Αποτελεσματα:VII Μακρυ Καυτο Τεστ

Reaction score
0
Θενκ γιου Νιx.

Το ρωτησα διοτι περιεγραψε ο Ανδρεας μεγαλη αλλαγη στο sharpness και δεν καταλαβα ακριβως τι εννοει.

Οσον αφορα το πεπλο Ανδρεα.
Ποιο πεπλο εννοεις? Αυτο που λεμε συνηθως πεπλο σε μια εικονα εχει να κανει με την χρωματικη ισσοροπια και κατεπεκταση το γκαμμα.
Επειδη πιστευω οτι δεν αναφερεσε σε κατι τετοιο, το πεπλο που λες εχει να κανει με το sharpness?

Σου ειναι ευκολο να το διευκρινησεις λιγακι ?

Θενκς

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ειλικρινα δεν γνωριζω εαν οι δυο προβολεις εχουν τον ιδιο φακο και, για να πω και την μαυρη αληθεια, δεν εχω ουτε τον καιρο να ψαξω να το βρω.

Καλό όμως καλέ μου φίλε να μην το γράφεις άλλη φορά πριν το ψάξεις γιατί ξέρεις πόσοι "πονηροί" καραδοκούν εδώ μέσα;
Αντιθετα με απασχολει παρα πολυ η καταγραφη των αποτελεσματων δυο η περισσοτερων μηχανηματων σε αντιπαραθεση.

Το ιδιο φαινομενο στο οποιο γινιμαστε μαρτυρες αυτη την στιγμη θα υπηρχε και εαν ειχε "επικρατησει" o Pearl στα σημεια.
Καποιοι θα ανακαλυπταν τεστ που εβγαζαν τον Optoma επικρατεστερο και θα ακουγαμε...τα γνωστα.

Σκοπος μας δεν ειναι να θιξουμε μηχανηματα, ειδικα απο την στιγμη που μιλαμε για δυο κορυφαιους βιντεοπροβολεις.Σκοπος μας ειναι να αναδειξουμε μια επαγγελματικη δουλεια και να ριξουμε φως στα υπερ και στα κατα.
Οποιος εχει αμφιβολια για τον τροπο διεξαγωγης του συγκριτικου και καταγραφης των αποτελεσματων κανει το αυτονοητο.Ερχεται μαζι στο επομενο τεστ και κριτικαρει επιτοπου οτι δεν θεωρησει ως αντικειμενικη αντιπαραθεση.
Οποιος θελει να συνεχισει να βοηθα, ακομα και εαν δεν ηταν παρων, κανει επισης το αυτονοητο οπως εκανε καποιος εδω μεσα τον οποιο και ευχαριστω με ολη μου την καρδια, για την μαγκια του κυριως.
Το ευκολο ειναι να αμφισβητεις και να κρυβεσαι πισω απο μια οθονη.

Συντεκνε, κατι για σενα.
Τι να κανω που σου εχω αδυναμια ρε συ και σου απαντω ξεχωριστα :lol:
Και εγώ αν δεν σου είχα αδυναμία θα άφηνα τον Pearl μου για να σου γράφω? 8) 8)
Ο προβολεας που αγορασες ειναι κορυφαιος.Ονειρο αποκτησης για πολλους απο εμας.
ΆΡγησες βρε παλιόπαιδο αλλά το παραδέχτηκες τελικά. Χαίρομαι.... :D :D
Μπηκε αντιμετωπος με εναν προβολεα χιλιων ευρω ακριβοτερου, υπο φυσιολογικες συνθηκες.Οι οποιες μικρες διαφορες υπηρξαν μπορει να ειναι και αντιστοιχες της διαφορας αυτης.
Σε 2-3 ημερες παραλαμβανω εναν Ruby.Εαν και εκει υπερτερει ο DLP προβολεας(πραγμα για το οποιο αμφιβαλλω) τοτε θα μιλαμε για προβλημα, ακριβως λογω της μεγαλης διαφορας τιμης.
Και ακομα και εαν ειναι ετσι πρεπει ολοι οι κατοχοι Ruby να τα βαψουν μαυρα?
Tοτε εγω μαλλον θα επρεπε να ειχα αφησει τον ματαιο τουτο κοσμο εδω και καιρο.
Ο επταιντσος CRT που εχω ακομα μου ειχε κοστισει τοτε 16-17000 ευρω(σε αντιστοιχες δραχμες) και παιζει χειροτερα απο τον Benq W100 :shock:

Αγοραζουμε κατι και το απολαμβανουμε συντεκνε.Αυτό κάνω παλιόφιλε όταν δεν χαμογελάω πίσω από αυτή την οθόνη με όσα διαβάζω...χαμογελάω μπροστά σε μια άλλη με όσα βλέπω 8) 8)
Εως σημερα δεν υπαρχει προβολικο μεσο που να ειναι τελειο, και δεν θα υπαρξει και για τα επομενα πολλα χρονια.
Κακό παιδί και "Το δώρο Θεού στους προβολείς" που έγραφε κάποτε ένα περιοδικό και εμείς γελάγαμε πονηρά το ξέχασες; Που είναι τώρα άραγε αυτό το δώρο;Η μήπως αντικαταστάθηκε με άλλον προτζέκτορα; :p :p
Μην μου στεναχωριεσαι λοιπον και προσπαθησε να απολαυσεις το μηχανημα σου, αλλα και την καταγραφη των γεγονοτων.
Αυτό κάνω και περιμένω να μου κάτσει κανένα ταξίδι προς τα πάνω να περάσω ...να σας κράξω και από κοντά :lol: :lol: :lol:

Και πού 'σαι; Βρήκα καλό καθαριστή τζαμιών και πέπλων από Ιαπωνία μεριά. PLAYSTATION 3 τον λένε.... :D :D :D :D

Reaction score
0
Ρε συ Γιωργο τωρα σορυ. Βοηθαει σε καμμια συγκριση με τον 81 , το πως παιζει ο περλ με blue ray??? Γιου κουφ ας...... :shock:

Reaction score
2
Xρηστο μην αποκλειεις το ενδεχομενο του οχι πολυ καλου scaler του Σονυ.
Ο ιδιος ο Ανδρεας ειπε πριν οτι με τον scaler του optoma επειξε καλυτερα.
Αν του βαλεις αυτουσιο σημα 1080 apo htpc ή blueray-hddvd ΙΣΩΣ η εικονα αποκτεισει αυτο που πραγματικα της ελειπε.
Δεν ζηταμε απο το Σονυ να παιξει σαν dlp αλλα σιγουρα δεν θα εχει αυτες τις μεγαλες διαφορες.

Reaction score
281
toxotis70 said:
Xρηστο μην αποκλειεις το ενδεχομενο του οχι πολυ καλου scaler του Σονυ.
Ο ιδιος ο Ανδρεας ειπε πριν οτι με τον scaler του optoma επειξε καλυτερα.
Αν του βαλεις αυτουσιο σημα 1080 apo htpc ή blueray-hddvd ΙΣΩΣ η εικονα αποκτεισει αυτο που πραγματικα της ελειπε.
Δεν ζηταμε απο το Σονυ να παιξει σαν dlp αλλα σιγουρα δεν θα εχει αυτες τις μεγαλες διαφορες.
Βαση αυτου (και μονο) υπαρχει περιπτωση ο συγκεκριμενος σονυ να ειχα καποιο προβλημα?
Αν οχι, και ας παρουμε το - αυθαιρετο - δεδομενο οτι ειχε οντως προβλημα, που μπορει να υπηρχε αυτο?

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Tελειωσαμεεε!
Λιγα λογια για τα διαδικαστικα.
Οι δυο προβολεις επαιξαν ο ενας διπλα στον αλλο με σημα μεσω της εισοδου HDMI
Προηγηθηκαν οι μετρησεις των δυο "γιγαντων" σε παρουσιαση του Β.Λ.
Στην αρχη ειδαμε patterns, στην συνεχεια το πολυ κσλο DVD που ειχε ετοιμασει ο Zoglair και κατοπιν απλο DVD.
Ολα αυτα μεσω του Pioneer 989 και με "ανεβασμενο" σημα 1080i

H συνεχεια ειχε HD απο τον δορυφορικο δεκτη Humax 2000(παλι μεσω HDMI στα 1080ι) και αμεσως μετα απο το Media Box(ιδιες συνθηκες)

Ενα μικρο διαλειμμα και ακολουθησε συγκριση βιντεοπροβολεων 1920χ1080(Pearl) με 1280χ720(Panasonic 100) για να δουμε τις οποιες διαφορες.

Τελος, ο Βαγγελης Λαμπρου εκανε αναφορα στα "πριν" και "μετα" των ρυθμισεων του για να παρουμε και μια ιδεα για το πως επαιζαν τα μηχανακια out of the box.

Για ακομα μια φορα γεμισαμε(και με το παραπανω) τον χωρο και θελω να ελπιζω πως απολαυσαμε κατι καλο, σε σωστοτερες βασεις αυτη την φορα.

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους, κυριως στους νεους συντονιστες αλλα και τα παιδια που ταξιδεψαν απο μακρια για να ειναι μαζι μας. :wink:

Βαση των παραπανω περιγραφομένων, και η πηγη εκανε scaling απο 576 ι σε 1080 ι και ο προβολεας απο 1080 ι σε 1080 π.

Ανδρεα , στις διαφορες που περιεγραψες πριν λιγο οτι ειδες τροφοδοτώντας τον περλ απο τον σκειλερ του 81, με τι τροφοδοτησες απο την πηγη ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Kαλως σας βρισκω και παλι.
Sorry παιδια αλλα στην διαρκεια της ημερας δεν εχω καθολου χρονο.
Χρηστο, η τροφοδοσια εγινε με HD σημα 1080i μεσω του δορ.δεκτη της Humax
Γιαννη(toxotis 70) το "οχι πολυ καλος scaler/deinterlacer" ειναι ευφημισμος

Συντεκνε, εαν θες "πεπλο killer" και μια και εχεις ηδη τον Pearl παρε τον scaler της Optoma ως ξεχωριστο κομματι.Θα με θυμηθεις. :wink:

Tα περισσοτερα ειναι θεμα κακης αποπλεξης.

Reaction score
0
Θα ήθελα να ήξερα το αποτέλεσμα σε περίπτωση που ο Sony έπαιρνε 1920 Χ 1080 από HTPC, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα κλείδωνε. Είναι γνωστό ότι οι συσκευές της Sony είναι εντελώς σπαστικές στα σήματα που δέχονται, και επιπλέον διαθέτουν scalers με προσωπικότητα που συνήθως δεν εννοούν να απενεργοποιηθούν (ρωτήστε και μένα τον ταλαίπωρο τι βουντού έχω κάνει για να βλέπω 720ρ από htpc στον παππού Sony vpl vw 10 HT, χαλάλι όμως το αποτέλεσμα αξίζει).
Θα ήθελα να προσθέσω και μερικά γενικότερα σχόλια, διευκρινίζοντας εκ προοιμίου ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ τους δύο προβολείς.
Μετά από αρκετά χρόνια ως κάτοχος βιντεοπροβολέα, αλλά και έχοντας την τύχη να δω αρκετούς να παίζουν επί μακρόν, κάποιοι δε εξ αυτών ανήκαν και σε ανήθκες κατηγορίες τιμής, κατέληξα στα εξής συμπεράμσατα :
Πρώτον, ουδέποτε τον πρώτο ρόλο στις προτιμήσεις ΜΟΥ έπαιξε η απόλυτη ευκρίνεια, μάλλον με απασχολούσε περισσότερο η γενικότερη κινηματογραφική του αίσθηση, στην οποία κατέληξα ότι συντελούν δύο παράγοντες , contrast και χρωματική απόδοση. (Παρεπιμπτόντως την εικόνα του Cine 8 που έχει ο γνωστός στους παλαιότερους γείτονάς μου δεν την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ και ας τον πατάνε πλέον κάτω από πλευράς ευκρίνειας μηχανάκια των 1500 ΕΥΡΩ).
Δεύερον, ουδέποτε έχω δει μέχρι σήμερα dlp βιντεοπροβολέα ανεξαρτήτως της υπάρξεως ή μη τροχού (δηλαδή μονότσιπου ή τρίτσιπου), ο οποίος μετά από μια ώρα θέασης να μην μου προκάλεσε έντονη κόπωση στα μάτια (δεν αναφέρομαι σε rainbow, συνέβαινε και όταν δεν υπήρχε) και μετά από δύο ώρες πονοκέφαλο.
Σαφώς και υπήρξαν dlp που (ανάλογα με την εποχή τους και το επίπεδο εικόνας που εν γένει παίρναμε) με άφησαν με το στόμα ανοιχτό και εκ πρώτης όψεως (και ίσως χωρίς να λαμβάνεται υπ' όψιν το δικό μου υποκειμενικότατο πρόβλημα και εκ δευτέρας όψεως) ήταν καλύτεροι από τις ανταγωνιστικές προτάσεις άλλων τεχνολογιών. Κατά βάθος όμως ξέρω ότι δεν θα κατέληγα σε αυτούς.
Τρίτον θεωρώ εαυτόν τυχερό που μετά από αρκετά χρόνια κατάφερα επιτέλους όταν στέκομαι απέναντι σε έναν βιντεοπροβολέα να βλέπω ταινία και όχι να παρατηρώ πως παίζει ο βιντεοπροβολέας (άντε καλά, μερικές φορές το κάνω).
Χωρίς λοιπόν να παίρνω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου (δεν τους έχω δει άλλωστε), θα πρότεινα το εξής : Όταν κάτσετε απέναντί τους σκεφτείτε προς στιγμήν πως μετά από μια κουραστική μέρα, έχετε κάτσει το βραδάκι να δείτε μια ταινία και να χαλαρώσετε πριν πάτε για ύπνο. Με ποιον από τους δύο θα το κάνατε απερίσπαστος σε βάθος χρόνου, χωρίς ο προβολέας να σας αναγκάζει να στρέφετε το ενδιαφέορν σας σε αυτόν αντί σε αυτό που προβάλλει.
Και ένα ερώτημα προς Κον Καφάτο ;
Όλοι οι optoma έιναι τόσο long throw ή υπάρχει δυνατότητα επιλογής φακού ;
Βλέπεις στο σπίτι μου (το οποίο για τα ελληνικά δεδομένα μάλλον έχει μεγάλους χώρους και αποστάσεις, όπως πιθανώς θυμάσαι) για να δεις 120 ίντσες με optoma πρέπει να τον κρεμάσεις στο μπαλκόνι.

Reaction score
281
Καλησπερα,
Δεν ξερω αν βοηθαει αυτο πουθενα, αλλα ο οπτομα (τουλαχιστον στην αμερικη) εχει τα διπλα σχεδον χρηματα απο τον σονυ. 6995 εναντι 3995, παντα σε $. Μηπως αυτο τους κατατασει σε διαφορετικη κατηγορια?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για να απαντησουμε πρωτα στον κ.Δημητρη Π.(για οσους θυμουνται καποτε συντονιστη αυτης της κατηγοριας στο παλαι ποτε ενιαιο φορουμ)
Δημητρη, δεν γνωριζω να υπαρχει δυνατοτητα επιλογης φακου.
Απο οσο θυμαμαι ομως πρεπει να εχεις τα απαιτουμενα μετρα αποστασης(εαν μπορουσες να με βοηθουσες λιγο στα ακριβη μετρα...)

Για το θεμα τις τιμης.
Υπαρχει διαφορα τιμης κατω απο φυσιολογικες συνθηκες.
Με την περιπτωση του power buy...αυτο ειναι μια αλλη ιστορια :oops:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Αν και καθυστερημένος όπως συνηθίζω τελευταία, θα ήθελα να καταθέσω τα πρακτικά της συνάντησης μας. Μια συνάντηση που αν και ξεκίνησε με άσχημους οιωνούς (πχ φόβος μη μας τη ξαναπούνε ή ότι ο Optoma απαιτεί θυσία στους θεούς για να ρυθμιστεί σωστά (2 οικογενειακές πίστες και 1 κόκα τελικά αρκεί) το όλο event κύλησε μέσα στην εγκαρδιότητα, στη πλάκα και το χαβαλέ….
Ας τα πάρω όμως τα θέματα ημερολογιακά ανάστροφα…. ξεκινώντας δηλαδή με το τέλος της παρουσίασης.

Episode X
Λίγο πριν ανάψουν τα φώτα και αρχίσουμε να αποχαιρετάμε τον Ανδρέα , μηδενός εξαιρουμένου είχαν μια πικρία στα χείλη…. «Τόση διαφορά στην ευκρίνεια μεταξύ δύο 1080 συσκευών;» Μαζί με την πιο κοινή ρητορική ερώτηση που ακούστηκε δεκάδες φορές, τελικά διαπιστώθηκε ότι «Θέλει ψάξιμο το πράγμα… και μόνο side by side βλέπεις ουσιαστικά τις διαφορές. Και τον Sony αν δεις μόνο του φυσάει αλλά σε κόντρα one on one…»

Episode IX
«Και δεν μου λες Βαγγέλη, ποιο είναι το σημείο που μηδενίζει το sharpness στον Optoma, πιο στον Sony και πως το βρήκατε;» Μια σαφέστατη ερώτηση από ένα Άπιστο Θωμά – Nix που δεν δέχεται a priori ότι του σερβίρουνε. Με την εξήγηση ότι ρυθμίστηκαν με Pattern αναλυτικότητας ξεφορτώθηκα «εκείνη» τη καχύπτοτη ματιά.
Η λεξούλα Pattern λειτούργησε καταλυτικά αφού βλέπετε του είχε προηγηθεί δίωρη κατήχηση μετά υγρής σκωτσέζικη συνεργίας (για να χαθεί κάθε ηθικός φραγμός) από τον Γκέμπελς ….Π.Βογιατζάκη και μάλιστα στην οικία του.

Episode VIII
Και οι δύο μονομάχοι τέθηκαν ξανά υπό το πρίσμα αμφισβήτησης όλων των συμμετεχόντων ιδιαίτερα όταν η διαφορά στην ευκρίνεια αυξήθηκε κατακόρυφα με προβολή HD υπέρ του Optoma. Ο Sony χαιρόταν τις μικρές νίκες του στο χρώμα και το καλύτερο μαύρο με ξαφνικά επιφωνήματα από μέλη που μέχρι τότε κράταγαν σιγή. Ακόμη και εγώ χαιρόμουν για τον Sony με τις σκοτεινές σκηνές του, ενώ χρωματικά οι διαφορές ήταν τραγικά οριακές. Το γνωστό χτύπημα της Ελληνικής φλέβας να τάσσετε στο πλευρό του αδυνάτου.

Episode VII
«Το βλέπω…το βλέπω…όχι ότι δεν έχει και Rainbow…μη τρελαθούμε» πάνω από δύο αντίκρουσαν πρόταση μέλους ότι δεν έχει δει ακόμη ουράνια τόξα. Η σκηνή με το κερί στο Μονομάχο δεν απαιτούσε και ιδιαίτερη παρατηρητικότητα για να δεις τα παλλόμενα χρώματα. Αν και δεν μου έκανε καμία εντύπωση η παρουσία του, τη θεωρώ από τις καλύτερες υλοποιήσεις μαζί με Marantz, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν… «Μα καλά τι τροχό φοράει;….Ακόμη Rainbow ρε γαμώτι;….» «Εγώ δεν βλέπω τίποτα!» «Αφού δεν ξέρεις τι είναι το Rainbow, αλήθεια τι ψάχνεις να δεις;….Για κοίταξε γρήγορα από τη μια οθόνη την άλλη δύο τρις φορές και θα πάθεις πλάκα, άκου δεν έχει rainbow» «Γιατί εσύ έχεις κρεμάσει δύο οθόνες σπίτι σου;»…..και φυσικά γέλια….

Episode VI
Καθισμένοι βαθιά στις καρέκλες, αμίλητοι και ψιλοτσαντισμένοι βλέπουμε όλοι από το Pioneer 989 το Μονομάχο. Μα και τι να πεις; Ο ένας προβάλει με σαφέστατη λεπτομέρεια και βάθος και άλλος δίπλα του φαίνεται θολό τοπίο. Μα είναι 1080 και οι δύο. Απίστευτο. «Αν δεν βλέπαμε και τις διαφορές πιο πριν και με τα Patterns δεν θα το πίστευα, θα πήγαινε το μυαλό μου σε λάθος ρυθμίσεις» μου εκμυστηρεύτηκε μέλος.

Episode V
«Εδώ στη καρτέλα του γκρι IRE 30 θέλω να μου πείτε τι βλέπετε». Σιγή… «Δηλαδή τι ακριβώς έχει;» ρωτάει κάποιος. «Τα χάλια της», πετάει κάποιος «Μια κοκκινίλα από τη πάνω αριστερή γωνία που κατεβαίνει μέχρι το κέντρο και πάνω δεξιά είναι πολύ πιο γαλάζιο». Ανομοιομορφία λευκού με τα όλα της κύριοι, προσθέτω. «Και ο Ruby έτσι είναι; Με τα ίδια προβλήματα;» Όχι, κατηγορηματικά. Σε έξι μηχανήματα που έχω κάνει ρυθμίσεις σε κανένα δεν παρατήρησα τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχει και σε αυτόν μια ελαφριά χρωματικότητα αλλά προσωπικά τη θεωρώ αμελητέα. Όμως εδώ η διαφορά είναι μεγάλη όπως άλλωστε και τα χρήματα που τους χωρίζουν.

Episode IV
«Άλλες τεχνολογίες, αλλά πρότυπα, αλλά προβλήματα και άλλες χάρες το καθένα. Με τον Zoglair και τον γκριζομάλλη ρυθμίζαμε προχθές αρκετές ώρες και η ουσία είναι ότι χρωματικά πλέον παίζουν αρκετά κοντά. Για αυτό εστιάστε τη προσοχή σας στα προτερήματα και τα ελαττώματα, πέραν του αν πρασινίζει ή κοκκινίζει κάτι, που αφενός θα είναι πλέον ανεπαίσθητο μετά από τόσες ρυθμίσεις αφετέρου είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί.» «Πάντως από design είναι οι δύο πανέμορφοι, η γυναίκα μου δεν θα έχει πρόβλημα, ιδιαίτερα αν μάθει ότι ειδικά για μας που είμαστε καλοί πελάτες μας παίρνουν πίσω το παλιό LCD 800x600 και με και με μια μικρή διαφορά 400 ευρώ αγοράζουμε τον καινούργιο…. Ανδρέα κάνεις και “συζυγική υποστήριξη” ή την χρεώνεις extra;»…«Αν τη παντόφλα τη φας μόνος σου, από μένα κανένα πρόβλημα» «Ρε σεις, η δικιά μου άνοιξε το Hitech και είδε στο Market τη σελίδα με τον «Δρόμο της φωτιάς» τσάκισε στην άκρη τη σελίδα και μου είπε: αν δω τέτοιο μηχάνημα στο σπίτι “Τη φωτιά θα τη δεις στο κόρφο σου, αλλοίμονο σου”, σειρά έχουν τα χαλιά και η μοκέτα στη κουζίνα, χειμώνας έρχεται….»

Episode III
«Πάρτε θέση γιατί αυτή τη φορά θα δείτε πολλά και ενδιαφέροντα και δεν θα φτάσουν οι θέσεις» φωνασκεί ο Ανδρέας. Σε χρόνο dt, όλες οι παρθένες είμασταν καθισμένες και περιμέναμε με σταυρωμένα τα χέρια. «Που πάτε ρε Καραμήτροι; (εννοώντας Ζογκλέρ και Λάμπρου)….Εγώ δεν είμαι πλέον συντονιστής, εσείς είστε, εσεις θα μιλάτε, εσείς θα απαντάτε….Αλήθεια ο Τσάλλας που είναι; Δεν έχει έρθει ακόμη; Πάλι γκομενοδουλειά…..Να έρθει μια φορά στην ώρα του και τι στο κόσμο….»
Τα φώτα κλείνουν και πριν ανάψουν οι προβολείς φωτίζοντας το χώρο, ακούγεται μια υστερική φωνή…. «Προσοχή τα καλώδια, το HDMI ίσα-ίσα που κρατιέται….» «Σικέ-σικέ παίζει o Sony με ερείπιο καλώδιο, ερχεται μια φωνή με γέλιο από τη γαλαρία» «Με γειά τα μάτια σου…..Ο Optoma δεν έχει δείξει ακόμη εικόνα αφού το καλώδιο δεν κάθετε καλά εσύ τον Sony φοβάσε μην αδικηθεί! Τρομάρα σου, θέλεις και ο προβολέα. Κατέβα κάτω στον Ζερβόπουλο για 14άρα CRT ασπρόμαυρη κατοχική»

Episode II
….5μιση ώρες μετά….
«Εγω το είχα πεί του Βαγγέλη όταν τον είδα στην Εκθεση ότι είναι πιο θολός»
«Ναι το παρατήρησες με τη καρτέλα του γκρί….Παράτα μας ρε Αντρέα»
«Γιατί μωρή, δεν στο είπα, ήταν και ο Τσάλλας μπροστά»
«Ναι πέταξες τότε μια σπόντα τύπου…, που μου θυμίζει ξέρεις ποιόν…., και μετά όλοι οι άλλοι ψάχνονται. Άμα βγει και σου κάτσει γίνεσαι «προφήτης», αν δεν βγει….στη βουβωνική σου χώρα, ποιος τη θυμάται.»
«Ρε όταν εγώ έπαιζα με βιντεοπροβολείς, εσύ έβλεπες τον Πινόκιο με View master, άσε μην πω και ιστορίες για άλλους που σήμερα τους προβληματίζει το σωστό κάψιμο στο Gamma και τότε με ρώταγαν αν το composite είναι καλύτερο από το component.»
….Γέλια…
«Άντε μαλάκα με ξετίναξες και σήμερα…. Περασμένα μεσάνυκτα. Θα μας δούνε να βγαίνουμε από το μαγαζί και θα μας νομίζουν κλέφτες. Νύσταξα….»
«Αφού έφαγες 10 κομμάτια πίτσα και κουρούπωσες σαν το φίδι τώρα μας λές ότι νύσταξες. Εσυ άμα κοιμηθείς θα πέσεις σε χειμέρια νάρκη. Κοίτα να έρθεις το Σαββάτο γιατι θα αμολάρω τον Θεσσαλονικιό να σε σταυρώσει.»
«Δεν του κρατάμε τα Colorfacts εδώ για σιγουρέψουμε ότι θα έρθει….»
«Μπραβο zoglair, ωραία ιδέα, εγώ λέω να στρατοπεδεύσουμε καλύτερα μέχρι το συγκριτικό. Ρε πάτε καλά;;;…»

Episode I
«Καλησπέρα κύριοι….»
«Έφερες μωρή κάνα ξόρκι να διώξεις τη θολούρα;»
«Ρε δε μπορεί, βλακείες θα μου είπες από το τηλέφωνο….»
«Εεεε, κάτσε να δεις…»
«Ρε που είναι πιο θολός; μου κάνετε πλάκα; Που το βλέπετε; στα γράμματα των τίτλων που είναι 30 πόντους το καθένα και με πατημένο το Pause;
«Ναι ρε Βαγγέλη ακόμη και εδώ φαίνεται…»
«Ρε βάλτε τη ταινία να παίζει , να αφήσουμε τις μαλακίες….Εγώ το μόνο που βλέπω είναι βαθύτερο μαύρο στο Sony»

“Click” Play

«….Ωπα….τι γίνεται εδώ;;;;»Χαχανητά από τη γαλαρία
«Ρε τα έχετε όλα σωστά στο Menu;»
«Εμείς τα έχουμε, ότι μπορέσαμε κάναμε, έλα μη χάνουμε χρόνο, βγάλτα τα εργαλεία και ξεκίνα….»

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τελικά θες πολύ ξύλο εσύ, που σου βγάζουμε γραπτά με το σταγονόμετρο. :wink: :lol: :lol:

- Κορυφαίο φίλε...

Reaction score
298
Re: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ HD81 vs PEARL

Εδώ πάντως ...
warezaek said:
... ο Optoma μοιάζει να έχει τεχνητό sharpening στα φρύδια και τις βλεφαρίδες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
RDoherty said:
... ο Optoma μοιάζει να έχει τεχνητό sharpening στα φρύδια και τις βλεφαρίδες.

Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά βρίσκω υπερβολική την ευκρίνεια που βλέπω σε αυτές τις φωτογραφίες, τόσο που μου θυμίζει πάντα ότι η εικόνα είναι ψεύτικη. Εντυπωσιακό δε λέω, αλλά μάλλον θα προτιμούσα πιο soft τον προβολέα μου... :roll:

Reaction score
298
Από κοντά ίσως είναι έτσι, από μακριά δεν ξέρω - μπορεί να ισχύει αυτό που είπαν τα παιδιά, ότι δηλαδή ο Sony έμοιαζε θολός. Άραγε το sharpening ήταν default?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI