Απο B&W σε... B&W!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εχω ενα συνολο 5.1 της B&W (τα Μ1 με sub το μεσαιο της σειρας) , απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος ως hc, αλλα οχι οταν το χρησιμοποιω σε στερεο λειτουργια (τα εμπρος, ως 2.1 δηλ) για μουσικη. Σκεπτομαι την αλλαγη των δυο εμπρος με αλλο μοντελο, κατα προτιμηση φυσικα της B&W για να δενει με το σαμπ. Εχετε υπ όψη σας κανενα πιο "μουσικο" ηχειο, δοκιμασμενο και...ακουστο απο εσας, ωστε να προχωρησω; Οχι μεγαλων διαστασεων και προτιμητεο σε υπερυψωμενη βαση (οχι δαπεδου). Η τιμη φυσικα να ειναι...λογικη!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λάκη το ότι θα είναι της ίδιας μάρκας δεν σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα "δένει" όπως λες το υπάρχον sub, μιας και οι δυνατότητές του και οι ρυθμίσεις του είναι ανάλογες των δορυφόρων που καλείται να συνοδέψει στο ολοκληρωμένο σύστημα που έχεις.

Αν ο χώρος σου δεν είναι τεράστιος, για να ευχαριστηθείς μουσική εγώ θα πρότεινα ένα ηχείο βάσης, (της b&w αν σου αρέσει ο ήχος), αλλά για να το κάνω θα πρέπει να ξέρω πως θα οδηγηθεί.

...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Απο B&W σε... B&W!

Xωρος... ακουστηκοτητας 3,80Χ4,00μ (και στη πλατη επι πλεον χωρος 3,00Χ3,80) απο AV Pioneer 140W/ch (αν θυμαμαι καλα)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απο B&W σε... B&W!

Tην εβαψες θειο :137:

Ο αδυναμος κρικος ειναι αλλου ,η και αλλου...:138:
Αν υπονοεις τον ακουστικο μου...λαβυρινθο:137:, εχασες - μια χαρα ειναι:142:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απο B&W σε... B&W!

Αν υπονοεις τον ακουστικο μου...λαβυρινθο, εχασες - μια χαρα ειναι
:138: :138:

Δεν μου πηγε εκει το μυαλο..αλλα οποιος εχει την μυγα..:138:

Εννοω οτι εκτος απο την περιπτωση που ο Pionner ειναι κανα σουπερ ντουπερ ακριβο μοντελο , το πιθανοτερο ειναι να σου προταθει κανας δικαναλος .Ακομα και χαμηλουμετριου budget...παλι θα εισαι μαλλον πιο κοντα στο στοχο σου.Παιρνεις και ενα ακομη ζευγαρι b&w και καθαρισες..πιθανοτατα να την γλυτωσεις και φτηνα..:137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ!!! Θα με χωρισει η κυρα τωρα στα...νειατα μας - Μηντια Μαρκτ το εχω κανει το σπιτι:143: Ο Παϊονηρ θα ειναι ο βασικος βαττουχος, απλα τα δυο εμπρος ηχεια θα αλλαξω. Αυτα της σειρας 600+ τα ακουσε κανεις ή δεν...; Θελω σφιχτο ηχο σαν...(αστο, ακαταλληλο:120:)

Reaction score
1.213
Πες τιποτα θειο για να σε βοηθησουν και οι ...αλλοι.Ποιο μοντελο pionner ειναι ,μεχρι ποσα λεφτα θα δωσεις..

Τα εχω ακουσει τα Μ1 με πολυκαναλο , εχω και τα 685 με nad ..αν η επιλογη ηταν μεταξυ αυτων ε τα δευτερα (που και αυτα προτεινονται πολλες φορες για hc) ειναι πολυ καλυτερα(για μενα).Αλλα στο δικο σου χωρο , με τον δικο σου ενισχυτη , και τα δικα σου kinky γουστα που να ξερουμε ...:137:

Δεν μπορεις να τα ακουσεις καπου ?

Τεσπα..οπου να ναι θα ερθει και ο Τσαρος :137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

O Pioneer ειναι ο AV2SX μοντελο 2 ετων (αριστος σε τεστ του Hitech), κατι σαν τα δικα σου λεω (βασης δεν ειναι;) που νομιζω οτι ο ΗΧΟΣ τα προτεινε

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σε αυτό το budget έχει αρκετά ηχεία (B&W, KEF, Klipsch, Audio Spectrum κλπ κλπ κλπ).

Σχεδόν σε αυτά τα χρήματα βγαίνουν τα Β&W 683 που νομίζω ότι θα σε ικανοποιήσουν και είναι ηχεία δαπέδου, που σημαίνει ότι ίσως να μην χρειαστείς και sub. Λίγο παραπάνω θα έρθουν τα B&W 705 (ηχεία βάσης), τα οποία είναι μια κλάση επάνω σε ήχο.

Πρέπει οπωσδήποτε να τα ακούσεις κι εσύ όμως. Αν έχεις όρεξη για ψάξιμο δε, άκουσε κι άλλα ηχεία εκτός από αυτά. Τα χρήματα που δίνεις δεν είναι λίγα και τα ηχεία θα τα "λούζεσαι" κάθε μέρα.

...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απο B&W σε... B&W!

:138: :138:
Εννοω οτι εκτος απο την περιπτωση που ο Pionner ειναι κανα σουπερ ντουπερ ακριβο μοντελο , το πιθανοτερο ειναι να σου προταθει κανας δικαναλος .Ακομα και χαμηλουμετριου budget...παλι θα εισαι μαλλον πιο κοντα στο στοχο σου.Παιρνεις και ενα ακομη ζευγαρι b&w και καθαρισες..πιθανοτατα να την γλυτωσεις και φτηνα..:137:
Για να δει ουσιαστική προς τα άνω διαφορά από τον AV2SX (που ήταν από την ακριβή σειρά) σε τι 2ch ενισχυτή θα έπρεπε να δει;

Reaction score
8
B&W 705, η σειρα 6 ειναι πιο χρωματισμενη με περισσοτερο μπουγιο κυριως για χομ σινεμα. Μετα κεφ σειρα iq γι;α μενα η καλυτερη επιλογη - αλλα για μενα και για πολλους αλλους τα κλιπς - πανευκολα φορτια, εμενα τα πριμα τους δεν μου πολιαρεσουν

Reaction score
8
Για να δει ουσιαστική προς τα άνω διαφορά από τον AV2SX (που ήταν από την ακριβή σειρά) σε τι 2ch ενισχυτή θα έπρεπε να δει;
τιποτα που να αξιζει σε σχεση με το αν εδινε τα παραπανω λεφτα για καλυτερα ηχεια - εκει ειναι οι διαφορες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88