Απορίες...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Μετά την ανάγνωση περιοδικού του "ειδικού" τύπου μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες:

Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία του ηχοχρώματος;

Τι κάνει τα ηχοχρώματα να κρυώνουν;

Όταν θερμαίνονται τα ηχοχρώματα ιδρώνουν;

Άμα ζεσταθούν πολύ τα ηχοχρώματα γδύνονται;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.382
Απάντηση: Απορίες...

Έχεις κάτι απορίες και εσύ..
Για αυτό δεν έγινες reviewer αχαΐρευτε!

Reaction score
16.849

Εγω απ ότι έχω ακούσει.....,λέω, πως το ηχοχρώματα πρέπει οπωσδήποτε να είναι......γλυκό.

Γιαααα να διαβάσω κι άλλες απόψεις....

Reaction score
16.849

Εγω απ ότι έχω ακούσει.....,λέω, πως το ηχοχρωμα πρέπει οπωσδήποτε να είναι......γλυκό.

Γιαααα να διαβάσω κι άλλες απόψεις....
Εντιτ:Δεν τα χω παιξει τελειως.Εκεινο το αι παντ φταιει...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.789

Εντιτ:Δεν τα χω παιξει τελειως.Εκεινο το αι παντ φταιει...
Σε τι ...θερμοκρασία το δουλεύεις; :105:

Reaction score
16.849

Σε τι ...θερμοκρασία το δουλεύεις; :105:

H υγρασια θα ειναι υπαιτια...Ειπαμε,βρεχει καρεκλοποδαρα!:136:

Εσυ τι αποψη εχεις για ενα τελειο ηχοχρωμα?:103:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.789

Εσυ τι αποψη εχεις για ενα τελειο ηχοχρωμα?:103:
Αποφεύγω τα υψίσυχνα γιατί είναι γρήγορα και με ζεσταίνουν.:114:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.453

Μετά την ανάγνωση περιοδικού του "ειδικού" τύπου μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες:

Γιατί πράμα μιλάει; Λάμπα, τρανζίστορ ή ηχείο; (Μη μου πεις για music server τώρα... :114: )

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.980
Μετά την ανάγνωση περιοδικού του "ειδικού" τύπου μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες:...
δεν βαρεθηκατε?
Προφανώς ο συντάκτης αναφέρεται στην επικράτηση αρτίων ή περιττών αρμονικών στη φασματική κατανομή ενέργειας του αποδιδομένου ήχου,υποβαλλόμενος από τη ΄΄θερμοκρασία του λευκού΄΄ η οποία προέρχεται από τον τομέα της εικόνας.Κάτι ανάλογο απαντάται και σε εκφωνητές αγώνων ποδοσφαίρου οι οποίοι είχαν ξεκινήσει εδώ και χρόνια να παρεμβάλλουν μοδάτους όρους από το χώρο της καλαθοσφαίρισης στον ειρμό της περιγραφής τους.

Γιά την εμπέδωση όλων αυτών,ανατρέχουμε στο διάσημο πλέον σύμπλεγμα του ΄΄Στρως Καν΄΄:Όπως έστρωσες,δεν θα κοιμηθείς καν...:126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πόσο "άσχετος" είσαι. Και δεν φτάνει αυτό, χλευάζεις αυτούς που ξέρουν από χάι έντ, χρησιμοποιώντας το βήμα που κακώς σου έχει δοθεί. Αίσχος, ντροπή! Γι αυτό έχουν σταματήσει να γράφουν όλοι εδώ, ΟΛΟΙ.

Φεύγω κι εγώ.
Και δεν θα ξανάρθω.
Να μείνετε μόνοι.
Να κλαίτε.
Άντε γειά. :116:

...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

[YOUTUBE]0Ti4frWAc7E[/YOUTUBE]

η

[YOUTUBE]of8HrUU6ZjY[/YOUTUBE]

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τα αναλογικά ηχοχρώματα είναι κόκκινα-ζεστά :412:

Τα ψηφιακά μπλέ-ψυχρά:142:

Και το ηχόχρωμα Kafatos είναι πράσινο:136:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.816

Τον βλεπω για δοκιμαστη συσκευων στο Stereophile τον Τσαρουχα......... Μπλατσαρα......κατι θελει να μας πει ο ποιητης παντως με την προιγουμενη απαξιωτικη του δηλωση!!!!!

Reaction score
62
Προφανώς ο συντάκτης αναφέρεται στην επικράτηση αρτίων ή περιττών αρμονικών στη φασματική κατανομή ενέργειας του αποδιδομένου ήχου,υποβαλλόμενος από τη ΄΄θερμοκρασία του λευκού΄΄ η οποία προέρχεται από τον τομέα της εικόνας.Κάτι ανάλογο απαντάται και σε εκφωνητές αγώνων ποδοσφαίρου οι οποίοι είχαν ξεκινήσει εδώ και χρόνια να παρεμβάλλουν μοδάτους όρους από το χώρο της καλαθοσφαίρισης στον ειρμό της περιγραφής τους.
Το..."ζεστό" χρήμα πάλι τι σου λέει? :138:

Γιά την εμπέδωση όλων αυτών,ανατρέχουμε στο διάσημο πλέον σύμπλεγμα του ΄΄Στρως Καν΄΄:Όπως έστρωσες,δεν θα κοιμηθείς καν...:126:
:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.955

Μετά την ανάγνωση περιοδικού του "ειδικού" τύπου...
μπα! κατάφερες να διαβάσεις περιοδικό του "ειδικού τύπου"?

μου'φερε ένας φίλος ένα στερεοφίλ, και το πιο εντυπωσιακό ήταν πως ανα 2 σελίδες το πολύ έχει διαφήμιση καβλωδίου με 4 ονόματα (πως λέμε Άννα Μαρία Αντουανέτα Τροσκάν) πχ Μπλάκ Μάτζικ Ρίφερενς Ανιβέρσαρι...

Μερικά καβλώδια έχουν και 7 ονόματα... πχ Δον Χουαν Ντολόρες Ντι Ούλτρα Μπλακ Μάτζικ Σπέσιαλ (εννοείται το "ανιβέρασι εντίσιον"...)

Απίστευτο!

Επίσης, οι τίτλοι από τα "τεστ" είναι εκνευριστικοί.
Ξεκινάει πχ ένα "τεστ" ενός εξαιρετικού ηχείου κατασκευασμένου από ένα παλαίουρα καταξιωμένο και "γνώστη" μεγάλο κατασκευαστή αξιόλογων ηχείων (που ούτε κατα διάνοια δε μπορεί να θεωρηθεί ως "τεστ", αλλα λέμε τώρα) με τίτλο "δι σπίκερ χες έρντ μάι χάιεστ ρεκομεντέισιον". Τι λε ρε κάγκουρα! Που κατάφερε, καταϊδρωμένο το ηχείο να κερδίσει με τον ιδρώτα του την αξιότιμη κι αναντικατάστατη "καλή κουβέντα" της αυτού εξοχότητάς σας! Σιγά βρε λόρδε! Μωρέ έφτιαξες ποτέ έστω κι ένα ηχείο για να παριστάνεις τον καμπόσο που τόση πια αξία έχεις ώστε να "παλεύουν" τα ηχεία μεταξύ τους για να κερδίσουν τι? τι μωρέ? Που βάζεις στο στόμα σου το όνομα του κατασκευαστή και δε ντρέπεσαι! Που θα έπρεπε να ευχαριστείς το Θεό, άχρηστε εκθεσιομανή, που κατάφερες να ακούσεις πως παίζει το ηχείο του μάστορα! Μα ποιος είσαι τέλος πάντων; ο τροσκαν?

Και ξεκινώ να διαβάσω το "τεστ" του 3.7 και σταματώ λίαν συντόμως, διότι έχει μέσα τόσες αλλεπάλληλες βλακείες, που αν τις έγραφε κανένας εδώ στο φόρουμ θα τον είχαμε πάρει με τις πέτρες και θα είχε φάει μπαν για τρόλινγκ!

Κι υπάρχουν άνθρωποι που τις διαβάζουν αυτές τις ξεφτελισμένες φυλλάδες του κ@λου κι "εκτιμούν" τρόπον τινά την "άποψη" και τις "κριτικές" των "γκουρού" της "έκθεσης ιδεών" με θέμα το "όντιο" και με παράλληλο μεταξύ τους διαγωνισμό για το ποιος θα γράψει τα πιο πρωτότυπα κοσμητικά επίθετα?

μα για όνομα....

D

deleted user 10898

Guest
ταχεις μπλεξει.
που εχει το stereophile κριτικη του 3.7?
μηπως ενοεις το the absolute sound?
τι σχεση εχει η espresso με την καθημερινη?
τσουβαλιασμα...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Το Absolute Sound είναι εντελώς Espresso.. Eίναι για αυτούς που συχνάζουν Audiogon.
Στο Stereophile είναι καλύτερα τα πράγματα (μέχρι να τα παρατήσει ο Atkinson).
Χαζεύω φώτος, διαβάζω τις μετρήσεις και μετά εισαγωγή-συμπέρασμα στις ακροάσεις (αν δε βαριέμαι, αλλιώς μόνο εισαγωγή που μπορεί να τους ξεφύγουν τίποτα τεχνικά στοιχεία).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.099
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos