- Reaction score
- 100.897
Χιούμορ έ! Μην μου πείτε! Παγώσαμε!!!ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΡΚΑΣ ΑΠΟ ΖΑΙΟΥΣ.....
ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΤΟΥΣ....
ΓΙΑΤΙ?Αν χρωστάει σε κάποιον ο αρκάς είναι στο σεφερλή.
Δε θέλω να μπω σε θεωρίες συνωμοσίας αλλά κι εγώ τείνω να το πιστέψω. Το άλλο που απλά μπορεί να ισχύει είναι πως ένας 70αρης δεν μπορεί να έχει την ίδια οξυδέρκεια που είχε στα 30 του....αποκλειεται να ειναι ο ιδιος ανθρωπος που εγραψε ισοβιτη σοου μπισνες κλπ...
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ.....Διότι ο μάρκος ήταν αυτός που μαζικοποίησε και γαλούχησε μία ολόκληρη γενιά όχι στο κακό χιούμορ αλλά στο "no humor". Οι άνθρωποι απέκτησαν την ικανότητα να γελούν με κάτι που δεν είναι αστείο, κι αυτό δεν είναι εύκολο χρειάζεται εκπαίδευση.
Για να γίνω πιο σαφής, υπάρχει το κακό-εύκολο χιούμορ. Κυρίως θα βασιστεί σε κρύα αστειάκια συχνά σεξιστικού περιεχομένου. Εκεί έχτισε καριέρα μπένυ χιλ, λίγο χουφτώματα σε γυμνά γκομενάκια, λίγο κυνηγητό, καμία αδερφάρα με φτερά, λίγες κλοτσιές και ξύλο και το απαραίτητο "laugh track" ώστε ο θεατής να ξέρει πως πρέπει να γελάσει και είμαστε έτοιμοι. Τέτοιο τύπου χιούμορ είναι αυτό:
Μα και τα δύο είναι γνώμη μου. Δεν είμαι σοφός ή άριστος, τη γνώμη μου καταθέτω. Δε ζητώ από κανένα να με ακολουθήσει. Όποιος νομίζει πως εδώ γράφει κάτι περισσότερο από τη γνώμη του πάλι χρειάζεται γιατρό .Είναι άλλο πράμα να λες
μου αρέσει ο Αρκάς όσο μου αρέσει ο Σεφερλής
και άλλο πράμα να λές
''έχουν το ίδιο κοινό ρε αδερφέ. Πως να το κάνουμε;''
Το πρώτο είναι η γνώμη σου και καλά κάνεις,
το δεύτερο είναι μια αφελής γενίκευση.
Είναι πολλοί εκείνοι που έχουν τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που θεωρούν την προσωπική τους άποψη ισχυρότερη όλων των άλλων. Δεν είναι πολλοί όσοι πιστεύουν πως όσοι δεν τη συμμερίζονται "χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης".Στα δύο αυτά όμως όποιος γέλασε χρήζει ιατρικής παρακολούθησης διότι είναι τουλάχιστο ανόητα.