- Reaction score
- 76.261
Την διάβαζα καθημερινά (για να ελέγχω μην έχει μπούρδες).
Μάλλον δε διάβαζες προσεκτικά....Την διάβαζα καθημερινά (για να ελέγχω μην έχει μπούρδες).
- καλημέρα, από τα γραφόμενα σου μάλλον δεν την παρακολουθουσες, δεν ήταν τυχαία τα θέματα και ως επί τω πλείστον περιελάμβανε αυτά που ζητάς,,, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, τεχνολογιών, κατασκευων κλπ,,, και φυσικά κάποιος φρόντιζε για αυτήν και τα θέματα επιλεγοντουσαν βάσει επισκεψημοτηταςΚώλους βάζουμε στο καλημέρα καλησπέρα και καληνύχτα. Έχει πολλούς....μπείτε και απολαύστε!
Το μοντέλο της αρχικής σελίδας με τυχαία επιλογή θεμάτων δεν ήταν ότι καλύτερο. Συνήθως είχε πραγματικά μπούρδες και οι περισσότεροι σίγουρα δεν την διαβάζαμε.
Νομίζω η αρχική σελίδα θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αν είχε ενημερωτικό χαρακτήρα.
Παρουσιάσεις νέων προιόντων, νέα απο εταιρείες του χώρου, καινούριες τεχνολογίες κ.λ.π. Θέματα δηλαδή που θα είχαν ενδιαφέρον για τους περισσότερους από εμάς.
Βέβαια αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτόματα και θα πρέπει κάποιος ή κάποιοι να αναλάβουν αυτό το κομμάτι.
Καλημέρα MrSpok, η αλήθεια είναι οτι δεν την παρακολουθούσα συχνά. Κάποιες φορές που είχα μπει τυχαία δεν μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Εχω δει οτι εσύ παρουσιάζεις παρουσιάζεις συχνά νέα προιόντα και μπράβο σου!- καλημέρα, από τα γραφόμενα σου μάλλον δεν την παρακολουθουσες, δεν ήταν τυχαία τα θέματα και ως επί τω πλείστον περιελάμβανε αυτά που ζητάς,,, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, τεχνολογιών, κατασκευων κλπ,,, και φυσικά κάποιος φρόντιζε για αυτήν και τα θέματα επιλεγοντουσαν βάσει επισκεψημοτητας