Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.471
Στα 85db ίσως
Έτσι.
Και με ακυρώσεις λόγω boundaries, αφού τοποθετούνται ως δορυφόροι, κι όχι ως σαμπ on wall.

Αλλά δεν ακούν. Του κεφαλιού τους..

Εγώ το χρέος μου, το έκανα. Είπα.

Και μιλάω για "εισαγωγικού επιπέδου δορυφόρους", τίποτα σπουδαίο.

Και εμμένω στην εκτίμησή μου, ό,τι κι αν πουν.

Και θέλουν πέταμα οι προενισχυτές τους, οι τελικοί τους και τα ηχεία τους μαζί.
Όλο το πακέτο αυτό, κρίνεται ανεπαρκές, είναι απλώς μια σπαταλη χρημάτων, τίποτα παραπάνω, μηδενικής σημασίας.

Τα ανωτέρω, πάντα με όρους υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής.

Υπό όρους "χαιεντικου επιπέδου", περί χαβά της γνωστής, δεν ασχολούμαι. ;)

Και φυσικά, με υψηλότερης τιμής δορυφόρους και σαμπ, θα έχουν υψηλότερο δυναμικό εύρος και μεγαλύτερη δυνατή απόσταση ακρόασης. Εκεί είναι τα λεφτά, πουθενά αλλού.

Last edited:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Ηρθα παιδια! Δεν πιστευω να το κλειδωσει κανενας Μπαρμπαστρουμφ. :gotcha:

Λοιπον το αποφασισα: Θα βγω με τον Γιανννη!!!!:)

Σαν υποτασικη και κρυουλιαρα, θελω ζεστασια και ζεστασια μονον ο Γιανννης μπορει να μου προσφερει.
Κοροιδαρες...μαθετε μπαλιτσα.:roflmao::roflmao::roflmao:
κουβέρτα-βελουτέ-pierre-cardin-nancy-545-64.jpg

Κρατα Γιανννη, μη μασας.:drinks:

Reaction score
30.454
.Απο την αλλη,οταν ενα συστημα ακουγεται καλα
Ακούγεται καλά για ποιον?
Με βάση ποια κριτήρια ,ποια γούστα και ποιανής ψ@λης τον χαβα?
Αυτό που ακούγεται καλά στα δικά μου αυτιά ,ακούγεται καλά και στα δικά σου και τούμπαλιν?
How much do you want to drive us crazy? :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.471
Ακούγεται καλά για ποιον?
Γι'αυτόν.
1-0

ΥΓ. Μόμπι πάντως, δε παιζ.
Ο,τι θέλει αυτός παιζ, και στη στάθμη που βολεύεται.
Αλλ'αυτα τα παιζ' καλά.
Τα καμπανακια ντε.
Αμάν πχια.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.383
.. δεν ειναι εξυπνοτερο να πας να παρεις ενα καμπανακι και να το χτυπας οποτε θες? απο το να φτιαξεις ενα ολοκληρο συστημα για να ακους καμπανακι απο το πσηφιακο?! :/
και μη μου πειτε ουτε παλι καταλαβα...θα κανω blow up! :D ειπα blow και θυμηθηκα οτι εχω να κανω και καμμια δουλιτσα...τυπου μανκι μπιτσνες..
andiamo....
cu leizer.. αλιγκειζορ...

Reaction score
8.899
Γι'αυτόν.
1-0

ΥΓ. Μόμπι πάντως, δε παιζ.
Ο,τι θέλει αυτός παιζ, και στη στάθμη που βολεύεται.
Αλλ'αυτα τα παιζ' καλά.
Τα καμπανακια ντε.
Αμάν πχια.
Σωπα όπου να ναι θα σημάνουν οι καμπάνες.

Άστους ρε συ, αφού δεν θέλουν, και γω μικρός δεν έτρωγα φασολάκια και μετά όταν μεγάλωσα το μετάνιωσα :biggrin:

Reaction score
460
Μη "φορτώνεις" τόσο εύκολα το κοστολογιο...

Από πλευράς ηχείων, θα χρειαστεί 2 μικρά σαμπ, είτε από Άνταμ τα 10" είτε κάποιο άλλο γνωστό που έχει πάει σε πολλά σπίτια στα τριακόσια κάτι ευρώ, αλλά αυτό είναι ένα έξοδο του το χρειάζεται έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως δορυφόρου.

Ανεξαρτήτως.

Από πλευράς δορυφόρων, ναι, τα ηχεία του και ο ενισχυτής του, θα γίνουν σκόνη από το μικρό ανταμακι.

Που να σκάσετε αγαπητοί μου χαϊεντάδες, αυτό.που λέω, ισχύει. 8-)

Διότι το σωστό σύστημα δε πάει με τα λεφτά, πάει με τα σπεκς.
βαλε και κάτι από «Ελρικ του Μελινμπονε»

A

AKARL

Guest
Ο οποιος νομος,οριζει οτι ενα συστημα μπορει να μετραει καλα αλλα η αληθοφανεια της αναπαραγωγης να εχει παει περιπατο...Απο την αλλη,οταν ενα συστημα ακουγεται καλα,σιγουρα βρισκεται μεσα στα περιθωρια των αναλογων επιθυμητων μετρησεων!
Λοιπόν Γιάνννη, είπες ότι τον χώρο σου δεν τον έχεις μετρήσει γιατί δεν έχεις το όφωνο. Επίσης, δε θυμάμαι αν έχεις αναφέρει το αν ξέρεις πως να τον μετρήσεις.

Κάνε λοιπόν μνιά μεγάλη χάρη στον εαυτό σου και πάνε να διαβάσεις το παρακάτω θρυλικό νήμα του 666, όλο. Εκεί θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι αν αυτά που σου έγραψα παραπάνω περί χαβαλέ και καζούρας ευσταθούν ή όχι. Επίσης, και πιο σημαντικό, θα μάθεις πως γίνονται οι σωστές μετρήσεις απ' τον άρχοντα...

:welcome:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.383
μαθημα μηδεν - κενο πρωτη ωρα
Μαθημα ενα - κρυσταλλιερα
μαθημα δυο - ενεργα
μαθημα τρια - sub
μαθημα τεσσερα - μετρησεις
μαθημα πεντε - ισοσταθημιση
μαθημα εξι - φροντιδα χωρου
και αυριο παλι με τον κηδεμονα σας.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.383
μην παίρνεις όφωνο. πηγαινε κατευθειαν στην αννιτα πανια
εγω διαβασα αφτο (απο το αφτι) και οτι και να λετε εμενανε γνωμη δε μου αλλαζετε, οτι και να λετε-τσιγκολελετα..τσιγκολελετα.. :party: :lolsign: :focus: :bigboss:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.383
... νταξ τωρα που εφτιαξε το θεμα με τη κρυσταλλγιερα, το μονο κακο που εχει αυτος ο σατανας ειναι οτι ειναι ΔΑΠακι - ακομα και αν αλλαξει αυτο, καρμικα θα γινει κατι αλλο στο οποιο εχω αλλεργια. :biggrin:
-> εν το μεταξυ, εχετε καταλαβει οτι εχουμε οκτωβρη και ακομα ο ηλιος λαμπει αντι να κανει ****κρυο ???
***γκ@μω το κερατο μου μεσα (δις)***

Reaction score
3.628
Λοιπόν Γιάνννη, είπες ότι τον χώρο σου δεν τον έχεις μετρήσει γιατί δεν έχεις το όφωνο. Επίσης, δε θυμάμαι αν έχεις αναφέρει το αν ξέρεις πως να τον μετρήσεις.

Κάνε λοιπόν μνιά μεγάλη χάρη στον εαυτό σου και πάνε να διαβάσεις το παρακάτω θρυλικό νήμα του 666, όλο. Εκεί θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι αν αυτά που σου έγραψα παραπάνω περί χαβαλέ και καζούρας ευσταθούν ή όχι. Επίσης, και πιο σημαντικό, θα μάθεις πως γίνονται οι σωστές μετρήσεις απ' τον άρχοντα...

:welcome:
Φιλε μου βλεπω λιγο μεγαλο το θρεντ.Θα σε πιστεψω ομως.Αν θες να επικεντρωθω σε κατι απο ολο αυτο,πες μου καποια σελιδα εστω.

Δεν εχω τιποτα απο εξοπλισμο.Θα τα καταφερω αν ξαναδω ενα βιντεακι μια δυο φορες.Τον τελευταιο καιρο ανεβηκε και ενα πολυ ωραιο απο Audioholics.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.033
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic