- Reaction score
- 12.255
Αυτή είναι όμως η αλήθεια. Πάει να κάνει ένα μεγάλο λάθος. Ας φτιάξει πρώτα τα ηχεία μέσα στον χώρο και μετά ας πειραματιστεί με τα καλώδια. Αν δεν το κάνει, τσάμπα λεφτά θα δώσει. Θα ακούσει μερικές διαφορές, αλλά όχι αυτές που μπορούν να προσφέρουν τα καλώδια και όχι αυτές που θα πάρει αν ακόμα και με τα καλώδια που διαθέτει, στήσει σωστά τα ηχεία. Επαναλαμβάνω: περνάει το mono test?Τι να σου πω,εγω δύσκολα θα χρησιμοποιούσα την έκφραση "να σου ανοίξω τα μάτια" ακόμα και στο αντικείμενο μου . Και για να μην θεωρήσεις τίποτα διαφορετικό ,εχω φτηνά καλώδια και δεν πιστεύω στο μπερν ιν των καλωδίων.
Οσο για το "γενίτσαρος" δεν νομίζω να καταλαβαίνουν όλοι τον τρόπο σκέψης του ντίμι.
1) Ελπίζω να καταλαβαίνει ότι του μιλάω φιλικά, όπως θα μιλούσα στον κολλητό μου.Στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας ορίζουν 1)τον τροπο που απευθύνεσαι σε κάποιον που ρωτάει για μια γνώμη 2)ότι δεν καταχράσαι το θέμα για να ξιφομαχήσεις με άλλους άσχετους με το θέμα του νήματος 3) δεν αυτο-αναγορεύεσαι σε ειδήμονα, επειδή ετσι αποφάσισες εσυ για σενα!
Θα μπορούσα να αναφέρω κι αλλα παραδείγματα αλλα δεν υπάρχει κανένας λόγος.
2) Δεν είμαι εγώ που ξιφομαχεί σε αυτό το νήμα. Και λέω κάτι απόλυτα σχετικό με το νήμα: δεν νοείται οποιαδήποτε δοκιμή αν το σύστημα δεν λειτουργεί σωστά μέσα στον χώρο.
3) Ενώ οι υπέρμαχοι των καλωδίων που μιλάνε ως ειδήμονες, έχουν το ακαταλόγιστο ας πούμε. Με το ίδιο πάθος μιλάει και ο Λέανδρος για παράδειγμα ( ο οποίος αναφέρεται στο Burnin που με το σκεπτικό σου, επίσης είναι offtopic ), αλλά για μισό λεπτό: ο Λέανδρος υποστηρίζει ότι είναι θεμιττή η δοκιμή και απόκτηση καλωδίων υπό τις τρέχουσες συνθήκες του νηματοθέτη.