Από TV στον υπολογιστή

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους, υπάρχει κάποιος (ασύρματος καλύτερα) τρόπος να στείλω εικόνα/ήχο από την TV στον iMac ;
Έχω 2 TV, μία LG με HDMI θύρες + Audio Output και μία Samsung με HDMI θύρα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Για να γίνει αυτό χρειάζεσαι κάποιου είδους video transmitter και η τηλεόραση να έχει έξοδο εικόνας.
Transmitter θα βρεις σχετικά εύκολα αλλά οι τηλεοράσεις δεν έχουν εξόδους εικόνας.
Ο έτερος τρόπος είναι να βάλεις και κάποιον αποκωδικοποητή MPEG4(κοινώς Digea) και να στέλνεις από εκεί την εικόνα στον υπολογιστή.
Ο ευκολότερος τρόπος είναι να βρεις κάποιο TV tuner συμβατό με τον iMac και να το βάλεις επάνω του.

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ, TV Tuner δυστυχώς δεν βρίσκω (θέλω να βλέπω κυρίως τη Nova). Κοιτάω τώρα μήπως με κάποια συσκευή η οποία θα μου κάνει streaming και να βλέπω μέσω Safari. Έχω βρει το Broadway 2T αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, ούτε για την ποιότητα εικόνας, ούτε για το αν θα δουλέψει η Nova τελικά.

Reaction score
0
Δεν έχω HDMI αλλά φαντάζομαι ότι με αντάπτορα ίσως και να δούλευε. Αλλά πώς θα βλέπω, μέσω κάποιου προγράμματος ; Όποια εταιρεία ρώτησα στην Αμερική για Video Sender μου είπε δεν γίνεται πάντως. Θα μιλήσω και με τη Gefen.

Reaction score
0
Δεν κάνει ούτε της Gefen ο Sender τελικά.
Δοκιμάζω κάτι άλλο : Δείτε την εικόνα της πρίζας μου : Αυτήν την πρίζα μπορώ να την συνδέσω σε συσκευή που δέχεται είσοδο από δορυφορικό πιάτο ή υποχρεωτικά την συσκευή αυτή πρέπει να την βάλω στην κεντρική εγκατάσταση ;

Ο ηλεκτρολόγος μου δεν είναι σίγουρος.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Aν βλέπω καλά αυτό είναι βύσμα για κλασσική κεραία.
Συνήθως των δορυφορικών είναι βιδωτό bnc:

Reaction score
0
Ναι, είναι κλασσική κεραία όντως αλλά ο ηλεκτρολόγος μου λέει πως μπορεί και να δουλέψει στην συσκευή που θέλω να βάλω διότι και τώρα έρχεται το σήμα της Nova μέσω αυτής της κεραίας.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.908
Members
38.259
Νεότερο μέλος
kassius