leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.113
Συμφωνώ μαζί σου για τη τοποθέτηση των ηχείων στο χώρο και τον ίδιο το χώρο στο πόσο επηρεάζει τον ήχο.Μέχρι κάποιος να έχει κάποια εμπεριστατωμένη άποψη ότι τα παραπάνω ισχύουν (στρώσιμο καλωδίων) στην θέση σου (όντας μην γνώστης όπως είπες στο τεχνολογικό κομμάτι), δεν θα το πίστευα με τίποτα.
Αυτό θα έκανα εγώ τουλάχιστον. Γνώμη μου και μόνο... Σε οτιδήποτε δεν γνωρίζω, τουλάχιστον ζητάω αποδείξεις/εξήγηση.
Επίσης θα κοιτούσα θέματα που αφορούν τον χώρο και την τοποθέτηση ηχείων που δεν κοστίζουν για την ώρα τόσο. Όχι μόνο για το θέμα των χρημάτων, αλλα γιατί θα έχουν πολύ μεγαλύτερη διαφορά στον ήχο σου.
Αυτό δεν είναι τόσο γνώμη παρά fact..
Θα διαφωνήσω μαζί σου για τα καλώδια και το στρώσιμο αυτών, μέχρι να μου αποδείξει κάποιος με ... "εμπεριστατωμένη άποψη" ότι αποδεδειγμένα δεν επηρεάζονται η απόδοση τους από το στρώσιμο.
Όπως καταλαβαίνεις, αν κάποιος δε το δοκιμάσει ο ίδιος, μη περιμένει καμία "εμπεριστατωμένη απόδειξη, άποψη, θέση, γνώση, όπως θες πέστο.. γιατί απ' όσο γνωρίζω, κανείς δεν έχει ασχοληθεί να καταρρίψει ή να αποδείξει ότι το στρώσιμο είναι μετρήσιμο, ακουστο ή μη.
Εμπειρίες μοιραζόμαστε, κρατάς ότι σου κάνει και τις υπόλοιπες τις πετάς.
Το εύκολο είναι να απορρίπτουμε ότι δε μας αρέσει ή δε μας κάνει γιατί "δεν έχει αποδειχθεί"...
Σιγά μην ασχολείται τεκμηριωμένα επιστημονικά και μετρήσιμα μια αγέλη επιστημόνων για να μας αποδείξουν ή να καταρρίψουν το ότι εμείς αποδεχόμαστε ή όχι!
Υ.Σ. cardas,nordost,zu,kondo,κλπ στα επίσημα sites τους αναφέρονται στο burn in καλωδίων..
Δεν είδα σε καμιά εταιρεία καλωδίων πχ mogami belden να γράφει να μη στρώνεις τα καλώδια..
Φιλικά πάντα
Last edited: