Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.063
- κατά καιρούς συναντάω χώρους ( νέους αλλά και παλαιούς ανακαινισμένους ) , που αξίζουν θέασης . . . με κορυφαίο το ίδρυμα Ωνάση . . . ας ξεκινήσουμε όμως ποιό ταπεινά
- το νήμα δεν είναι διαφημιστικού χαρακτήρα ( & τι δεν είναι δηλαδή ) , αλλά οπτικής απόλαυσης
ΥΓ : - δεν έχω σχέση με το αντικείμενο , κυνηγός του ωραίου απλά είμαι
========= * ========= * ========= * ========= * ========= * ========= * =========
ένα νέο κατάστημα οπτικών τοποθετημένο στο Κολωνάκι, αποσκοπεί στο να προσεγγίσει με μια άλλη ματιά τον τρόπο πώλησης των οπτικών και την οπτομετρία.
popaganda.gr
- το νήμα δεν είναι διαφημιστικού χαρακτήρα ( & τι δεν είναι δηλαδή ) , αλλά οπτικής απόλαυσης
ΥΓ : - δεν έχω σχέση με το αντικείμενο , κυνηγός του ωραίου απλά είμαι
========= * ========= * ========= * ========= * ========= * ========= * =========
ένα νέο κατάστημα οπτικών τοποθετημένο στο Κολωνάκι, αποσκοπεί στο να προσεγγίσει με μια άλλη ματιά τον τρόπο πώλησης των οπτικών και την οπτομετρία.

Ένα ανατρεπτικό κατάστημα οπτικών στο κέντρο της Αθήνας είναι υποψήφιο για ένα διεθνές βραβείο design
Τι κάνει αυτό το κατάστημα οπτικών μοναδικό; Η πρόσοψή του και ο χρωματιστός καθρέφτης που αντανακλά την εικόνα του δρόμου, το «μπαρ σερβιρίσματος» γυαλιών που σχεδιάσε το dARCHstudio, η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση κι άλλα αναπάντεχα στοιχεία.