Από nordost σε κάτι άλλο !!!

Reaction score
11.212
Λογοκρισία διακρίνεις δημήτρη; Ασφαλώς και δεν είναι. Την αθλιότητα δεν την βλεπεις; Τη...μούντζα επίσης δεν τη βλεπεις; Δεν προσβάλλει την αισθητική σου αυτό; Το αποδεχεσαι;

Άσε βρε Δημήτρη, μη μου μιλάς για λογοκρισίες, προσπάθησε (εάν μπορεις), να τον συνετίσεις. Επιτέλους, κάποιος πρέπει να του υποδείξει ότι έχει καταστεί ανεξέλεγκτος..
Καλά, αν εσύ προσβάλλεσαι από μια μούντζα τότε έχεις χάσει καλές εποχές "Άγριου χωσίματος" από costas EAR.
Αλήθεια, πού είναι εκείνα τα Posts; Τα έψαχνα πριν κάνα τετράμηνο αλλά δεν τα βρήκα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.081
Αστροναύτη, με μια πόρσε πας καλύτερα και γρηγορότερα από Αθήνα στο Βόλο για να δεις τον Κόγια, από ότι με ένα σκουτερακι.

Μπορείς όμως με μια πόρσε να πας όπως πας με σκουτερακι; Εδώ σε θέλω μάγκα μου.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Δεν έχω φτάσει σε αυτό το στάδιο ( dsp ) ακόμα. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, ναι. Κατάφερα να ξεπεράσω το αποτέλεσμα των καλωδίων μαζί με μια μέτρια τοποθέτηση των ηχείων ( όχι τόσο λεπτομερή ) με τον συνδυασμό ισοστάθμισης και πιο λεπτομερούς τοποθέτησης των ηχείων. Σαφώς πιο αισθητή βελτίωση και επί της ουσίας.

Ο Λέανδρος όμως στις πρώτες σελίδες που αρχίσαμε να διαφωνούμε, υποστήριξε ότι ανεξάρτητα απο το πως έχει στημένα τα ηχεία του ο @gdresios και ανεξάρτητα απο το εάν περνάει το mono test, καλώδια θέλει, προτάσεις για καλώδια πρέπει να πάρει. Με αυτό λοιπόν, διαφωνώ.
Ρε συ Νίκο ξεκόλλα πια!!
Τι μόνο τέστ και πράσινα άλογα!!

Δηλαδή θεωρείς ότι ένας άνθρωπος που έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά για το σύστημα του, έχει ήδη καλώδια κάποιου κόστους, είχε ήδη σύστημα ήχου πριν να ενηλικιωθεις και δε μπορεί να καταλάβει αν το ηχητικό είδωλο το έχει στο κέντρο ή όχι??
Ή λοιπόν το θέμα σου λοιπόν είναι προσωπικό με μένα, όσο και να διατεινεσαι για το αντίθετο, ή πιστεύεις πράγματι ότι επειδή εσύ δε το είχες καταλάβει το πρόβλημα στο στήσιμο των ηχείων σου στο χώρο σου ότι όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Βλέπεις ότι απέφευγα να απαντήσω στις προσωπικές επιθέσεις συστηματικά, αλλά αντί να το δεις απ' τη σωστή πλευρά της στάσης μου, το εξελαβες ως αδυναμία μου.
Περισσότερες φορές στο νήμα έχεις πει το όνομα μου παρά τις προσφερόμενες γνώσεις σου.
Και ναι, όταν κάποιος δε γνωρίζει ένα θέμα, είναι καλό να μη προσπαθεί να επιβάλει τη γνώμη του και στους άλλους και πόσο μάλλον να κατηγορεί και τους άλλους ως "κακούς συμβουλατορες"!!!
Εκτός αν πιστεύεις ότι γνωρίζεις να προτείνεις καλώδια στον ενδιαφερόμενο οπότε αλλάζει το θέμα..
Κάνε λοιπόν τη πρόταση σου!

Reaction score
12.257
Πως να το πω. Πριν την επίτευξη της ισορροπίας ανάμεσα στα κανάλια, αρκετές απο τις πληροφορίες ακούγονταν "λεπτές". Ενώ είμαι μπασάκιας, κρίνω το σύστημά μου στις ψηλές συχνότητες και ειδικότερα στο σβήσιμο των πιατινών, Πόσο μεγαλύτερη διάρκεια σβησίματος ακούω, πόσο ευδιάκριτα, πόσο crispy τα ακούω. Ε, μετά την επίτευξη της ισορροπίας, καμία απολύτως σχέση. Τα δε μεταβατικά απο το ένα κανάλι στο άλλο, είναι σαφώς πιο ομαλά ( όπως έχω ξαναπεί ). Η αίσθηση του βάθους της σκηνής είναι σαφέστερη, κάθε "πληροφορία" έχει τη δική της θέση μέσα στη σκηνή, ενώ πριν αλληλοκαλύπτονταν.
Είναι αυτά που περιγράφω "βελτιώσεις" που ψάχνουμε στο κάθε καλώδιο που βάζουμε στο σύστημά μας, ναι ή όχι;

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Καλά, αν εσύ προσβάλλεσαι από μια μούντζα τότε έχεις χάσει καλές εποχές "Άγριου χωσίματος" από costas EAR.
Αλήθεια, πού είναι εκείνα τα Posts; Τα έψαχνα πριν κάνα τετράμηνο αλλά δεν τα βρήκα.
Καλησπέρα Πέτρο. Πλέον τίποτε δε μου κάνει εντύπωση! Αλλά να...κάποιες φορές αυτό το "άγριο χώσιμο" δε θα πρέπει να είναι αμφίδρομο; Για την τιμή των όπλων έστω! Ούτε μια τουφεκιά; Φυσικά την ποιότητα και την ικανότητα του Εar σ' αυτό δε μπορεί να τη φτάσει κανείς. Εγώ τουλάχιστον όχι. Ούτε να εκκινήσω δε μπορώ!

Reaction score
12.257
Ρε συ Νίκο ξεκόλλα πια!!
Τι μόνο τέστ και πράσινα άλογα!!

Δηλαδή θεωρείς ότι ένας άνθρωπος που έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά για το σύστημα του, έχει ήδη καλώδια κάποιου κόστους, είχε ήδη σύστημα ήχου πριν να ενηλικιωθεις και δε μπορεί να καταλάβει αν το ηχητικό είδωλο το έχει στο κέντρο ή όχι??
Ή λοιπόν το θέμα σου λοιπόν είναι προσωπικό με μένα, όσο και να διατεινεσαι για το αντίθετο, ή πιστεύεις πράγματι ότι επειδή εσύ δε το είχες καταλάβει το πρόβλημα στο στήσιμο των ηχείων σου στο χώρο σου ότι όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Βλέπεις ότι απέφευγα να απαντήσω στις προσωπικές επιθέσεις συστηματικά, αλλά αντί να το δεις απ' τη σωστή πλευρά της στάσης μου, το εξελαβες ως αδυναμία μου.
Περισσότερες φορές στο νήμα έχεις πει το όνομα μου παρά τις προσφερόμενες γνώσεις σου.
Και ναι, όταν κάποιος δε γνωρίζει ένα θέμα, είναι καλό να μη προσπαθεί να επιβάλει τη γνώμη του και στους άλλους και πόσο μάλλον να κατηγορεί και τους άλλους ως "κακούς συμβουλατορες"!!!
Εκτός αν πιστεύεις ότι γνωρίζεις να προτείνεις καλώδια στον ενδιαφερόμενο οπότε αλλάζει το θέμα..
Κάνε λοιπόν τη πρόταση σου!
Αναφέρομαι διαρκώς στο όνομά σου γιατί κάθε φορά που διαφωνώ μαζί σου, μου τη πέφτουν διάφοροι καλοθελητές. Διαφωνώ με τη θέση σου ότι ανεξάρτητα απο το αν κάποιος έχει σωστό κέντρο, πρέπει να βάλει καλώδια. Μη με κάνεις να αναζητήσω την απάντησή σου. Με αυτό διαφωνώ. Και υπό αυτή την έννοια, ναι, θεωρώ ότι δεν δίνονται σωστές συμβουλές. Δεν είμαι σε θέση να προτείνω καλώδια, γιατί δεν έχει νόημα να προτείνω κάτι που μου άρεσε. Διαφορετικά, θα μπορούσα να πρότεινα και τα καλώδια που έχω, ευχαριστώ πολύ.
Όσο για το ηχητικό είδωλο, πέραν του ότι είναι πασιφανές ότι είναι απίθανο να το έχει στο κέντρο, δεν ανταποκρίθηκε στο ερώτημα αν περνάει το mono test.
Ειλικρινά, απορώ πως εσείς που είστε ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ πια, παραβλέπετε τους βασικούς κανόνες. Μόνο εγώ άκουσα τα οφέλη της τήρησής τους; Έλεος δηλαδή, ελληνικά μιλάω και λέω ότι αν δεν λειτουργεί σωστά το σύστημα, δεν μπορεί να αξιολογηθεί τίποτα απολύτως.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Αναφέρομαι διαρκώς στο όνομά σου γιατί κάθε φορά που διαφωνώ μαζί σου, μου τη πέφτουν διάφοροι καλοθελητές. Διαφωνώ με τη θέση σου ότι ανεξάρτητα απο το αν κάποιος έχει σωστό κέντρο, πρέπει να βάλει καλώδια. Μη με κάνεις να αναζητήσω την απάντησή σου. Με αυτό διαφωνώ. Και υπό αυτή την έννοια, ναι, θεωρώ ότι δεν δίνονται σωστές συμβουλές. Δεν είμαι σε θέση να προτείνω καλώδια, γιατί δεν έχει νόημα να προτείνω κάτι που μου άρεσε. Διαφορετικά, θα μπορούσα να πρότεινα και τα καλώδια που έχω, ευχαριστώ πολύ.
Όσο για το ηχητικό είδωλο, πέραν του ότι είναι πασιφανές ότι είναι απίθανο να το έχει στο κέντρο, δεν ανταποκρίθηκε στο ερώτημα αν περνάει το mono test.
Πραγματικά είσαι απίστευτος!
Πως ξέρεις ότι το είδωλο δεν είναι στο κέντρο??
Έριξες τα χαρτιά?
Κοίταξες τη σφαίρα?
Του είπες το καφέ?
Το ότι δε σου απάντησε είναι γιατί δεν ήθελε να σου απαντήσει, γιατί αλλά ζηταγε κι άλλα του έλεγες!!
Για αυτό Νίκο, μόνο για αυτό δε σου απάντησε!
Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος για να σου απαντήσει!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.081
Ρε αστροναύτη, βρε αγόρι μου καλό, γιατί δε δέχεσαι να τελειώνει ότι κάποιοι προτιμούν να βάψουν τα αυγά με πορδες, και συ δε μπορείς;

Αφού δεν έφαγες φασόλια, τι θες.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.040
Ρε αστροναύτη, βρε αγόρι μου καλό, γιατί δε δέχεσαι να τελειώνει ότι κάποιοι προτιμούν να βάψουν τα αυγά με πορδες, και συ δε μπορείς;
Είναι και η στολή που δεν βοηθάει

P

PMC

Guest
Ειλικρινά, απορώ πως εσείς που είστε ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ πια, παραβλέπετε τους βασικούς κανόνες. Μόνο εγώ άκουσα τα οφέλη της τήρησής τους; Έλεος δηλαδή, ελληνικά μιλάω και λέω ότι αν δεν λειτουργεί σωστά το σύστημα, δεν μπορεί να αξιολογηθεί τίποτα απολύτως.

Θα διαβάσει κανείς από την bryston.com ότι δεν είχες κέντρο τόσα χρόνια στο στέρεο και θα στο πάρουν το μηχανάκι.....είσαι δυσφήμιση για το είδος και παγκόσμιο φαινόμενο :lolsign:
Αφού το γράφουν καθαρά στο Μανιουαλ.....δεν χρειάζεται mono test το προϊόν.......:lolsign:

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
12.257
Πραγματικά είσαι απίστευτος!
Πως ξέρεις ότι το είδωλο δεν είναι στο κέντρο??
Έριξες τα χαρτιά?
Κοίταξες τη σφαίρα?
Του είπες το καφέ?
Το ότι δε σου απάντησε είναι γιατί δεν ήθελε να σου απαντήσει, γιατί αλλά ζηταγε κι άλλα του έλεγες;
Για αυτό Νίκο, μόνο για αυτό δε σου απάντησε!
Ενώ εσυ δηλαδή, είδες ότι τα έχει σωστά στημένα, ας πούμε και έδωσες ( όπως και άλλοι βέβαια ) τις συμβουλές σου για τα καλώδια.
Θα διαβάσει κανείς από την bryston.com ότι δεν είχες κέντρο τόσα χρόνια στο στέρεο και θα στο πάρουν το μηχανάκι.....είσαι δυσφήμιση για το είδος και παγκόσμιο φαινόμενο :lolsign:
Αφού το γράφουν καθαρά στο Μανιουαλ.....δεν χρειάζεται mono test το προϊόν.......:lolsign:

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Δε πα να μου το πάρουν. Έχω κι άλλα όπλα στη φαρέτρα μου. Αν μου δώσουν τα φράγκα που αξίζει, χάρισμά τους κι αυτός! :p :p :p

Reaction score
2.826
Αναφέρομαι διαρκώς στο όνομά σου γιατί κάθε φορά που διαφωνώ μαζί σου, μου τη πέφτουν διάφοροι καλοθελητές.
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Ίσως πρέπει να αναζητήσεις άλλου ποιοι είναι οι λαγοί που προπορεύονται και ακολουθούν.

Εσύ επιμένεις ότι δεν ακούγονται τα καλώδια, και η πλάκα είναι ότι τα έχεις και δεν τα βάζεις αλήθεια γιατί δεν τα βάζεις, και μην μου πεις ότι έχεις βρει το τέλειο με την ισοστάθμιση και δεν τα βάζεις γιατί είσαι αρκετός ε βαλτά για να γίνεις ίσως ιδανικός,

Άμα απαντήσεις μην πατήσεις πάλι την κασέτα αλλά με επιχειρήματα επι του πρακτέου δηλαδή να πεις παίδες τα έβαλα επάνω και δεν άκουσα καμμία διαφορά ή τα έβαλα και παίζει καλύτερα όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.897
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan