ξέρει, ας ενημερώσει

να ειστε καλά:):)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.159